Gość: :) Re: Motodziennik: Gorący Hindus IP: *.multimo.pl 23.03.10, 14:57 ja tak sobie myślę że jeszcze alfa romeo GT citroen xsara picasso z tego co wiem nadal go robią :) a ten helikopter co tam robi:) Link Zgłoś
Gość: kolo Re: Motodziennik: Gorący Hindus IP: *.gl.digi.pl 23.03.10, 15:05 OPEL ASTRA Classic drugiej generacji przestała być produkowana przez GM MP w połowie 2009r ... Link Zgłoś
Gość: stanczyk Re: Motodziennik: Gorący Hindus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.10, 16:18 TATA wymiata...? szofer jakiś nieprzeszkolony musiał nacisnąć guzik samodestrukcji... co lepsze ? samoprzyspieszjące Toyoty czy płonące Taty..//? Tak czy inaczej cena Nano imponująco niska.. powinni zmajstrować wersje "Sporty":)...opakować to co jest w 2-drzwiowe "sportowe" nadwozie..lekkie to, wiec duzej mocy nie będzie trzeba .. dla polskiego studenciaka jak znalazł....sam bym pojeździł takim wynalazkiem dla hecy!:) ..................... Cieszy powrót Saaba, trza mieć nadzieje na "quirky" modele (Saaba) od "quirky" producenta (Spyker).. Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Motodziennik: Gorący Hindus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.10, 16:26 No wlasnie co z tym helikopterem to z tego co się oreinetuje salon BMW FUS i robinson jaki sprzedają czy to zaś Eurocopter ec-120 na jakiego mi zresztą wygląda Link Zgłoś
Gość: kemek Re: Motodziennik: Gorący Hindus IP: *.xdsl.centertel.pl 23.03.10, 16:39 moze chrysler piti cruser ? ten model tez jeszcze produkuja Link Zgłoś
Gość: Ass Re: Motodziennik: Gorący Hindus IP: *.static.tkt-net.pl 23.03.10, 17:16 Nareszcie! W końcu usłyszałem o silniku 1.8 VW, ze to redakcji tylko zdaniem jest świetny.. Jaka "szkoda", ze juz go nie produkują.. Jezdziłem kiedys Superbem z tym silnikiem, diesel 130 koni na pompowtryskiwaczach ładniej pracował.. i sprawiał wrazenie lepszego przyspieszenia - pewnie dlatego wlasnie hałaśliwego, z przekomplikowaną głowicą 1.8 juz nie produkują.. i całe szczęście Link Zgłoś
Gość: Ass Re: Motodziennik: Gorący Hindus IP: *.static.tkt-net.pl 23.03.10, 17:17 zeby nie było - zdecydowanie jestem zwolennikiem silników benzynowych Link Zgłoś
Gość: m Re: Motodziennik: Gorący Hindus IP: *.dyndsl.versatel.nl 23.03.10, 17:19 kliknalem bo chcialem to przeczytac. Te video to porazka, zamiast zeskanowac taki bzdurny tekst w 30, trzeba przewijac 5 min gledzenia o niczym. Ludzie to ze video jest mozliwe na webie nie znaczy, ze kazde badziewie musi byc teraz pakowane w filmik! Link Zgłoś
Gość: Barney Gumble Re: Motodziennik: Gorący Hindus IP: *.lublin.mm.pl 23.03.10, 17:22 Słaba koszulka. Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: Motodziennik: Gorący Hindus IP: 93.175.80.* 23.03.10, 18:17 Ciekawe skąd wzięli cenę tej Octavii 1,8. Konfigurator na stronie skody podaje cenę bazową 53 970. Chyba, że liczyli netto. Takie małe przekłamanie. Link Zgłoś
Gość: Załóż konto Re: Motodziennik: Gorący Hindus IP: *.19.165.16.osk.enformatic.pl 23.03.10, 19:06 @qwerty, kombi? Link Zgłoś
