avekamil1 17.06.06, 12:24 Widziłem dwa dni temu jak nad Józefowem i Otwockiem latały dwie motolotnie. Czy ktoś wie coś na temat możliwości polatania takim cudem? Czy w góraszce jest jakiś klub motolotniarzy ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
abstrakt2003 Nie wie, ale 17.06.06, 14:50 do Góraszki pojedź rowerem i siezapytaj to jest bardzo blisko. Odpowiedz Link
111majka Re: Motolotnie 17.06.06, 22:19 TAkie coś znalazlam; "Dwa razy do roku organizujemy festyny. W tym roku hitem były motolotnie. Każdy mógł przelecieć się z instruktorem i z góry podziwiać krajobraz" A tu całość www.linia.com.pl/indeks.php?d=05&w=186&p=00 Wiem, że to LO sprzed 5 laty. Odpowiedz Link
robert-m1 Re: Motolotnie 18.06.06, 09:22 Najbliżej to przy giełdzie w Słomczynie jest lotnisko.tam można wykupić przelot ,nie jestem pewien ale chyba prowadzą tam jeszcze szkółkę . Odpowiedz Link
sylkwa1 Re: Motolotnie 18.06.06, 18:53 A orientacyjny koszt takiej imprezy? Warto się tam przejechać? Odpowiedz Link
avekamil1 Motolotnie - przyjemność dla bogatych :P 20.06.06, 14:34 Znalazłęm osobę, z którą bez problemu można polatać na motolotni :] Jednak jak to zwykle bywa jest pewnien prblem. Impreza jest strasznie doroga. Godzina latania kosztuje 300zł więc wychodzi równe 5zł za minutę lotu. To bardzo drogo, jak dla mnie ... Szkoda ... Jak to powiedziała pewna mucha ... "... To se k**wa polatałem ..." Odpowiedz Link
stary_pawian Re: Motolotnie - przyjemność dla bogatych :P 20.06.06, 22:42 Bogaty nie jestem więc urwał mu nać se nie polatam Zupełnie nie na temat. Podobało mi się, że można "kląć z wdziękiem" )) Bardzo podobało mi się też to, że nikt się tego nie czepiał. Podoba mi się sygnaturka Avekamil1. Pytanie do Avekamil1. Czy będę mógł tego użyć (będzie czudzysłów i inne tym podobne szykany)??? Odpowiedz Link
avekamil1 A zatem powiadam Ci .... 21.06.06, 00:02 ... bierz tą sygnaturkę i rozporządzaj nią wedle mniemania swego, a będzie uradowana twarz moja ... Odpowiedz Link