Gość: Klaudia IP: 65.217.62.* 27.02.04, 18:25 Jak znalezc znaczek PL na auto? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Scarlet Spider Re: Znaczek PL w USA IP: *.client.comcast.net 27.02.04, 18:45 Nie wiem po co ci ten znaczek, ale ok. Na twoim miejscu wolalbym europejska tablice rejestracyjna (te dlugie biale). Poza tym nie jestem pewien czy to legalne??? Link Zgłoś
Gość: Scarlet Spider Re: Znaczek PL w USA IP: *.client.comcast.net 27.02.04, 18:47 doh sorry znam sklepik ktory sie w tym specjalizuje. potem podam adress strony(jesli ja maja) :) Link Zgłoś
Gość: alek Re: Znaczek PL w USA IP: 199.201.164.* 27.02.04, 20:26 Sprawdz POLART, Kiedys mieli www.mailordercentral.com/polart/Home.asp A jezeli chodzi o legalnosc? Od 20 lat na kazdym swoim samochodzie mam PL-ke i jakos nikt, nigdy nie zwrocil na to uwagi Link Zgłoś
Gość: strzała [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.04, 20:33 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Link Zgłoś
Gość: Klaudia Re: Żałosne som te pollacki za granicom IP: 65.217.62.* 27.02.04, 20:46 Przykro mi, ze Ci zal. Mam nadzieje, ze jakos sie z tego otrzasniesz. Zapewniam Cie, patriotyzm nie jest powodem, dla ktorego szukam znaczku PL. Link Zgłoś
Gość: strzała Re: Żałosne som te pollacki za granicom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.04, 20:48 To po ci ten znaczek? Link Zgłoś
Gość: Scarlet Spider Re: Żałosne som te pollacki za granicom IP: *.client.comcast.net 27.02.04, 23:00 Tez sie tak zastanawiam jak czytam takie glupie posty jak Strzaly. Nigdy sie wstydzilem bycia Polakiem ale obnosic sie tez z tym nie bede. W przeciwienstwie do moich rodzicow (godla na lusterkach i PL na szybach). Mysle ze to glupie. Ale to tylko moje osobiste zdanie Link Zgłoś
Gość: TO JA Re: Żałosne som te pollacki za granicom IP: *.honeywell.com 27.02.04, 23:46 Rozmowa jest zazwyczaj taka: O, pan z Polski? Tak. A z jakiego miasta? Z Warszawy. O, zobac Antek Warsawioka! A w morde pan chces? Dlatego nie mam PL Link Zgłoś
Gość: Klaudia Re: Żałosne som te pollacki za granicom IP: *.ras14.floca.alerondial.net 28.02.04, 04:02 Zwrocilam sie z pytaniem o zwykla naklejke, a w zamian naczytalam sie o swoim pseudo-patriotyzmie i innych takich. Zebym nawet sobie to na czolo chciala nakleic, to co to komu przeszkadza? Ale tacy my przeciez jestesmy. Potrafimy skomplikowac najprostsze sprawy, bo przeciez innych zmartwien nie mamy :) Link Zgłoś
Gość: TO JA Re: Żałosne som te pollacki za granicom IP: *.lsanca1.dsl-verizon.net 28.02.04, 04:12 To Ty komplikujesz najprostsze sprawy bo zeby kupic jakis znaczek pytasz sie calego swiata. Ale tez masz troche racji, tacy juz jestesmy. Ja sie kiedys zapytalem jakiejs pani w ktora strone do ulicy Sienkiewicza a ona na to: A dlaczego pan pyta? Pozdrowienia i powodzenia ze znaczkiem. Link Zgłoś
styro Re: Żałosne som te pollacki za granicom 28.02.04, 04:31 www.mailordercentral.com/polart/products.asp?dept=234&pagenumber=5 Tam masz naklejki na auto. Link Zgłoś
Gość: TO JA Re: Znaczek PL w USA IP: *.lsanca1.dsl-verizon.net 28.02.04, 04:38 Zamiast kupowac z jakiejs strony internetowej po prostu w nastepnym liscie do Kraju popros o taki znaczek,jest cienki i sie zmiesci w normalnym liscie. Ale zaloze sie z Toba o szostke piwa ze Cie zapytja po co Ci ten znaczek. Zaklad? Link Zgłoś
Gość: Klaudia Re: Znaczek PL w USA IP: *.ras14.floca.alerondial.net 28.02.04, 06:36 Zalezy o jakim piwie mowa... Link Zgłoś
Gość: TO JA Re: Znaczek PL w USA IP: *.lsanca1.dsl-verizon.net 28.02.04, 17:02 Aha, chcesz rozpoczac spor Okocim czy Zywiec. Ale zakladu bys nie wygrala. ja przyjme kazde piwo :))) Link Zgłoś
Gość: Pawelek Re: Znaczek PL w USA IP: *.72.164.86.Dial1.Washington1.Level3.net 28.02.04, 19:00 Francuzi, Anglicy i Niemcy tez sa dziwni i nalepiaja na swoje amerykanskie samochody znaczki ze swoich krajow. Moj byly szef mial UK, a znajmi maja F. Jakos sie nie wstydza, zas widok malego znaczka PL na dobrym samochodzie zawsze sprawia mi radosc. Nie podobaja mi sie tylko te biale ogromne "kurczaki w koronie", ktore sobie czasami nalepiaja mieszkancy Jackowa na swoje Camaros... Link Zgłoś
