Dodaj do ulubionych

praca - asystent administratora

19.07.06, 09:14
Firma zarządzająca nieruchomościami poszukuje osoby zainteresowanej pracą
asystenta administratora. Praca od zaraz. Czas pracy nienormowany.
Wykształcenie min. średnie, wiek obojętny. Miejsce zamieszkania - linia
otwocka. Wiek bez znaczenia. Wynagrodzenie 1000,- złotych netto.
Zgłoszenia i CV proszę przesyłać na adres: andrzej740@gazeta.pl
Obserwuj wątek
    • 111majka Re: PRACA - asystent administratora 19.07.06, 18:57
      Andrzeju, wkleiłeś po raz czwarty tę samą treść. Dwa Twoje identyczne wpisy usunęłam.
      Dzięki za propozycję, umiemy czytać i raz wystarczy.
    • arkadia67 Re: PRACA - asystent administratora 19.07.06, 22:33
      śmieszne 1000 zł netto z zarejesstrowaniem czy bez? Może umowa zlecenie dla
      studenta wtedy składek ZUS nie trzeba płacić tylko sam podatek!
      600 zł czynsz za mieszkanie
      100 zł prąd
      100 zł dojazd
      i zostaje 200 zl na życiesad(((((
      Takie firmy na terenie Józefowa a co nie daj..... w Warszawie powinny się
      zastanowić bardzo dokładnie nad zatrudnieniem pracownika!
      Prezes lub właściciel zarabia.............. a szary młody i stary człowiek się uczy!
      • andrzej740 Re: PRACA - asystent administratora 20.07.06, 17:05
        dojazd 100 zł ?, a dokąd ten dojazd ? Nawet nie wiesz, a problem polega na tym,
        żeby chcieć, mieć odwagę spróbować, a nie siedzieć, płakać i narzekać. A kto
        powiedział, że w Polsce można mieć tylko jedna pracę. Kto pisał, że to praca na
        cały etat ? Przykro mi, ale to na pewno nie jest zajęcie dla Ciebie. Tu jest
        potrzebna osoba ambitna i kreatywna.
        • morkub Re: PRACA - asystent administratora 21.07.06, 09:15
          Ale to Ty nie napisałeś nic o miejscu oferowanej pracy, za to umieściłeś w ogłoszeniu dziwny warunek dotyczący miejsca zamieszkania.
          Poza tym nie wiem, na jakiej podstawie możesz twierdzić, że arkadia nie jest osobą "ambitna i kreatywna"?? Na podstawie jej jednej wypowiedzi? Wystarczyłoby przejrzeć to forum lub zajrzeć do naszej forumowej galerii i zobaczyć dokonania dekupażowe arkadii, by wiedzieć, że to bzdura. No tak, ale trzeba by się było trochę wysilić, a nie tylko zaśmiecać to forum spamem, bo tylko tak można nazwać wysyłanie x razy tego samego postu w celu podbicia wątku.
          • doomi Re: PRACA - asystent administratora 21.07.06, 11:01
            Nie żebym broniła ogłoszeniodawcy, bo mi to brzydko mówiąc wisi za ile ta praca
            i gdzie, ale o co Wam chodzi?
            Przecież tysiące pracodawców tak właśnie płaci swoim pracownikom. Czy ktoś
            kogoś zmusza do podjęcia takiej pracy?
            No i dlaczego warunek dotyczący miejsca zamieszkania jest dziwny?
            Koleś podaje warunki na jakich chce zatrudnić pracownika, a Ty się zgłaszasz,
            albo nie.
            Nie przesadzacie trochę??
            • morkub Re: PRACA - asystent administratora 21.07.06, 11:35
              Nie przesadzam. Bo to nie ogłoszenie, tylko spam, co chyba dobrze uzasadniła niżej malinela. Wchodzi sobie na forum jakiś trol, łamie regulamin wsadzając trochę spamu, a potem jeszcze obraża forumowiczkę. Ma coś na sumieniu?
              A co do warunku dotyczącego miejsca zamieszkania - źle to ujęłam, nie "dziwny" a "nieuzasadniony" powinno być.
        • drnorbk Re: PRACA - asystent administratora 21.07.06, 09:42
          Ambitna i kreatywna za 1000 zł netto wink))))))))))))))))))))))))))
          Dziekuje postoje - chyba ewentualnie jako praca dla studenta albo pierwsza
          praca w celu nabycia doswiadzcenia do umieszczenia w CV wink
    • malinela Re: praca - asystent administratora 21.07.06, 11:18
      Ho, ho, ho!
      Jakiś czas temu, będąc u szczytu kariery, Linda Ewangelista powiedziała, że nie
      opłaca jej się wstawać z łóżka za mniej niż 10 tysięcy $ dziennie. Cóż, mogła
      sobie pozwolić na tego typu stwierdzenie, ale nie sądzę, aby każdy mógł sobie
      pozwolić na tę (niewątpliwą) przyjemność kapryszenia.

