viper39 27.01.04, 20:11 to pewnie greenshitowe samochody www.wiejski.tuning.prv.pl/ Link Zgłoś Obserwuj wątek
sympatico.ca Re: wiejski tuning... cos niesamowitego 27.01.04, 20:15 Ameryki nie odkryles,to juz kultowa strona,hehe! Chlopaki od tej strony robia dobra robote! Link Zgłoś
viper39 Re: wiejski tuning... cos niesamowitego 27.01.04, 20:17 wiem ze nei odpkrylem ameryki dopiero dopadlem do konca wiec sie dziele z tymi ktorzy tego nie widzieli.... sympatico te przerobki sa poprostu niesamowite.... a ilosc szpachli i plastiku oszalamiajaca...hehehe Link Zgłoś
sympatico.ca Re: wiejski tuning... cos niesamowitego 27.01.04, 20:21 viper39 napisał: > wiem ze nei odpkrylem ameryki dopiero dopadlem do konca wiec sie dziele z tymi > ktorzy tego nie widzieli.... > sympatico te przerobki sa poprostu niesamowite To fakt,wlasciciele tych samochodzikow maja naprawde bujna wyobraznie i fantazje,hehe Link Zgłoś
hehe.he Re: wiejski tuning... cos niesamowitego 27.01.04, 20:32 wyobraznia to za malo powiedziane TO SA DZIEŁA SZTUKI hehehe a kazdy z nich jest Salvadorem Dali tjuninku Link Zgłoś
sympatico.ca Re: wiejski tuning... cos niesamowitego 27.01.04, 20:34 Ja bym jeszcze specjalnie pokazywal tablice rejestracyjne ty glabow,hehe Link Zgłoś
viper39 Re: wiejski tuning... cos niesamowitego 27.01.04, 21:08 no wiesz nie mozna pokazywac tablic bo ktos moglby zaskarzyc do sadu za "inwazje" na jego prywatnosc... choc jego prywatnosc (mowie o tych plastikowo-szpachlowano-rozno-kolorowo cackach) kluje w oczy ludzi...heheehe a jakie sa wasze najlepsze typy? ktore by wygraly w zawodach na "najlepsze"? Link Zgłoś
sympatico.ca Re: wiejski tuning... cos niesamowitego 27.01.04, 21:15 Mnie rzucil na kolana duzy fiat,gosc wywalil z tylu oryginalne lampy i wstawil sobie kierunki od Zuka,po 4 z kazdej strony,hehe! Link Zgłoś
viper39 Re: wiejski tuning... cos niesamowitego 27.01.04, 21:22 popatrz na to.... to jest niesamowite ... Sport Van Contest - WT The Hajest Ałard!!! Link Zgłoś
sympatico.ca Re: wiejski tuning... cos niesamowitego 27.01.04, 21:28 viper39 napisał: > popatrz na to.... to jest niesamowite ... > > Sport Van Contest - WT The Hajest Ałard!!! Azjaci tez sa jak widac dobrzy,ale w sumie na tej stronie jeden jest lepszy od drugiego,najwyzszy poziom,hehe! Link Zgłoś
Gość: MArkus Re: wiejski tuning... cos niesamowitego IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 27.01.04, 22:32 ja dla mnie debeściak ten ze strony głownej, malak ze zderzakiem sportasia na sznurze :)) Link Zgłoś
Gość: józek Re: wiejski tuning... cos niesamowitego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.04, 19:01 Wy nie macie pojęcia co to jest wiejski tuning! U nas we wiosce jest Maluch club tuning. Karoserię przerabiają na słomę, felgi robi się z drewna, a głośniki są na miejscu silnika, więc trzeba montować pedała i drugiego pedała do kręcenia tym pierwszym. To jest kurde tuning! Znam kazka co zamontował w maluchu Turbo i mu się blacha spaliła. Do tego przejechał tylko 0,5 km, silnik sie rozj..... a z prędkości jaką uzyskał karoseria przekręciła się na lewą stronę ( 150 km\h ) Link Zgłoś
Gość: micz Re: wiejski tuning... cos niesamowitego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.04, 19:04 Znam kolesia co zrobił sobie profesjonalną klimę w trabancie - wybił szybę. Link Zgłoś
Gość: Gabriel Re: wiejski tuning... cos niesamowitego IP: *.ipt.aol.com 27.01.04, 21:21 Fantastyczne! A co na to Ministerstwo Kultury ? Pozdrawiam. Link Zgłoś