Gość: Klaudia Re: Znaczek PL w USA IP: *.ras14.floca.alerondial.net 28.02.04, 21:10 Zawsze twierdzilam, ze Zywiec i Okocim, to typowo meskie piwa, wiec na ten temat nie bede sie spierala. Heinekein, Becks, czy Corona brzmi zdecydowanie lepiej :) Link Zgłoś
Gość: TO JA Re: Piwo IP: *.lsanca1.dsl-verizon.net 28.02.04, 23:02 Dam Ci "inside information" tylko nikomu nie powtarzaj. Najlepsze piwo jest Grolsch w butelkach kapslowanych na taki staroswiecki patencik z grubego drutu i z porcelanowym korkiem, rodem z lat 50-tych, jak zobaczysz to od razu bedziesz wiedziala o czym mowie. Tylko nie naklejaj na samochodzie "I love Grolsch". Pozdrowienia Link Zgłoś
Gość: Klaudia Re: Piwo IP: *.ras14.floca.alerondial.net 29.02.04, 17:41 Szkoda, ze sie o Grolscha nie zalozylam, bo mialabym fajne butelki ze starodawnymi patencikami. W odpowiedzi uslyszalam: "...a mozesz?" i "...nie wiem, chyba na stacji benzynowej". Ale przyznam sie, ze spodziewalam sie "a po co ci to" odpowiedzi :) You're secret is safe with me:) Link Zgłoś
Gość: Klaudia Re: Piwo IP: *.ras14.floca.alerondial.net 29.02.04, 17:44 ...Your...(totalne pustoglowie, chyba nauka srednio mi sprzyja, bo widze, ze sie cofam...) Link Zgłoś
Gość: TO JA Re: Piwo IP: *.lsanca1.dsl-verizon.net 29.02.04, 21:47 Nie przejmuj sie. Jestes mile widziana natym forum i na ziemi Waszyngtona tez. Link Zgłoś
Gość: Klaudia Re: Piwo IP: *.ras14.floca.alerondial.net 01.03.04, 03:22 Pan Strzala musialby sie troche bardziej wykazac, zeby mnie sprowokowac, lub zepsuc mi nastroj. Dziekuje za poparcie ze strony Forum, jak i calych Stanow Zjednoczonych :))))) [wlasnie zerkam na Oskary:)] Link Zgłoś
devote Re: Znaczek PL w USA 29.02.04, 20:35 Gość portalu: TO JA napisał(a): > w nastepnym liscie do > Kraju popros o taki znaczek,jest cienki i sie zmiesci w normalnym liscie kto teraz wysyla listy? bo ja nie.no chyba ze kartki na swieta. Link Zgłoś
Gość: TO JA Re: Znaczek PL w USA IP: *.lsanca1.dsl-verizon.net 29.02.04, 21:44 Podtrzymuje jak moge sztuke epistolografii. Faktycznie taki znaczek mozna by przefaksowac:))) Link Zgłoś
Gość: alek Buraczana Szczala IP: 5.5R* / *.lax.untd.com 29.02.04, 20:26 Anonimowosc na Internacie powoduje ze osobniki typu Szczala pokazuja swoja prawdziwa twarz - prostak i cham. Moga byc wreszcie takimi jakimi snia po nocach. Oczywiscie u siebie na wsi nigdy by sie tak nie zachowal bo zawstydzona Matka obila by mu ryj, a obsmiany za synusia Ojciec zloilby mu d..e do krwi. Link Zgłoś
Gość: mak Re: Buraczana Szczala IP: *.proxy.aol.com 29.02.04, 20:58 Strzala,ty chlopcze jestes jedna z forumowych gnid,w swoich pseudowypowiedziach bijesz na glowe nawet samego Henia,mam pytanko ,kto ci dal takie niewychowanie parobku ?,odpowiedz mi szczerze zanim cie znowu skasuja karaluchu! Link Zgłoś
Gość: mak Re: Buraczana Szczala IP: *.proxy.aol.com 29.02.04, 21:46 jestes typowym dresem,masz rure kanalizacyja zainstalowana w swoim autku smierdzielu? Link Zgłoś
Gość: mak Re: Buraczana Szczala IP: *.proxy.aol.com 29.02.04, 21:54 nie odpowiedziales mi na moje pytanie smutny dresie. Link Zgłoś
oka5 Re: n/t Moge Ci z Polski tone przesłać znaczków P 02.03.04, 17:06 Ja Ci tony znaczkow nie wysle, ale jeden moge spokojnie... Jesli podasz mi mailem adres, bez zadnego problemu i kosztow dostaniesz. List do USA idzie ok. 5 dni. Link Zgłoś
Gość: Marian Re: n/t Moge Ci z Polski tone przesłać znaczków P IP: *.proxy.aol.com 02.03.04, 18:30 Jezeli jestes w USA bez problemow dostaniesz taki znaczek w polskim sklepie, tylko pytanie czy masz taki w zasiegu? Link Zgłoś
Gość: Klaudia Re: n/t Moge Ci z Polski tone przesłać znaczków P IP: 65.217.62.* 02.03.04, 21:50 Niestety na FL nie ma zbyt wielu polskich sklepow (kilka malych sklepikow z zywnoscia pomiedzy West Palm Beach a Miami). Link Zgłoś
Gość: Sebog6 Re: Znaczek PL w USA IP: 195.136.247.* 02.03.04, 20:02 jesli jestes zainteresowana napisz wysle ci w kopercie :) Link Zgłoś
Gość: Klaudia Re: Znaczek PL w USA IP: 65.217.62.* 02.03.04, 21:52 Znaczek juz w drodze. Mimo wszystko slicznie dziekuje... Link Zgłoś