Wysokość wynagrodzenia jest pojęciem względnym. Propozycja 20 tysięcy po
      odliczeniu kosztów, mogłaby być równie nieatrakcyjna dla jednej osoby, jak 1000
      dla innej.

Oczywiście ogłoszenie nie podoba mi się z kilku względów:

Jako wysokość zarobku, podana jest kwota netto, a to sugeruje zatrudnienie bez
      umowy.

Nie został doprecyzowany zakres obowiązków. Nie ma też informacji, kto
      dodatkowych informacji może udzielić.

No i bodaj najważniejsze:
      Jako adres kontaktowy, podana jest skrzynka gazetowa, czyli osoby
      zainteresowane, będą wysyłały swoje dane osobowe (bardzo chodliwy towar), do
      zupełnie nieznanej firmy, do zupełnie nieznanej osoby, kryjącej się pod nickiem
      andrzej.

Konkluzja: andrzej, daj normalne, pełne ogłoszenie w wątku do tego stworzonym.
      A jeśli nie masz na to ochoty - nie spamuj, bo nam się, za mniej niż 10000$,
      nie chce odpowiadać na maile ;o))
      • czempis Re: praca - asystent administratora 21.07.06, 12:02
        Nie rozumiem Was dziewczyny /Morkub, Malinea/
        Czemu jestescie takie agresywne?
        Was ten watek nie interesuje, wiec po prostu sie nie wypowiadajcie, a juz na
        pewno nie obrazajcie zalozyciela watku.
        To co piszecie i w jaki sposob jest po prostu delikatnie ujmujac niesmaczne.
        Milego dnia i troche optymizmu.
        • malinela Re: praca - asystent administratora 21.07.06, 12:49
          Zgodzę się z tobą, jeśli podasz cytaty moich wypowiedzi, w których jestem
          agresywna.

Praca mnie nie interesuje, ale wątek jak najbardziej.

Po pierwsze dlatego, że wcześniejsze posty sugerowały, że zarobki są zbyt małe.
          Tu stanęłam po stronie dającego ogłoszenie. Myślę, że w niektórych warunkach
          mogą być bardzo atrakcyjne dla ambitnej osoby.

Po drugie dlatego, że ogłoszenie musi mieć określone ramy (patrz - mój post).
          Moje wypunktowanie miało na celu uzmysłowienie niektórym (być może
          zainteresowanym) osobom, że nie każde ogłoszenie jest uczciwe, a anonimowość
          ogłoszeniodawcy może być niebezpieczna.

Poza powyższymi, nie miałam innych uwag:

Wymóg mieszkania na "linii otwockiej" jest dla mnie logiczny, jeśli praca ma
          być nienormowana, a działalność firmy ogranicza się do linii otwockiej.

Nie uważam, że to jest spam, myślę, że jest to niedopracowane ogłoszenie.

Nie uważam, żeby andrzej obraził arkadię. Myślę, że raczej obraził się, a
          broniąc siebie, użył niefortunnego określenia.

Moje wypowiedzi nie był w tonie autorytatywnym, a raczej warunkowym.