sympatico.ca Re: wiejski tuning... cos niesamowitego 27.01.04, 21:22 Gość portalu: Gabriel napisał(a): > Fantastyczne! > A co na to Ministerstwo Kultury ? Chyba Ministerstwo Kultury i Sztuki,hehe! Link Zgłoś
Gość: Gabriel Re: wiejski tuning... cos niesamowitego IP: *.ipt.aol.com 27.01.04, 21:32 sympatico.ca napisała: > Gość portalu: Gabriel napisał(a): > > > Fantastyczne! > > A co na to Ministerstwo Kultury ? > > Chyba Ministerstwo Kultury i Sztuki,hehe! ....i Zdrowia. (hm ?) Link Zgłoś
Gość: a Re: wiejski tuning... cos niesamowitego IP: *.adslplus.ch 27.01.04, 22:18 dzieki,vipper! Link Zgłoś
viper39 Re: wiejski tuning... cos niesamowitego 28.01.04, 20:08 Gość portalu: a napisał(a): > dzieki,vipper! za co??? a tak wogole to mnie zaskakuja przerobki 126p... to przeciez jest doslownie komedia... tam sobie jeden nawet wstawil jakas kratke na przod niby do wloty powietrza do silnika...hahahah a silnik z tylu... Link Zgłoś
Gość: Milos Re: wiejski tuning... cos niesamowitego IP: 193.19.140.* 28.01.04, 21:03 tam sobie jeden nawet wstawil jakas kratke na przod niby do wloty > powietrza do silnika...hahahah a silnik z tylu... Są lepsze numery, goście wstawiają sobie na dachu wloty powietrza do kabiny. Był tam nawet malacz z dwoma wlotami powietrza do bagażnika i jednym do kabiny :-))) Masters of tjunink ! Pzdr Link Zgłoś
Gość: naskret Re: wiejski tuning... cos niesamowitego IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 28.01.04, 23:32 a to znacie tez jest grube bmwboys.webpark.pl/ Link Zgłoś
viper39 Re: wiejski tuning... cos niesamowitego 28.01.04, 23:39 ta... a specialnosc to "wielorurowe wydechy" co tym ludziom juz wali do glowy... ale posmiac sie mozna...hehehe oo bmw boys tez niezle ...hehhe no coz mamy utalentowanych ludzi... oby tak dalej...hehehe ciekawe co ciekawego jeszcze wychwycicie... Link Zgłoś
bety-bt Re: wiejski tuning... cos niesamowitego 29.01.04, 00:06 W lutowym wydaniu stronki bendzie moj Fiacik 126p ktory raze z Grinim dojezdzamy na BP! Link Zgłoś
Gość: a Re: wiejski tuning... cos niesamowitego IP: *.adslplus.ch 29.01.04, 09:43 za co??? za linka... Link Zgłoś
viper39 Re: wiejski tuning... cos niesamowitego 29.01.04, 14:13 no to koniecznie wskazac bedziesz musiala to zdjecie.... hehehe a swoja droga to tam sa talenty niesamowite.... odpada blacharka z samochodu ale rury jak armaty wystaja ...hehehe Link Zgłoś
viper39 Re: wiejski tuning... cos niesamowitego 29.01.04, 17:03 polecam ten samochodzik... juz mi sie nawet marzy...hahahaha Zemsta Stalina American Dream Link Zgłoś
viper39 Re: A TERAZ COS SPECIALNEGO... 30.01.04, 14:31 to juz nie jest wiejski tuning.... ale zwroccie uwage na corvette z 725KM www.lingenfelter.com/home.asp Link Zgłoś
barkas Re: A TERAZ COS SPECIALNEGO... 30.01.04, 20:19 Najlepsze są tjuninki spełniające następujące założenia: Tak zwane ABC wjejskiego tjuninkowca: 1. Minimum 15 letni poobijany frankensztajn 2. Obowiązkowo zaciemnione wszystkie szyby, z przednią do połowy (najlepiej wory od śmieci) 3. Siatexy 4. Nalepexy 5. Plastixy 6. Kleksy 7. Rurexy 8. Podwójne rurexy 9. Spalarnie oleju 10. Umpca Umpcca na przemian z Łup Łup Łup 11. Kolorowe radyjko nie pasujące do niczego 12. Pierdzący wydech 13. CD pod lusterkiem 14. Spoilery do ziemi 15. Alufelgi 15' lub większe z obowiązkowo starymi łysymi i używanymi oponami na lato i zimę 16. Zakładanie LPG do pseudo tjuninkowanego auta 17. Jeżdżenie taką choinką prawym poboczem nie szybciej niż 80 km/h smrodząc i pierdząc (w końcu paliwko kosztuje) 18. Wyborny aromat przepalonego oleju z LPG w niewyregulowanym silniku to jest to 19. Wyrąbane amortyzatory i reszta zawieszenia 20. W środku wyżelowany palant