Gość: f Re: MINI Countryman - na cztery łapy IP: *.56.220-216.q9.net 20.01.10, 21:14 a ja polecam 20 letnie golfy Link Zgłoś
Gość: witoo Re: MINI Countryman - na cztery łapy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.10, 21:19 Taa,wyciek zdjęc,pewnie zupełnie niekontrolowany... Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: MINI Countryman - na cztery łapy IP: *.wroclaw.mm.pl 20.01.10, 21:46 hmmm, z boku wygląda jak fabia po tuningu Link Zgłoś
Gość: właściciel MINI Re: MINI Countryman - na cztery łapy IP: *.chello.pl 20.01.10, 22:37 Mi się w miarę podoba choć na pewno go nie kupię. Dla mnie prawdziwe Mini to albo produkowany 1959-2000 klasyk albo nowe MINI produkowane do 2007. MINI jest jak Matrix - każda kolejna wersja jest gorsza od pierwowzoru (co najwyżej więcej bajerów). Ponieważ w starym Mini z bezpieczeństwem biernym i komfortem jest marnie jeżdżę nową wersją z 2006 roku i uważam, że autko jest rewelacyjne - ma styl, prowadzi się jak gokart, dla 2 osób komfort jest na poziomie BMW 3 i w przeciwieństwie do do BMW nie jeżdżą nim buraki. Link Zgłoś
Gość: zxcv Re: MINI Countryman - na cztery łapy IP: *.chello.pl 20.01.10, 23:07 W porównaniu ze starym miniakem ten niemiecki potworek nie siega mu do pięt Link Zgłoś
Gość: la.la Re: MINI Countryman - na cztery łapy IP: 87.204.10.* 20.01.10, 23:21 Czy człowiek, piszący w tej rubryce może się odp od słowa "unikatowy"? Nie ma takiego słowa! Unikat jest - czy te zdjęcia są unikatem? Nie są. Unikalny jest. Czy te zdjęcia są unikalne? No żesz q nie są unikalne. To są normalne, reklamowe zdjęcia miniaka. Zwykłe. Link Zgłoś
Gość: dr przecinek Re: MINI Countryman - na cztery łapy IP: *.speed-net.pl 20.01.10, 23:50 @la.la Kup sobie taką 'magiczną księgę' pt. 'Słownik języka polskiego' PWN, to nie będziesz się publicznie ośmieszać. Jest dokładnie odwrotnie, czyli formy poprawne to: unikat, unikatowy. 'Unikalny' to taki potocyzm, który mówi wiele o osobie, która używa takiej formy. Link Zgłoś
Gość: mk Re: MINI Countryman - na cztery łapy IP: *.ghnet.pl 21.01.10, 09:37 bardzo chinski look Link Zgłoś
Gość: hans Re: MINI Countryman - na cztery łapy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.10, 11:51 witam wszystkich a ja sobie go kupie !! od jakiegoś czasu szukam dla żony małego autka z napędem na 4 koła i czterodrzwiowego (proszę mi podać przykład autka fajnego i 4x4).a pozatym jest ładny Pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: robi Re: MINI Countryman - na cztery łapy IP: *.204.61.243.nat.umts.dynamic.eranet.pl 18.04.11, 21:58 ...no to zostało jeszcze 249. Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: MINI Countryman - na cztery łapy IP: *.centertel.pl 10.06.11, 21:23 Jest naprawdę super już czekam na odbiór i miałem przyjemność nim pojeździć cudnie Link Zgłoś
Gość: ona 27 Genewa 2010 | MINI Countryman - na cztery łapy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.11, 20:57 A ja takim jeżdżę od lutego i mam wszystko w nosie :P każdy ma inny gust :] a miejsca troszkę więcej niż w golfie :P Link Zgłoś
Gość: kat Genewa 2010 | MINI Countryman - na cztery łapy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.11, 21:28 kupisz countrymana jesteś snob, kupisz ... jesteś bohaterem. Wszystko co inne zawsze szokuje i niestety jak dotychczas mamy kiepskie drogi i nudne samochody. Więcej fantazji ludzie !!! Link Zgłoś