A przydługi powyższy post służy wyjaśnieniu, bo wcześniejszy mógł być błędnie
          odczytany (patrz - wypowiedź czempisa)
        • morkub Re: praca - asystent administratora 21.07.06, 13:48
          Hmm, nie rozumiem zarzutu agresywności - owszem, przyznaję, jestem złośliwa (nie tylko tutaj, także w realu), ale to chyba jednak nie to samo.
          Nie wiem, kto osób poza moderatorkami widział, ile razy andrzej umieszczał w tym wątku ten sam post. Dla mnie to jest spam i podważa wiarygodność ogłoszeniodawcy. To jak odpowiedział arkadii świadczy nie tylko o jego braku kultury, ale przede wszystkim (tu się powtórzę) podważa jego wiarygodność jako uczciwego przedsiębiorcy poszukującego pracowników.
          Nie inetersuje przedmiot tego ogłoszenia, ale wątek jak najbardziej - ponieważ uważam, że ogłoszenie to jest niewiarygodne i chciałam po prostu wyrazić swoją opinię.
          Za życzenia optymizmu dziękuję - przyda mi się jak najbardziej.
          Pozdrawiam smile
      • sylkwa1 Re: praca - asystent administratora 21.07.06, 12:26
        spokojnie dziewczyny! A może te 1000 zł to np. za dwie, trzy godz. tygodniowo i
        dyspozycyjność w razie awarii? skąd wiecie? Ile taki administrator sieci może
        mieć roboty? może firma nie jest duża? Jak ktoś się chce dowiedzieć szczegółów
        to się zapyta Andrzeja i albo się zdecyduje alb uśmieje. Jego sprawa.
        • 111majka Re: praca - asystent administratora 21.07.06, 13:13
          Ogłoszenie Andrzeja jest napisane w sposób typowy dla ogloszen na temat pracy w necie. Nie dziwi
          mnie brak szczegółów (zakres obowiązkow itp), bo takie rzeczy uzgadnia się z osobami
          zainteresowanymi. Na pewno po napisaniu maila i nawiązaniu pierwszego kontaktu wszystkie
          niezbędne informacje są wyjasniane (taką mam nadzieję).

Powiem szczerze, że ja takich ogloszeń nie traktuję jako spam. Wprost przeciwnie, wydaje mi się, że
          byloby dobrze gdyby pojawiło się ich więcej na tym forum (mam nadzieję że moja
          współadministratorka myśli podobnie). Nie ma sensu dyskutować o wysokości kwoty, skoro nie
          wiadomo nic na temat czasu i nakładu właśnych środków jaki trzeba wlożyć w tę pracę.

Jedno mi się nie podobało, że Andrzej wrzucił tę samą treść kilka razy i na to zwróciłam uwagę.
        • drnorbk Re: praca - asystent administratora 21.07.06, 13:23
          Asystent administratora sieci? Gdzie zescie to drogie dziewczyny znalazly?
          [szok] Z ogloszeni moim zdaniem (ale oczywiscie moge sie mylic wink ) wynika, ze
          chodzi o asystenta administratora nieruchomosci a nie sieci ale moze ja
          niedowidze wink)))))
          • drnorbk Re: praca - asystent administratora 21.07.06, 13:24
            A do tego proponuje wykasowac jedno z dwoch tak samo brzmiaco ogloszen na
            poczatku watku wink))))
          • 111majka Re: praca - asystent administratora 21.07.06, 13:27
            Napisałam "Ogłoszenie Andrzeja jest napisane w sposób typowy dla ogloszen na temat pracy w necie"

Chodziło mi o ogloszenia w necie, nie o pracę w necie.
            • doomi Re: praca - asystent administratora 21.07.06, 13:43
              Doktorze, dlaczego od razu piszesz DZIEWCZYNY?
              Tylko jedna z nas napisała coś o sieci. Ja rozumiem to ogłoszenie dokładnie tak
              jak Ty, więc proszę nie generalizować!

Majka, mam takie samo zdanie jak Ty co do takich ogłoszeń na forum, mi nie
              przeszkadzają i nie demonizujmy.

A swoją drogą wszyscy tutaj jesteśmy bardzo kreatywni. Małe nic nie znaczące
              ogłoszonko, a tu taka dyskusja ;D

Morkub, nie wpadłabym na to, aby chwalić się swoim dekupażowniem i uważać je za
              dowód na moją kreatywność. Ale może dlatego, że dla mnie to zabawa tylko i
              wyłącznie.

