Dodaj do ulubionych

Bangle przesunięty

06.02.04, 15:50
Szybciej niż przewidywano. Bangle został szefem działu stylistycznego całej
Grupy BMW. Ale projektowaniem nowych BMW zajmuje się teraz Adrian van
Hooydonk. Niepokojące jest to, że ten facet jest odpowiedzialny za zewnętrzny
wygląd obecnych serii 7 i 6.
Obserwuj wątek
    • lolo75 Re: Bangle przesunięty 06.02.04, 15:51
      No jak koleś tak się nazywa to nic dobrego z tego nie wyniknie...

pozdro

LOlo
      • Gość: Darkman smutna to wiadomosc :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.04, 15:53
    • wlogra1 Re: Bangle przesunięty 06.02.04, 16:23
      Szkoda, jego projekty były OK. Według mnie 7 wyglada zaje.iście. a na 6 i 5
      można patrzeć godzinami.Kierunek był dobry , o czym świadczą najlepiej wyniki
      sprzedaży za 2003r.
      • greenblack Re: Bangle przesunięty 06.02.04, 16:30
        wlogra1 napisał:

o czym świadczą najlepiej wyniki
        > sprzedaży za 2003r.

Ale już nie za styczeń 2004;)

8,9% straty globalnie, ale aż 19% w Ameryce!

BMW car sales fall in Jan.

Reuters / February 06, 2004

--------------------------------------------------------------------------------

Advertisement

--------------------------------------------------------------------------------

FRANKFURT
        • wlogra1 Re: Bangle przesunięty 06.02.04, 23:00
          Bmw rozkręca się w ciągu całego roku. W 2003 nic nie wskazywało na to że
          zostanie pobity rekord sprzedaży aż do pażdziernika. I właściwie od tego
          miesiąca do końca roku firma odrobiła "straty" i przeskoczyła sprzedaż z 2002r.
    • Gość: TO JA Re: Bangle przesunięty IP: *.honeywell.com 06.02.04, 16:37
      Widzialem wczpraj Bentleya. U nich szefem stylingu musi byc ktos o nazwisku
      Peezdonk. Pozdrowienia
    • x-darekk-x Re: Bangle przesunięty 06.02.04, 17:05
      boziu. juz mialem nadzieje, ze bangle'a owolali, a tu taki news... :(
      uwielbialem bmw za ten piekny konserwatyzm linii spod, ktorych widac bylo
      subtelne sportowe akcenty. nowe auta bmw sa ciekawe, ba, nawet moga sie wydac
      niektorym ladne, ale sa tez krzykliwe, ostentacyjne, "przedobrzone". tych
      juz "nieuwielbiam". zal. bardziej mi te auta stylizacyjnie pasuja do "up-market
      move" dla firm pokroju kia (vide opirus) niz do bmw.

dlatego tez nie sprzedam mojego swifta i nie kupie sobie nowej 760il. :)
      • Gość: ab12 Częściowo się z Tobą zgadzam, ale..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.04, 21:02
        ....to o swifcie to przesadziłeś- GB chyba Cię zniszczy za to porównanie;-)))
        • greenblack Re: Częściowo się z Tobą zgadzam, ale..... 06.02.04, 21:03
          GB ma poczucie humoru:)
      • bisnesmen Re: Bangle przesunięty 06.02.04, 22:14
        x-darekk-x napisał:

> uwielbialem bmw za ten piekny konserwatyzm linii spod ktorych widac bylo
        > subtelne sportowe akcenty. nowe auta bmw sa ciekawe, ba, nawet moga sie wydac
        > niektorym ladne, ale sa tez krzykliwe, ostentacyjne, "przedobrzone".

Bardzo trafne podsumowanie. Nowe BMW rzeczywiście wyglądają interesująco, ale
        nie ma w nich tej konserwatywnej elegancji, co w starszych, klasycznych modelach.
        O ile zupełnie zwisa mi to w przypadku "trójki", w piątce wygląda to już na
        "avensis-style" a w siódemce staje się jarmarczną błyskotką.
        • Gość: venivv Re: Bangle przesunięty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.04, 20:44
          trójka coupe(cabrio) jest bardzo ładna, jest jednym z najlepszych stylistycznie
          BMW, piątka i siódemka nie są zbyt udane(chociaż piątka fajnie jeździ)
          • Gość: Henio Re: Bangle przesunięty IP: *.sympatico.ca 08.02.04, 02:32
            Tutaj siem muszem z Tobom zgodzic Neo! Trojka to jest istny MeisterStick
    • Gość: verte Re: Bangle przesunięty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.04, 23:30
      greenblack napisał:

> Szybciej niż przewidywano. Bangle został szefem działu stylistycznego całej
      > Grupy BMW. Ale projektowaniem nowych BMW zajmuje się teraz Adrian van
      > Hooydonk. Niepokojące jest to, że ten facet jest odpowiedzialny za zewnętrzny
      > wygląd obecnych serii 7 i 6.

Zamienił stryjek siekierkę na kijek.Mam przynajmniej nadzieję ze gość nie jest
      amerykaninem.
      • wowo5 Re: Bangle przesunięty 07.02.04, 04:52
        Gość portalu: verte napisał(a):

> greenblack napisał:
        >
        > > Szybciej niż przewidywano. Bangle został szefem działu stylistycznego całe
        > j
        > > Grupy BMW. Ale projektowaniem nowych BMW zajmuje się teraz Adrian van
        > > Hooydonk. Niepokojące jest to, że ten facet jest odpowiedzialny za zewnętr
        > zny
        > > wygląd obecnych serii 7 i 6.
        >
        >
        > Zamienił stryjek siekierkę na kijek.Mam przynajmniej nadzieję ze gość nie
        jest
        > amerykaninem.
        Z tego co czytalem to Bangle nie zostal przesuniety tylko dotal awans. Za
        dobra robote zapewne. Zgodnie w prawem Diliberta, ze jak ktos knoci robote to
        trzeba go awansowac do takiego poziomu, zeby juz wiecej nie mogl zaszkodzic.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka