morkub 29.08.06, 20:11 Hurtownia zabawek i art. szkolnych na Wyszyńskiego kusi rabatami na artykuły szkolne właśnie: 5% rabatu przy zakupach powyżej 100 zł i 10% rabatu powyżej 200 zł. Może skorzystają Ci, którzy nie obkupili jeszcze swoich pociech Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
morkub zapisy do szkoły muzycznej 29.08.06, 20:51 Szkoła Muzyczna Bartłomieja Budzyńskiego ogłosiła zapisy na rok szkolny 2006/2007 do klas: fortepianu, gitary, skrzypiec, wiolonczeli, fletu, śpiewu. tel. 22 780 22 55 spotkania informacyjne: wtorki 5 i 12 września 2006r. o godz. 17.30 ul. Wrzosowa 10, Józefów www.budzynski.waw.pl/szkola/ Odpowiedz Link
doomi Re: zapisy do szkoły muzycznej 04.09.06, 13:09 I jak tam rozpoczęcie roku? Szczególnie pytam debiutujących w roli - rodziców szkolniaków? tak, tak lamelko do Ciebie to pytanie przede wszystkim Może doczekamy się tej nowej sali gimnastycznej (to znaczy Ty się na pewno doczekasz), na mnie największe wrażenie zrobiła informacja, że do każdej klasy dociągnięto net i że w każdej sali lekcyjnej ma szansę stanąć dobry komp z drukarką (no i z dostępem do sieci). No i ta nowa świetlica i dach... Same dobre wiadomości A i Dyrektor wygląda na to ten sam. Mamy "jedynkowe", albo "gimnazjalne", a co u Was? Odpowiedz Link
doomi klasa integracyjna 04.09.06, 13:24 Aha, i jeszcze mi się przypomniało, że w dwójce w tym roku powstała pierwsza w mieście klasa integracyjna. Odpowiedz Link
lamelka007 Re: zapisy do szkoły muzycznej 04.09.06, 14:51 a na rozpoczęciu roku był mój mąż! i tak naprawdę nie zdołałm z nim jeszcze porozmawiać! oprócz tego, że w porządku i że był burmistrz to nic nie wiem. o internecie wiem bo mówili na posiedzeniu komisji i o dachu też. ale mieli zrobić jeszcze jakieś poprawki - mam nadzieję że udało sie juz to zrobić lub w najbliższym czasie temat zostanie zakończony. a wrażeniami będę dzielić sie na bieżąco. a napewno z różnych względów będzie ich wiele hihihi Odpowiedz Link
doomi Re: zapisy do szkoły muzycznej 04.09.06, 15:01 Ach Ci faceci Był vice burmistrz, a nie burmistrz Odpowiedz Link