Gość: ffmarkus IP: *.icpnet.pl 01.03.04, 17:27 motoryzacja.interia.pl/news?inf=476984 Czyżby tradycji stało sie zadość? Mam nadzieję, że "FT" tylko spekujuje, a nie dotarł do wiarygodnych źródeł, zbliżonych do koreańskiego producenta! Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Sebog6 Re:Olac Hyundaia IP: 195.136.247.* 01.03.04, 21:40 Obawiam sie ze to prawda:{ Ale co my Polacy z tym zrobimy ? jak zawsze nic !! ?? Olejmy wszyscy ten koreanski chlam !! Jesli kicaje inwestuja u pepikow my 'plunmy'na ten koncern i pozwolmy im sprzedawac swoje produkty u poludniowych sasiadow!! Nic Polska nie straci jesli Hyundai zniknie z naszej sceny umacniajac pozycje tych ktorzy na nas postawili !! Badzmy solidarni!! Link Zgłoś
Gość: tc Re:Olac Hyundaia IP: *.acn.waw.pl 01.03.04, 23:35 Obawiam sie, ze Hyundai nie nastawia sie na sprzedaz kilku - kilkunastu tysiecy samochodow rocznie (mniej wiecej wartosc rynku polskiego) tylko na kilkaset tysiecy. I po to buduje te fabryke. Tak wiec obrazanie sie na niego moze go tylko doprowadzic do rechotu. Co innego te pare tysiecy osob, ktore dzieki niemu znalazlyby prace w zaglebiu bezrobocia. Link Zgłoś
Gość: Drexel Re:Olac Hyundaia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.04, 23:39 I pewnie rynek na te kilkaset tysięcy znajdą na Słowacji? Link Zgłoś
Gość: T Nastepny popis Pola... IP: *.net / *.net 01.03.04, 23:42 Gość portalu: Drexel napisał(a): > I pewnie rynek na te kilkaset tysięcy znajdą na Słowacji? Debilu,Slowacja to juz niedlugo kraj unijny,ze znacznie lepiej rozwinieta infrastruktura od polskiego burdelu i z tansza sila robocza,okno na unijne rynki. Link Zgłoś
Gość: tc Re:Olac Hyundaia IP: *.acn.waw.pl 01.03.04, 23:47 Milo, ze nic z tego nie zrozumiales. Polska czy Slowacja - to nie ma najmniejszego znaczenia w kontekscie 1.05.2004. Hyundai (jak kazda firma) szuka najlepszych warunkow pod inwestycje. Po to po raz kolejny przedluza termin ogloszenia wyboru, zeby konkurenci nieustannie podbijali stawke. Tu ulga, tu wybudowanie drogi, tu mieszkania, tu zlobki, tu nazwy ulic po koreansku :-) W ten sposob caly czas podbijaja konkurentyom poprzeczke a sobie robia coraz lepiej. A decyzja juz dawno zapadla. Ja tylko napisalem odpowiedz na list pewnego sympatycznego narwanca, ktory postanowil sie obrazic na koreanczykow wogole i zaczal do tego nawolywac caly narod. Hyundai ma to gleboko w powazaniu, poniewaz kilaset tysiecy samochodow rocznie ma byc sprzesawanych w EUROPIE, a nie w jakiejs zapyzialej Polsce czy Slowacji. Tu sie ma produkowac - jak najtaniej. Link Zgłoś
Gość: T Re:Olac Hyundaia IP: *.net / *.net 01.03.04, 23:53 Polska czy Slowacja - to nie ma najmniejsz > ego znaczenia w > kontekscie 1.05.2004. Ciekawe,dlaczego nie pertraktuja z Ukraina albo Bulgaria,hehehe Link Zgłoś
Gość: tc Re:Olac Hyundaia IP: *.acn.waw.pl 01.03.04, 23:59 Powalasz na kolana. Sprawdz, czy dla tych Panstw cokolwiek oznacza data 1 maja 2004, to moze pociagniemy dalej ten interesujacy watek. Link Zgłoś
Gość: T Re:Olac Hyundaia IP: *.net / *.net 02.03.04, 00:03 Gość portalu: tc napisał(a): > Powalasz na kolana. Sprawdz, czy dla tych Panstw cokolwiek oznacza data 1 maja > 2004, to moze > pociagniemy dalej ten interesujacy watek. Dla Ukrainy o Bulgarii napewno nie i dlatego zaden koncern nie mial planow aby sie tam ulokowac.Plec dalej te swoje debilne madrosci... Link Zgłoś
Gość: tc Re:Olac Hyundaia IP: *.acn.waw.pl 02.03.04, 00:11 najpierw zadajesz prowokujace (wg samego siebie) pytanie, chichoczac przy tym zadziornie, pozniej zgadzasz sie z moja wypowiedzia, na koncu stwierdzasz, ze mam plesc dalej moje debilne madrosci zgodne z Twoimi tezami - lecz sie. EOT Link Zgłoś
Gość: T Re:Olac Hyundaia IP: *.net / *.net 01.03.04, 23:39 To bylo do przewidzenia w tym popierdolonym kraju obrosnietym tluszczem SLD,szczesliwy ten kto stad spierdolil,hehehe Link Zgłoś