julka1800 25.08.06, 14:05 Macie dane czy w okolicach Józefowa jest dobrze zaopatrzony sklep komputerowy? Chodzi o zakup calego nowego kompa dzieki za info Julka Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
avekamil1 Re: Sklep komputerowy 25.08.06, 17:02 Polecam firmę znak.pl Kupowałem tam kilka kompów i nie miałem tam nigdy problemów. Atutem może być tam obsługa, która wie za co dostaje pieniądze ... czyli za fachową obsługę ... Miesiąc temu kupowałem tam kompa dla siostry ... i również nie mam z nim najmniejszych problemów... Z opini innych klientów wiem że z gwarancjami też nie ma problemów ... Kiedyś kupowałem na gałdzie warszawskiej, lecz po kilku nieudanych próbach zakupu przerzuciłem się na firmę znak.pl Można przejżeć ich asortyment na stronie www.znak.pl Kontakt: Ul. Poznańska 2/4 (przy ul. Koszykowej) 00-675 Warszawa Detal - (022) 63 08 150/151 E-mail: znakwawa@znak.pl Mapka dojazdowa www.znak.pl/includes/maps/map_wawa_big.php szczerze polecam :] Odpowiedz Link
tanith.t Re: Sklep komputerowy 27.08.06, 18:32 Potwierdzam. Kupiłam tam do tej pory nagrywarkę DVD, sticka, myszkę radiową i odtwarzacz mp3. Zawsze dobrze mi doradzono sprzęt a i ceny są przystępne. Tylko lepiej nie przychodzić tam po 17, bo kolejki są straszne Odpowiedz Link
grudziaz Re: Sklep komputerowy 06.09.06, 13:07 Tak to prawdziwi profesjonaliści na Poznańskiej: w połowie sierpnia: -Dzień dobry chciałem kupić hub USB -a co to jest? Odpowiedz Link
mozarellka Re: Sklep komputerowy 26.08.06, 17:09 Polecam Ave systems Otwock, Poniatowskiego 1 Odpowiedz Link
grzeg_sz1 Re: Sklep komputerowy 26.08.06, 18:44 radziłbym się zastanowić, różniaste opinie słyszałem. W Wawie też niezły jest sklep.komputronik.pl/ Odpowiedz Link
grzeg_sz1 Re: Sklep komputerowy 26.08.06, 18:50 albo jeszcze to www.rolskikomputer.pl/ Odpowiedz Link
avekamil1 Re: Sklep komputerowy 27.08.06, 20:01 W otwockich sklepach nei kupuje z jednego prostego powodu ... jest tam po prostu DROGO .. i nie ma tutaj żadnych wyjątków ... Odpowiedz Link
julka1800 Re: Sklep komputerowy 01.09.06, 10:24 Dzieki wszystkim za odpowiedzi, na tym polu jestem "zielona" wiec wolałam sie poradzić Was. Ostatecznie odwiedziłam sklep Komputronik na Grochowskiej w tam dzis jade po kompa !!!! ps tak dla informacji cena w komputroniku kompa o okreslonych parametrach i cena takiego samego w Media markt /w promocji/ jest taka sama ! Odpowiedz Link