w adidaskach dresie i skórzanej kurtce, nie potrafiący stać na skrzyżowaniu w kolejce jak cywilizowany człowiek tylko w........y się bez kolejki 21. W sytłacji zagrożenia głupieje i naciska na hamulec 22. Nie ma zielonego pojęcia o bezpiecznej jeździe samochodem, zwykle na trasie goni jak opętany, tylko po to, żeby przed lekimi zakrętami panicznie hamować do 70 km/h 23. Nie zapina pasów i jeździ w pozycji półleżącej, niczym czubek 24. Ma kompleksy 25. Swoje złości topi na forum SKODA warcząc i pieniąc się na normalnych ludzi 26. Jest dupkiem 27. Parkuje na miejscach dla inwalidów 28. Zakłada żarówkni typu niby xenon 29. Na parkingu stawia samochód jak ostatnia ciota, parkuje 15 minut robiąc "brzuszki", po czym zajmuje 2.5 miejsca parkingowego 30. Nie potrafi jechać płynie, ciągle przyspiesza, zyskując na całej drodze może 30 sekund 31. Nie używa kierunkowskazów 32. Kłóci się z policją, nie potrafi zachować się jak mężczyzna To moje spostrzeżenie n/t tjuninkowej chołoty, która w większości prezentuje swoje bezguście na wiejskim tjuninku. Wasz BARKAS 1.8T L&K. Link Zgłoś
Gość: Młody Re: wiejski tuning... cos niesamowitego IP: *.udn.pl 31.01.04, 11:26 Zachwycacie się gościem, który ... nie wiem ... czy ma kompeksy, czy jest o coś zazdrosny, dla mnie ćwierćinteligent. Zobaczcie ile takich wiejskich tunów jeździ w Waszych miastach. Kurde, przecież to sprawa właścicieli. Skoro nie widzą tego co robią, no to trudno, mówi się na nich wiocha itp. Ale do jasnej ciasnej ... odpieprzcie się od nich, niech sobie jeżdzą, niech się zabijąją sami. Te samochody wszystkie idą do odstrzału, tylko oczywiście naszej policji się dupy nie chce ruszyć, żeby posprawdzać te "tuningowe auta". To jedna uwaga, a druga: Jeśli się nie ma o czymś zielonego pojęcia, to się o tym nie mówi, nie piszę, a tym bardziej publicznie. Jeśli taki ćwierćinteligent pisze o SC zrobionym przez NOVITEC'a na 200KM, że jest to wiocha, to niech mocno się zastanowi co pisze, a później wybierze się do psychiatry. Jeśli sięczegoś nie wie to się o tym nie piszę, bo nie tylko wygląd świadczy o samochodzie. Link Zgłoś
viper39 Re: wiejski tuning... cos niesamowitego 01.02.04, 15:09 sluchaj mlody my sie nikim nie zachwycamy ale smiejemy sie z tworczosci gminnej i sie nie pultaj czlowiek, kazdy moze miec opinie jaka chce nie wiem czy ktos w auto ktre sie rozlatuje wlozy troche pieniedzy aby miec wiecej koni mechanicznych... bo po pierwsze wyremontowalby najpierw grata po drugie wiekszosc z nich ma zdjecia kl i jakos nie widac lepszych hamulocow a wiec wariat ktory w barachlo wsadzi 200KM i nie bedzie mogl sie zatrzymac to jednak wariat... po trzecie mnie zwisa kto czym jezdzi jego biznes... ale posmiac sie moge czy tobie sie podoba czy nie... a wiec milego ogladania i jak nie masz poczucia humoru to nie czytaj tego... Gość portalu: Młody napisał(a): > Zachwycacie się gościem, który ... nie wiem ... czy ma kompeksy, czy jest o > coś zazdrosny, dla mnie ćwierćinteligent. Link Zgłoś
greenblack Re: wiejski tuning... cos niesamowitego 01.02.04, 15:18 A słyszeliście kiedyś o jedynym na świecie E55 z ręczną skrzynią? Stoi u vipera na półeczce. Link Zgłoś
viper39 Re: wiejski tuning... to greenblack 02.02.04, 03:25 sluchaj greenshit nikt ciebie tutaj nie chce sluchac... wiec zjezdzaj ta swoja panda... a samochod stoi w garazu bo snieg na drogach wiec trzeba czyms innym jezdzic co na na cztery "lapki" naped.... wiec spadaj dieciaku do tej swojej padaczki pandy i nie marudz bo w oslej lawce bedziesz musial siedziec za nie odrabianie pracy domowej .... Link Zgłoś