Dodaj do ulubionych

Gran Turismo na cztery łapy

IP: *.ikb.de 16.04.10, 15:08
auto w live jest meeeega-brzydkie, tyl mozna porownac tylko z zadem slonia!
nawet w de widzialem tego tylko 2ie sztuki w ciagu ostatniego roku... ale w srodku podobno przestronne i wygodne.
Obserwuj wątek
    • Gość: pan Ziele Re: Gran Turismo na cztery łapy IP: *.in-addr.btopenworld.com 16.04.10, 15:12
      moim zdaniem wygloda super w srodku jest jeszcze lepsze
    • Gość: . Re: Gran Turismo na cztery łapy IP: 82.160.252.* 16.04.10, 15:59
      BMW bleeeeeeee!!!!
    • Gość: Franek Re: Gran Turismo na cztery łapy IP: *.xdsl.centertel.pl 16.04.10, 19:35
      Nie przepadam za BMW. Wcale mnie nie dziwi wygląd tego samochodu. to samo było z X3...
      Pozdrawiam! [*]
    • Gość: lol Re: Gran Turismo na cztery łapy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.10, 00:42
      pogadamy chlopaki jak was bedzie stac na takie auto ...
    • Gość: Ian Re: Gran Turismo na cztery łapy IP: *.gdynia.mm.pl 17.04.10, 13:46
      Wygląda jakby go projektowali Francuzi: CX, BX z lat 80tych. 3 kroki wstecz. Mi się nie podoba.

OC AC tanio: stawkioc.pl
    • Gość: LOL Re: Gran Turismo na cztery łapy IP: *.adsl.inetia.pl 17.04.10, 14:18
      Piękne auto a ci co nie kochają BMW nigdy nie tego nie zrozumieja bo nie maja "tego czegos"
    • Gość: osa Re: Gran Turismo na cztery łapy IP: *.cdma.centertel.pl 17.04.10, 18:30
      ja nie mam "tego czegoś" i się z tego cieszę, a ten model nie był projektowany by bić rekordy sprzedaży, głownym założeniem była funkcjonalność (chyba)
    • Gość: fan z daleka Re: Gran Turismo na cztery łapy IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.04.10, 21:20
      W ciemnym kolorze, na 20" kołach wygląda bosko! Ogromne koła nadają temu autu odpowiednich proporcji. Zaczyna wyglądać, jakby gotowało się do skoku. A w środku jest fenomenalne! Miejsca więcej niż w serii 7.

To jest auto dla ... bogatego taty, który musi iść na kompromis i nie chce kupować bmw 5, a na 7 nie zgadza się żona. Widać BMW uznało, że jest wielu takich tatusiów rodzin, którzy stoją przed takim właśnie dylematem ;)
    • Gość: serek Re: Gran Turismo na cztery łapy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.10, 12:46
      bardzo wygodne auto:) przed kupnem widziałem je tylko w necie i na papierze ale w rzeczywistości jest bardzo duże. Nowa 5 wygląda przy nim jak ubogi krewny. Bagażnik jest faktycznie trochę płytki. Jednak miejsca w środku mega dużo. Jakość materiałów jak to w przypadku BMW. Tył nie jest ładny ale jadąc przecież go nie widzę:) i jeszcze jedno MAŁO ICH NA DRODZE:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka