Gość: ala Re: 50 aut = 1 autobus IP: *.202.116.195.easy-com.pl 23.01.10, 12:10 jeśli godziny kursowania by pasowały większość by jeździła - a tak.... w PL nierealne... Link Zgłoś
Gość: maciusd Re: 50 aut = 1 autobus IP: 91.193.96.* 23.01.10, 13:16 tylko jeszce kwestia że bilet autobusem wychodzi drożej niż paliwo do auta Link Zgłoś
Gość: :) Re: 50 aut = 1 autobus IP: *.multimo.pl 23.01.10, 14:13 mam pytanie dlaczego autobusy miejskie nie jeżdżą na gaz ziemny to jedyne środki transportu do których to paliwo się nadaj idealnie no czekam na odpowiedź Link Zgłoś
Gość: Gość Re: 50 aut = 1 autobus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.10, 14:35 Czego to ludzie nie wymyślą dla reklamy. Coś nowego o autach na www.autodlaciebie.blox.pl Link Zgłoś
Gość: sprawiedliwy Re: 50 aut = 1 autobus IP: *.wroclaw.mm.pl 23.01.10, 19:13 to może jakaś firma zajmie się uświadamianiem obywateli że jedna ciężarówka niszczy drogę tak jak 10 000 (tak: dziesięć TYSIĘCY) samochodów osobowych? Link Zgłoś
Gość: gość Re: 50 aut = 1 autobus IP: *.adsl.inetia.pl 23.01.10, 20:46 Reklama dla tych, którzy chcą żyć w socjaliźmie. Mamy wolność wyboru i nic nie namówi mnie na autobus, a argumentów jest kilka: - bandytyzm - już nie raz dygałem ze strachu czy grupka agresywnych szczyli z końca autobusu nie wysiądzie na tym samym przystanku co ja, kolega już raz dostał po łbie od skinheda - choroby - w zimę o wiele łatwiej o złapanie infekcji - niezbyt przyjemni współpasażerowie - nie wiem jak reszta ale ja nie mam ochoty inhalować się smrodem siedzącego obok pijaka czy podziwiać wąsów staruszki, której śpik wyleciał do pasa - czas i miejsce przyjazdu oraz odjazdu - samochodem jadę wtedy kiedy Ja chcę i dojeżdżam tam gdzie Ja chcę co ma szczególne znaczenie poza miastem - wygoda podróżowania - wolę siedzieć w korku w wygodnym fotelu niż stać i podtrzymywać opierającego się o mnie jegomościa - koszty - porównywalne do ceny paliwa, a usługa za nie marnej jakości - frajda - chyba najważniejszy aspekt auta, uwielbiam jeździć kto chce proszę bardzo, niech jeździ sobie autobusem, ale żyjemy w wolnym kraju i każdy może wybierać Link Zgłoś
Gość: ja Re: 50 aut = 1 autobus IP: *.ostnet.pl 23.01.10, 21:52 np. w Rzeszowie jest część autobusów MPK na gaz ziemny, i to takie lepsze Link Zgłoś
Gość: k Re: 50 aut = 1 autobus IP: *.chello.pl 23.01.10, 22:57 Panie gość przecież my żyjemy w socjalizmie z możliwością prowadzenia działalności gospodarczej. Link Zgłoś
Gość: globtrotuar Re: 50 aut = 1 autobus IP: *.man.bydgoszcz.pl 24.01.10, 02:57 Nie z 50 ale tylko z 25 samochodów,............5 słupków po 5 szt Link Zgłoś
Gość: Gość Re: 50 aut = 1 autobus IP: 83.251.94.* 24.01.10, 06:19 Taniej nie dojedziesz. Chyba ze rowerem. Nie Roverem. Link Zgłoś
Gość: misiu-1 Re: 50 aut = 1 autobus IP: *.chello.pl 24.01.10, 07:30 Niech teraz jeszcze złożą jedno koryto z pięćdziesięciu talerzy, aby wykazać, o ile jest wydajniejsze i mniej miejsca zajmuje zbiorowe żywienie. A potem, wzorem Chińczyków, niech ułożą z siebie podobiznę Józefa Stalina. Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: 50 aut = 1 autobus IP: *.chello.pl 24.01.10, 10:32 @globtrotuar - spojrz na pierwsze zdjecie, policz jeszcze raz (sa dwa rzedy 5x5) i powiedz "przepraszam". Link Zgłoś
Gość: gosc Re: 50 aut = 1 autobus IP: *.zone11.bethere.co.uk 24.01.10, 11:43 jaki to news - ten 'autobus' stoi tam just od grubo ponad roku, lol Link Zgłoś
Gość: misiaczeq Re: 50 aut = 1 autobus IP: *.adsl.cybercity.dk 24.01.10, 14:00 globetro... 5 słupków * 5 samochodów... 25... ale tego co nie widac na filmie to 2 rząd samochodów... w sumie daje to 50 aut Link Zgłoś
Gość: Gość Re: 50 aut = 1 autobus IP: *.ryb.abpl.pl 24.01.10, 14:09 wreszcie jakaś ciekawa forma reklamy a nie jedna z kolejnych beznadziejnych na którą patrzy się ogromną niechęcią i obrzydzeniem... medal za ciekawy pomysł.... Link Zgłoś
Gość: :) Re: 50 aut = 1 autobus IP: *.multimo.pl 24.01.10, 14:12 kurde a ja słyszałem że CNG to takie super wyjście a jedyna ich wada to slaby zasięg a okazuje się że w Rzeszowie jeździ dość sporo tego i są droższe od tych normalnych no to nie ma nic lepszego niż ropa od arabów... Link Zgłoś
Gość: gość Re: 50 aut = 1 autobus IP: *.za.digi.pl 24.01.10, 16:40 Wielkie mecyje nasi blacharze z 50 kostek sprasowanych samochodów zrobią duży antobus Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: 50 aut = 1 autobus IP: *.ip-point.pl 24.01.10, 20:19 Wielkie mecyje, nasi blacharze z 50 szrotów sprowadzonych z Niemiec zrobią 50 luksusowych aut do sprzedania w Polsce...... Link Zgłoś
Gość: Rafik Re: 50 aut = 1 autobus IP: *.rect.uni.torun.pl 25.01.10, 08:46 1 autobus rejsowy = 50 osób. 50 samochodów = 250 osób. Dziękujemy za uwagę. Link Zgłoś
Gość: PZ Re: 50 aut = 1 autobus IP: *.ciberpgh.com 25.01.10, 14:27 1 autobus miejski = 150 osób; 50 samochodów po 1,2 osób w aucie = 60 osób Link Zgłoś
gzesiolek Re: 50 aut = 1 autobus 25.01.10, 15:10 Jak osobiscie jestem za komunikacja miejska i ciagle staram sie do pracy dojezdzac naszym drogim MPK (Krakow), to polityka miasta i tego przedsiebiorstwa mnie zniecheca coraz bardziej... likwidowanie linii... ciagly tlok... opoznienia... autobusy jezdzace stadami... chore trasy przez cale miasto... po traumach zwiazanych z taka podroza, gdy wracam z pracy do domu 1,5-2h, i to albo przytrzasniety drzwiami, albo marznacy na przystanku w oczekiwaniu na nastepny autobus, czlowiek jakos z mila checia wsiada do auta i jedzie do pracy nawet sam (co sam tepie i nie znosze)... bo w pracy jest po niecalej 1h i nie wraca rozchorowany i stlamszony... I jak sadze jest wiele osob takich jak ja, ktorzy zrezygnowaliby z auta znacznie czesciej, gdyby mieli zapewniony transport miejski na choc przyzwoitym poziomie (czyt. czas oczekiwania na przystanku maks 5min, mozliwosc jazdy w pozycji choc luzno-stojacej/siedzacej, mozliwosc w czasie jazdy zapoznania sie z prasa, czy czytania ksiazki) W takiej sytuacji bede pierwszym ktory auta bedzie uzywal tylko do podrozy za miasto... i nastepne kupie z silnikiem znacznie wiekszym niz oszczedne 1,5 na miasto ;) Link Zgłoś
bimota 50 aut = 1 autobus 25.01.10, 15:56 Sa tez i zalety... Niezle panienki sie zdazaja, a jak nie ma tloku to gazetke mozna przeczytac. :) Nasi socjalisci dbaja tez, by argument o miejscu dojazdu nie mial zastosowania wprowadzajac strefy i zakazy postoju. Jak tak czytam o tych tlokach w autobusach i cenach biletow to sie zastanawiam jak to moze byc nierentowne... :) Autobus to pol biedy, sa tacy, ktorzy koniecznie pod domem musza miec kilkukrotnie drozszy tramwaj... Link Zgłoś
Gość: gość Re: 50 aut = 1 autobus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.10, 23:10 w polsce nierealne, bo tutaj nikt nie synchronizuje autobusów np. z realnymi godzinami pracy czy odlotami samolotów. przyjedziesz autobusem dwie godziny przed czasem bo tak akurat kursuje i siedzisz jak cep czekając bezczynnie. dlatego lepsze jest, przynajmniej w polsce, auto - oszczędność czasu. Link Zgłoś
Gość: RMN Re: 50 aut = 1 autobus IP: *.chello.pl 26.01.10, 15:23 jak byłem na urlopie w Berlinie to stwierdziłem, że podoba mi sie tamtejsza komunikacja miejska głównie z dwóch powodów: 1. dobrze działa 2. nie śmierdzi w Gdańsku niestety śmierdzi i nie działa więc wybieram samochód... raz byłem bez auta to z centrum Gdańska do Wrzeszcza na pieszo poszedłem, wole tak niż brudny tramwaj. Link Zgłoś