A w ogóle to ten wątek mi humor poprawił i fajnie big_grinDD
              • morkub Re: praca - asystent administratora 21.07.06, 13:50
                Nie chwaliłam się swoim dekupażem wink zwłaszcza, że osiągnięc na tym polu wielu nie mam. Ale to krzesło arkadii mnie rozwaliło wink
                No - nie ma to jak rozkręcić dyskusję big_grin
                • morkub Re: praca - asystent administratora 21.07.06, 13:54
                  A najśmieszniejsze jest to, że arkadii dziś na forum nie widać i pewnie nawet biedaczka nie wie, co tu się dzieje za jej przyczyną wink
              • drnorbk Re: praca - asystent administratora 21.07.06, 13:54
                Nie chcialem nikogo wyrozniac bo ja Was wszystkie kocham wink))))))
                P.S. 1. Ciesze sie, ze jeszcze ktos zrozumial to ogloszenie wink))))))))
                P.S. 2. Mi tez sie humor poprawil wink
                P.S.3. A za chwile jeszcze bardziej mi sie poprawi bo niedlugo spadam do
                domciu wink))
                ---------------------------
                Pozdrowienia dla wszystkich
                Dr Norbk
                • drnorbk Re: praca - asystent administratora 21.07.06, 13:57
                  Na dzis juz koniec wizyt bo za chwile sam zwaruje wink))))))
          • sylkwa1 Re: praca - asystent administratora 21.07.06, 14:04
            Oj, to ja! Za dużo przy kompie siedzę hehehe, dla mnie administrator to tylko
            sieci może być! błeheheheh. Ale się uśmiałam(z własnej głupoty). Hihihi, to juz
            teraz hehehe nikt nie będzi brał na poważnie tego co tu wypisuję big_grinDDDDDDD
            No właśnie drnorbk - tlko ja jedna czytam to co chcę, a nie to co jest
            napisane! big_grinDDDD Oj, nie mogę ale mnie boki bolą!
            • sylkwa1 Re: praca - asystent administratora 21.07.06, 14:06
              No nie mogę! Jeszcze pisać nie umiem bo "tlko" napisałam zamiast "tylko" big_grinDD
              • doomi Re: praca - asystent administratora 21.07.06, 14:09
                Tylko dzisiaj już lepiej na rower nie wsiadaj, bo... patrz post wyżej (albo
                niżej) ;DDD
                • sylkwa1 Re: praca - asystent administratora 21.07.06, 14:11
                  Oj, doomi, już mi się wątki też pokręciły... gdzie jest post niżej? big_grinD
                  • doomi Re: praca - asystent administratora 21.07.06, 14:14
                    Tak, terapia Doktora nie działa.
                    Też się czuję zakręcona.
                    Zakręcona... zakręcona...
                    • drnorbk Re: praca - asystent administratora 21.07.06, 14:19
                      Zaraz odkrecimy - gdzie ja mam ten otwieracz do butelek? Hę? Widział go ktoś?
                      Nie? Nie szkodzi - otwieracz do konserw tez się nada..........wink))))))
              • drnorbk Re: praca - asystent administratora 21.07.06, 14:21
                Pisac nie umiemy ? - nic nie szkodzi przyjdź do mnie to nauczymy się razem wink))
                Bo mi tez to koślawo wychodzi wink)))
            • drnorbk Re: praca - asystent administratora 21.07.06, 14:18
              Chesz żółte papiery? Załatwimy od ręki i już Ci nikt nic nie zrobi wink)))))
              • drnorbk Re: praca - asystent administratora 21.07.06, 14:20
                To o papierach to oczywiscie do sylkwi było.... wink))
                • doomi Re: praca - asystent administratora 21.07.06, 14:26
                  Patrzcie go, jaki odważniak ;D
                  Z adminką woli nie zadzierać. I dobrze, bo mogę użyć banana. W każdej chwili. W
                  obronie Sylkwi również big_grinDD
                  • drnorbk Re: praca - asystent administratora 21.07.06, 14:33
                    Lepiej byc "odwazniakiem" niz "damskim bokserem" wink))))
                    Z adminka? Ale czego nie zadzierac? Sukienki admince? wink)))
                    No masz - normalnie wspólnota jajników wink)))
                    • doomi Re: praca - asystent administratora 21.07.06, 14:34
                      A kto to jest odważnik? ;D
                      • drnorbk Re: praca - asystent administratora 21.07.06, 14:42
                        A gdzie ja napisalem odwaznik wink)))
                        P.S. Bananami prosze mnie nie straszyc bo:
                        Po pierwsze od dziecka bardzo je lubie wink)))
                        Po drugie Majka 111 juz mi raz dala jednego przez pomylke i co? smile Ja
                        strzelilem focha i napisałęm,że w takim razie nie bede zamieszczal wiecej
                        zdjatek wink))) Kto bylby bardziej stratny? wink)))))
                        -----------------------------
                        Pozdrowienia dla wszystkich
                        Dr Norbk
                • sylkwa1 Re: praca - asystent administratora 21.07.06, 14:34
                  Chcę!!!! big_grinDD
                  • drnorbk Re: praca - asystent administratora 21.07.06, 14:39
                    Sylkwa - Masz jak w banku wink)))))
                    • doomi Re: praca - asystent administratora 21.07.06, 14:41
                      Aleście naspamowali!!
                      nu nu nu
                      • 111majka Re: praca - asystent administratora 21.07.06, 14:44
                        Weszłam, ale nie nadążamsmile
                        Sylkwa, co Ty chcesz?
                        • drnorbk Re: praca - asystent administratora 21.07.06, 14:45
                          Chce żółte papiery! To chyba jasne? wink))))
                          • 111majka Re: praca - asystent administratora 21.07.06, 14:46
                            Aaaaa, myślałam, że bana...na.
                            • drnorbk Re: praca - asystent administratora 21.07.06, 14:48
                              Co Wy z tymi bananami jak pragnę osiwieć? wink))
                              • morkub Re: praca - asystent administratora 21.07.06, 14:49
                                małpi gaj tu się zrobił wink
                                • drnorbk Re: praca - asystent administratora 21.07.06, 14:50
                                  A moze po prostu glodnemu chleb na mysli? Jak myslisz? wink))))
                                  • doomi Re: praca - asystent administratora 21.07.06, 14:53
                                    A Andrzej zajrzy tutaj i się za głowę złapie ilu chętnych do pracy.
                                    • drnorbk Re: praca - asystent administratora 21.07.06, 15:01
                                      Ja nie jestem chętny - cóż za pomysł! wink))))
                                  • malinela Re: praca - asystent administratora 21.07.06, 14:54
                                    Uuuu roller coster !!

