Dodaj do ulubionych

Wirus o nazwie Porsche

IP: *.ikb.de 28.06.10, 11:09
jestem Polakiem, mialem stycznosc z Porsche (seryjne 911 i 911Cup) i wiecie co... nie moge narzekac... a jak Polak nie ma na co narzekac, to chyba to cos jest naprawde dobre :D

Obserwuj wątek
    • Gość: Porsze Re: Wirus o nazwie Porsche IP: *.roedean.co.uk 28.06.10, 12:40
      No fajnie bylem tam, widzialem i co nieco nagrałem nawet

adf.ly/69754/HEINZE-WALI-Z-DYNKI
    • Gość: genius Re: Wirus o nazwie Porsche IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.10, 18:15
      testkomorek.blogspot.com/ testy, video recenzje, opinie... zapraszamy
    • Gość: Gosc Re: Wirus o nazwie Porsche IP: 89.211.118.* 28.06.10, 23:34
      Bralem udzial w tej imprezie w innej czesci swiata. Fantastyczna zabawa i wspaniale samochody! Moje typy to 911 4S Targa i Cayman S. Pozdro!
    • Gość: Włodek z Poznania Re: Wirus o nazwie Porsche IP: *.icpnet.pl 29.06.10, 10:09
      Ależ szkoda, że się tak późno dowiedziałem. A dawno na Bednarach nie działo się nic ciekawego. Porsche było moim marzenie, ale odłożyłem je na półkę i zaraziłem się prawdziwym wirusem - Alfa Romeo :-)

Na marginesie - słowo motorsport łatwo zastąpić zwrotem sport samochodowy. Nie wszystko co zagraniczne, jest ładne.
    • Gość: abrl Re: Wirus o nazwie Porsche IP: *.vc.shawcable.net 29.06.10, 10:19
      fajne zabawki....
      dla zainteresowanych-mozna teraz naprawde kupic kilkuletnie modele po rozsadnych cenach
    • Gość: lelek Re: Wirus o nazwie Porsche IP: 193.164.157.* 29.06.10, 10:52
      Porsche... Owszem, nie powiem - niezła bryczka, ale... A o czym Wam tu będę pisał i tak nie uwierzycie.
    • Gość: Garfield Re: Wirus o nazwie Porsche IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.10, 12:09
      A nieprawda - nie zgadzam się z WS Autorem. Miałem sposobność przetestować Porsche Cayenne i wybrałem BMW X5. No comments...
    • Gość: GT-R rules! Re: Wirus o nazwie Porsche IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.10, 14:04
      Ja kupilem GT-R nowego a mieszkam w USA. teraz każde Porsche jest GORSZE
      na kazdym świetle. Juz nie wspomne ze u nas Porsche to pełno wszedzie.
      Zwlaszcza tych Boxsterów co tot teraz mozna kupic uzywane za $10tys.

GT-R ma display jak SONY PLAY Station a ja sie czuje jak w wesolym miasteczku
      juz nie wspomne jak sie musza czuc PORSCHAKi jakie nie daja mi rady!
    • Gość: Maciek Re: Wirus o nazwie Porsche IP: 10.201.53.* 29.06.10, 14:38
      @GT-R rules!

szkoda, że na najbardziej hardcorowych ustawieniach skrzyni, nie masz gwarancji... :), a w Porsche? bardzo proszę...

co ty na to?
    • pocalujta_wujta Re: Wirus o nazwie Porsche 29.06.10, 15:18
      Podobnie jest z BMW i Mercedesem. Porsche jest nastepnym krokiem. Ci co ich nie mieli guzik wiedza, ale beda sie madrzyc, krytykowac i probowac osmieszac ich posiadaczy.

(byly posiadacz BMW.... w oczekiwaniu na nowe BMW lub na Porsche)
    • pocalujta_wujta Re: Wirus o nazwie Porsche 29.06.10, 15:22
      Jesli wciaz zyjecie mitem szybkosci GT-R to wezcie lepiej poszukajcie wiarygonych testow wyczynowych kierowcow na torach. GT-R po prostu ustepuje Porsche i Chevy Corvette (odpowiednie modele) chocby z racji masy. GT-R to zwykla krowa z dobrym zawieszeniem i silnikiem oraz ciagle psujaca sie skrzynia automatyczna. Gdy wlaczysz tryb "launch" to komputer GT-R to rejestruje i Nissan uniewaznia gwarancje na skrzynie. O tym tez warto wiedziec, ale wielu ignoranow po prostu o tym nie wie. W USA naprawa skrzyni GT-R po gwarancji kosztuje ok. $13-15 tysiecy dolarow. Wystarczy?
    • Gość: Lewympasem.pl Re: Wirus o nazwie Porsche IP: *.echostar.pl 29.06.10, 15:35
      Byliśmy tam w tym samym terminie - zgadzamy się w 100 proc. z Markiem. Event rewelacja. Porsche rewelacja.
      Redakcja Lewympasem.
    • Gość: matt89 Re: Wirus o nazwie Porsche IP: *.sta.asta-net.com.pl 01.07.10, 10:58
      Porsche jest super. Każdy ma inne gusta i może się nie zgadzać, ale to już jego sprawa - chce to niech żyje w błędzie. Dlaczego mnie tam nie było?...

Jako Polak, musze być mściwy. Mówi się tyle o ekologii, a tutaj pali się opony, których komplet jest droższy od niektórych samochodów jeżdżących po naszych drogach.

Jednak czy ktoś mówił, że jestem fanem ekologii w motoryzacji, nie. Bo uważam, że niszczy ona tą piękną życiową pasję.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka