maciejek22 03.01.07, 14:40 witajcie poszukuje lokalu do wynajęcia na sklepik w Józefowie.jezeli cos wiecie prosze dajcie mi znac.. pozdrawiam.. maciek Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
111majka Re: lokal do wynajecia 03.01.07, 15:58 Z ostatniego TR ogłoszenia agencji Mega-Dom: - 60m2, lokal-kawiarnia, wyposażenie - 2000zl - centrum, lokal 140m2, 2 poziomy, na sklep, salon piękności, fitness. Odpowiedz Link
sosnovy Re: lokal do wynajecia 03.01.07, 17:49 Jak lokal na sklepik ,to może coś takiego jak lokal obok komisariatu(nowego),naprzeciwko starego budynku. Ten lokal był do wynajęcia ,piszę był bo głowy nie dam czy jeszcze jest ,jakoś nie zwróciłem uwagi ostatnio. Wcześniej funkcjonowały tam sklepy kilku różnych branż. Jeśli nikt nie dopisze się i tym samym nie zaktualizuje tej informacji,to jak będziesz chciał ,poszperam i podam tel. do właściciela,na pewno mam gzieś namiar. Odpowiedz Link
maciejek22 Re: lokal do wynajecia 03.01.07, 19:06 fajnie, bede wdzieczny za ewentualna pomoc, jakis namiar, i ul. na jakiej sie miesci.. pozdrawiam maciek Odpowiedz Link
maciejek22 Re: lokal do wynajecia 04.01.07, 17:05 ten lokal co podałes juz nieaktualny... Odpowiedz Link