amelka34 20.11.06, 12:07 Okazuje się, że w tym roku ani w SP2 ani w Gimnazjum nie będzie organizowany Sylwester. W takim razie gdzie się wybieracie, jakie ceny.... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
doomi Re: gdzie na sylwestra w Józefowie lub okolicach. 20.11.06, 12:40 Na razie znalazłam tylko wieczór andrzejkowy www.delfin-wellness.pl/podstrony/wiecej.php?id=11 ale szukam dalej Odpowiedz Link
doomi Re: gdzie na sylwestra w Józefowie lub okolicach. 20.11.06, 12:53 Dobra, mam następne potwierdzone miejsce: Fajnego sylwestra spędzisz w tym roku na przykład w Wiązownie w "Zajeździe u Mikulskich". Koszt zaproszenia - 500 zł od pary. Gra muzyka na żywo, zimny bufet szwedzki, o ile dobrze pamiętam to pół litra finlandii w cenie (jak piszę jakieś głupoty to mnie poprawcie, bo ja abstynentka więc się nie znam), i chyba z pięć dań ciepłych: indyk, pieczone prosię, szaszyk wieprzowy, szaszłyk wegetariańki i jeszcze coś tam. Ogólnie jedzonko pyszne, jak to u mikulskich. Zaproszeń jeszcze trochę jest! Odpowiedz Link
doomi Re: gdzie na sylwestra w Józefowie lub okolicach. 20.11.06, 13:00 I jeszcze jedno: otwocki "zalesin" na ul. Ambasadorskiej. Tu menu jeszcze bogatsze, także zimny bufet przez cały czas trwania balu, oprócz tego ta sama wódeczka, soki i woda bez ograniczeń, także jakieś tam wino. Impreza będzie miała charakter staropolski, także wszystkie ciepłe dania też w tym stylu: żurek, pieczone udko gęsie itd. Bardzo bogate menu, nie wiem czy nie bogatsze niż u mikulskich. Cena 300 zł od osoby! Odpowiedz Link
doomi Re: gdzie na sylwestra w Józefowie lub okolicach. 20.11.06, 13:04 Aha, w zalesinie po północy pokaz sztucznych ogni! Odpowiedz Link
kasiak_28 Re: gdzie na sylwestra w Józefowie lub okolicach. 20.11.06, 16:49 Ja tam idę z ekipą.... Odpowiedz Link
kasiak_28 Re: gdzie na sylwestra w Józefowie lub okolicach. 20.11.06, 16:50 tam znaczy do Mikulskich Odpowiedz Link
doomi Re: gdzie na sylwestra w Józefowie lub okolicach. 20.11.06, 16:53 a już się miałam spytać gdzie Ja też się zastanawiam nad tą lokalizacją... zaproszenia rozchodzą się bardzo szybko. Kiedy spytałam dlaczego nie ma żadnej informacji o balu na stronie www, usłyszałam od właściciela, że nie ma takiej potrzeby, ponieważ u nich zawsze sporo przed sylwestrem znajomi i znajomi znajomych wykupują wszystkie zaproszenia! Odpowiedz Link
agi_03 Re: gdzie na sylwestra w Józefowie lub okolicach. 20.11.06, 17:17 Jest jeszcze hotel Boss w Miedzeszynie, a więc całkiem niedaleczko :o) W tym roku proponują "pełną atrakcji noc sylwestrową "Viva Espania"". Nawet sie troche zapaliłam do pomysłu (byłam tam w zeszłym roku na balu karnawałowym i bardzo fajnie wspominam), tyle że jak zobaczyłam cenę... trochę mnie ostudziło. Ale sami sobie popatrzcie: www.hotelboss.pl Agi Odpowiedz Link
zuzazuzazuza hotel Boss 21.11.06, 21:29 Hej, bylam kiedys na konferencji dla metodykow w hotelu Boss. Mielismy tez wieczor hiszpanski, rozumiem, ze podobny do tego co proponuja na sylwestra. Bylo super i zabawa i jedzenie w czasie wieczoru i rewelacyjne sniadanka. Tylko ze za wszystko placil sponsor konferencji... Odpowiedz Link
111majka Re: hotel Boss 21.11.06, 23:20 Myy spędzaliśmy tam Sylwestra parę lat temu, kiedy mieszkaliśmy jeszcze w Radości. Znajomi zaproponowali wspólne wynajęcie sali tylko dla nas w hoteliku we wspaniałym miejscu w lesie. Zarezerwowaliśmy też pokoje, żeby nie musieć wracać z jakiejś gluszy do domu nad ranem. No i okazało się, że hotel w lesie byl ...kilometr od naszego domu. Cala impreza oczywiście skonczyła się u nas. Odpowiedz Link
doomi Re: strzelnica9 29.11.06, 21:40 Dzisiaj doszły mnie słuchy, że bal sylwestrowy będzie organizowany także na strzelnicy, na ulicy nadwiślańskiej. Koszt zaproszenia - 600 zł od pary. Są to jednak informacje z drugiej ręki. Odpowiedz Link
doomi pub ORION 01.12.06, 16:53 Na sylwestra zaprasza również pub ORION (ul. Sikorskiego) Zaproszenie 130 zł od osoby. Odpowiedz Link