jozek100 15.01.07, 21:17 umieściłem 3 zdjęcia-zagadki na forum,myślę że bardzo ciekawe. gdzie mogą się ukazać,ponieważ widzę je na moim forum. Pomożecie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
do73 Re: Zdjęcia.... 15.01.07, 21:28 Trzeba wejść do wątku ZAGADKI fotoforum.gazeta.pl/72,2,782,53432490.html kliknąć w odpowiedź i dołączyć swoje fotki z "ostatnio dodanych" wysłać post i poczekać, aż majka albo doomi opublikują Odpowiedz Link
111majka Re: Zdjęcia.... 15.01.07, 21:42 Są jakieś problemy z wejściem na fora fotograficzne. Postram się akceptować je jak najszybciej. Witam na forum Odpowiedz Link
111majka Re: Zdjęcia.... 15.01.07, 22:05 Jozek, jeszcze nie ma Twoich zdjęć. Jeżeli masz problem z umieszczeniem ich na forum, to na górze w wątku na szarym tle z czerwoną szpileczką "jak zmniejszyć zdjęcia" jest wpis pt "jak WKLEIĆ zdjęcia'. Tam jest opisane wszystko w miarę dokladnie (mam nadzieję). Odpowiedz Link
111majka Re: Zdjęcia.... 15.01.07, 22:34 oj, nie zauważyłam że do73 już Ci wześniej wszystko napisala Odpowiedz Link
asidea Re: Zdjęcia.... 15.01.07, 23:38 111majka napisała: > Jozek, jeszcze nie ma Twoich zdjęć. Może juto bedą ? > Jeżeli masz problem z umieszczeniem ich na forum, to na górze w wątku na szarym > tle z czerwoną > szpileczką "jak zmniejszyć zdjęcia" jest wpis pt "jak WKLEIĆ zdjęcia'. Tam jest > opisane wszystko w > miarę dokladnie (mam nadzieję). Odpowiedz Link
jozek100 Re: Jozeeeek !!!!! 16.01.07, 22:23 111majka napisała: > Nie daruję Ci...... tych zdjęć > Gdzie one są? he he he doobre, umieściłem na foto forum może gdzieś trafią,9 razy Odpowiedz Link
111majka Re: Jozeeeek !!!!! 16.01.07, 22:52 Traiły i są. Fajne bardzo. Ale to mają być zagadki józefowskie (z takiego miasta, Józefów), a nie józkowe A tak pięknych widoków u nas jeszcze nie ma. Chociaż może jeszcze parę kadencji naszego burmistrza i kto wie... Nowy most na Świdrze, taras widokowy z Hoilidaya... Odpowiedz Link
jozek100 Re: Jozeeeek !!!!! 16.01.07, 23:49 dzięki, myślę że powinny być z Józka. Aczkolwiek chcę przez te fotki powiedzieć że każdy z Józka dorosły a przede wszystkim młodzież też może zwiedzać piękne zakątki nie tylko naszego kraju.Podziwiać np.to co stworzyła matka natura. Budowle są też piękne,cudowne, natomiast przy wykorzystywaniu ludzi na różne sposoby. Rowerkiem też można jeździć i zwiedzać ciekawe miejsca,co widac na załączonym obrazku. Odpowiedz Link
jozek100 zdjęcia.... !!!!! 18.01.07, 10:15 ha ha ha!!!!!! czytam i patrzę że bardziej interesujące są wątki z obrad sesji RM, bardziej ekscytujące. Psy szczekają, karawana jedzie dalej Odpowiedz Link