Zawsze muszę wyjść, kiedy najlepsza zabawa - podwijanie sukienek, nauka
                                    pisania, bonanowanie (cokolwiek by to znaczyło!)
                                    • 111majka Re: praca - asystent administratora 21.07.06, 14:56
                                      Taaaaak...
                                      Bonanowanie jest fajne smile
                                      • drnorbk Re: praca - asystent administratora 21.07.06, 15:03
                                        Bonanowanie? "To" się teraz tak nazywa? Fajnie! Musze żonie powiedzieć wink))))
                                    • drnorbk Re: praca - asystent administratora 21.07.06, 15:02
                                      Masz pecha po prostu - tak jak ja do "tematów" fotograficznych wink))
                                      • 111majka Re: praca - asystent administratora 21.07.06, 15:05
                                        Drnorbk, tak jakoś w połowie tego w?tku wyczytałam, że uciekasz stąd bo kończysz pracę. Czy już
                                        się przemiełcileś, czy nadal "pracujesz" tak intensywnie?
                                        • drnorbk Re: praca - asystent administratora 21.07.06, 15:06
                                          Wlasnie sie zbieram wink)))
                                        • drnorbk Re: praca - asystent administratora 21.07.06, 15:07
                                          Pacjentow juz nie ma to ide wink))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka