gramolem 04.02.07, 21:10 witam , czy możecie mi poradzić gdzie w józefowie szukać skrzypka/skrzypaczki ktory/a zagra na slubie (tylko na slubie)? U Budzyńskiego? Bede wdzieczna za podpowiedzi, pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
funcia2 Re: muzyka na ślub 05.02.07, 08:07 na naszym slubie, na skrzypcach AweMaryja grała córka organisty z otwockiego kościoła na kresach. Niestety nie mam namiarów, bo była to dla nas niespodzianka od rodziców, aż nam ciarki przeszły, ale jak byś była bardzo zainteresowana, to musiałabyś udać się do zachrysti tego koscioła, myslę że dadzą jakiś kontakt, to była córka P. Grota. Kościół jest przy ul. Okrzei w Otwocku Odpowiedz Link
rupert3 Re: muzyka na ślub 06.02.07, 09:04 Znam jedną zdolną skrzypaczkę z Józefowa. Moim skromnym zdaniem jest świetna a nazywa się Basia Borkowicz. Zapytam ją czy miała by ochotę zaoferować swoje usługi idam znać. (jak nie zapomnęoczywiście) Odpowiedz Link
rupert3 Re: muzyka na ślub 07.02.07, 08:28 Wydaje mi się że wysłałem ci namiary na skrzynkę, ale pewności nie mam. Gdybyś miała problemy to daj znać na adres p.rupniewski@inwestprojekt.com.pl Odpowiedz Link
mar_cie Re: muzyka na ślub 06.02.07, 10:17 Rupert3 napisał: > Znam jedną zdolną skrzypaczkę z Józefowa. Moim skromnym zdaniem jest świetna a > nazywa się Basia Borkowicz. I pod tymi dwoma zdaniami podpisuję się obydwoma rękami. W 100% PRO. Odpowiedz Link