romano.waw 06.02.08, 15:56 kolejne już rondo w naszym mieście ze wstępnych ustaleń powstanie przy przejeździe kolejowym w Józefowie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
twd Re: no to będzie nowe rondo 06.02.08, 16:37 romano.waw napisał: > kolejne już rondo w naszym mieście ze wstępnych ustaleń powstanie > przy przejeździe kolejowym w Józefowie po której stronie torów? Odpowiedz Link
skuti77 Re: no to będzie nowe rondo 06.02.08, 18:25 Ja jestem za by bylo rondo, po tej stronie torow co apteka na rogu. i mam nadzieje ze wlasnie ty powstanie? Odpowiedz Link
admin567 Re: no to będzie nowe rondo 07.02.08, 10:22 romano sluchaj po ktorej stronie bedzie rondo? napisz jak wiesz ? konkretnie Odpowiedz Link
marius68 Re: no to będzie nowe rondo 07.02.08, 11:03 po wschodniej stronie torów Mariusz Odpowiedz Link
marius68 Re: no to będzie nowe rondo 07.02.08, 11:37 W najbliższym czasie czekają nas inwetycje przy obydwu przejazdach kolejowych. W Józefowie powstanie rondo na skrzyżowaniu Sikorskiego i Słodowskiej. Natomiast w Michalinie skrzyżowanie będzie przebudowane. Nie znam dokładnie szczegółów, ale chodzi o wysepkę dla pieszych, dodatkowy pas dla skręcajcych z Willowej i udogodnienia dla skręcających z przejazdu kolelowego w Sikorskiegow w kierunku Warszawy. Mariusz Odpowiedz Link
admin567 Re: no to będzie nowe rondo 07.02.08, 12:22 mariusz dziekuje za informacje pozdrawiam Odpowiedz Link
skuti77 Re: no to będzie nowe rondo 07.02.08, 15:19 czyli jak sie przy aptece dlugo czekalo na zjazd z przejazdu tak sie dalej bedzie czekac, a przy ul. sklodowskiej mniej z uwagi na mniejsze natezenie ruchu. to tam gdzie jest mniejsze natezenie ruchu powstanie rondo, a tam gdzie powino ono byc czyli po stronie apteki, co by znacznie poprawilo zjazd z przejazdu bo jest tragedia, to ronda nie bedzie. pogratulowac tylko pomyslowosci w inwestycjach wladzom miasta. Odpowiedz Link
romano.waw Re: no to będzie nowe rondo 07.02.08, 16:28 właśnie, że nie. rondo ma powstać koło apteki przy Polnej!!! Odpowiedz Link
skuti77 Re: no to będzie nowe rondo 08.02.08, 13:26 tak pisal wczesniej Marius68 W najbliższym czasie czekają nas inwetycje przy obydwu przejazdach kolejowych. W Józefowie powstanie rondo na skrzyżowaniu Sikorskiego i Słodowskiej. czyli MARIUS68 wprowadzil w blad. no to dobrze ze bedzie kolo ul.polnej, jestem za i duzy plus za to dla wladz miasta. Odpowiedz Link
venoos1 Re: no to będzie nowe rondo 08.02.08, 15:14 A moze by tak po obu stronach torów?? Zarówno po jednej jak i po drugiej ciezko zjechac z przejazdu... Odpowiedz Link
111majka Re: no to będzie nowe rondo 08.02.08, 16:03 Z portalu e-linia e-linia.pl/jozefow/art15.html "Dwa ronda przy stacji Józefów Jak dowiedzieliśmy się od Kierownika Referatu Inwestycji, do momentu podjęcia decyzji dotyczącej budowy Centrum Handlowego w Józefowie, nie będzie można zacząć prac nad rondami. Przypominamy, że niedługo zaczną się prace budowlane przy stacji Michalin." Odpowiedz Link