Gość: Nidhogg Re: Motodziennik: Gorący Hindus IP: *.chello.pl 23.03.10, 20:13 Zgadzam się z przedmówcą - m. po to pozbyłem się telewizora, żeby nie musieć oglądać newsów, tylko móc je czytać w internecie. Link Zgłoś
Gość: pandzik Re: Motodziennik: Gorący Hindus IP: *.chello.pl 23.03.10, 21:44 Gratulacje. Jeden ciekawszych ostatnio odcinków. Link Zgłoś
Gość: rafirs Re: Motodziennik: Gorący Hindus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.10, 21:49 octavia sedan nie ma takiej -) Ogólnie fajny program Link Zgłoś
Gość: szymonbr Re: Motodziennik: Gorący Hindus IP: *.net.inotel.pl 23.03.10, 22:16 W TATA NANO na Motor Show w Poznaniu była pęknięta klamka... Pomijam fakt z jakiego była zrobiona plastiku :D Link Zgłoś
Gość: ave Re: Motodziennik: Gorący Hindus IP: *.e-wro.net.pl 23.03.10, 22:30 Nie chcę bić piany ale b. lubie oglądać i słuchać motodziennik w wykonaniu p. Jacka. Tak trzymać przez następne lata! Link Zgłoś
Gość: magda Re: Motodziennik: Gorący Hindus IP: *.zone13.bethere.co.uk 23.03.10, 22:39 Matiz - 44tys? Rany julek, toz to 10tys funtow, a za to juz mozna kupic zdecydowanie cos lepszego niz matiz. Powariowali z tymi cenami aut. Link Zgłoś
Gość: Hyhy Re: Motodziennik: Gorący Hindus IP: 213.17.128.* 23.03.10, 23:49 www.free-wilson.org ! Link Zgłoś
Gość: saddsaf Re: Motodziennik: Gorący Hindus IP: *.solaris.ds.polsl.pl 24.03.10, 00:00 a gdzie lada niva:D? Link Zgłoś
Gość: Mały FIACIK 125p Re: Motodziennik: Gorący Hindus IP: *.ists.pl 24.03.10, 00:51 Mały Fiacik 125p to jest firma !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Firma FIAT może być dumna ze swojego DZIEŁA !!! To jest samochód na jaki stać prawie 1/10 polskich rodzin !!! Tylko na zrobienie prawa jazdy mało kogo stać. Ale to nic dziwnego, bo 90 procent kosztów to koszty utrzymania wielu różnych agentur legalnych i nieoficjalnych w tym kraju tajniaków i złodziei. Link Zgłoś
Gość: gregol Re: Motodziennik: Gorący Hindus IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.10, 01:35 z wikipedi: "Fiat Punto II jest wciąż produkowany i sprzedawany w Europie pod nazwą "Punto Classic" z silnikami 1.2 o mocy 60 KM oraz 1.3 JTD o mocy 70 KM." Co jest w dodatku w pełni prawdą. Wieć ciut się redaktorzy z prawdą mineli Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Motodziennik: Gorący Hindus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.10, 02:58 Ale nie jest dostępny na stronach i w salonach fiata w Polsce. Uszu nie myłeś? Link Zgłoś
Gość: seboc Re: Motodziennik: Gorący Hindus IP: 109.243.244.* 24.03.10, 06:21 Ale nie są to "marne resztki" tylko nowa produkcja z Serbii (tam występuje jako Zastava). Link Zgłoś
Gość: gosciu Re: Motodziennik: Gorący Hindus IP: 194.181.103.* 24.03.10, 08:26 wyjmij ręce z kieszeni buraku ... Link Zgłoś
Gość: pako Re: Motodziennik: Gorący Hindus IP: 217.17.38.* 24.03.10, 09:14 Kurde, gdzie wy widzicie cenniki Octavii Tour pierwszej generacji? Link Zgłoś