Gość: kokos IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.07.10, 20:36 Mercedes E 63 AMG najlepszy familijny auto od ... teraz :D Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Miodek Re: Familiowozy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.10, 22:07 A Renault Grand Espace to gdzie?:) Link Zgłoś
Gość: osa Re: Familiowozy IP: *.cdma.centertel.pl 09.07.10, 00:03 a gdzie fiat 126p? bardziej familijny niż wszystkie te wozy razem wzięte Link Zgłoś
Gość: parrot Re: Familiowozy IP: *.blt.pl 09.07.10, 08:24 Najbardziej rodzinny Van to Toyota Sienna. Jest mi ogromnie przykro, że nie ma go na naszym rynku. Chociaż, i tak (na razie :P) mnie na niego nie stać. Swoją drogą - reklama jest g e n i a l na :) www.youtube.com/watch?v=ql-N3F1FhW4 Link Zgłoś
Gość: parrot Re: Familiowozy IP: *.blt.pl 09.07.10, 08:45 Hehe, teraz wyszedłem na kretyna :P (ale jestem dziś samokrytyczny... ;) ) Link Zgłoś
Gość: kg Re: Familiowozy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.10, 09:56 a gdzie najpopularniejsze scenic i c4 picasso ? Link Zgłoś
Gość: matt89 Re: Familiowozy IP: *.sta.asta-net.com.pl 09.07.10, 10:08 E 63 AMG - za moc BMW 5 - za internet na pokładzie Meriva za całokształt. Świetny samochód - w poprzedniej generacji. W tej jaki jest dopiero się okaże. Ach te drzwi..... Link Zgłoś
Gość: muchaoz Re: Familiowozy IP: 62.89.104.* 09.07.10, 10:34 Do listy dodałbym jeszcze: 1. FORD: S-max, C-max, Galaxy 2. Mazda 5 3. Opel Zafira Link Zgłoś
Gość: m Re: Familiowozy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.07.10, 10:50 I tak najlepszy samochód rodzinny to moje polo po dziadku. Link Zgłoś
Gość: gg Re: Familiowozy IP: *.ip.netia.com.pl 09.07.10, 11:31 To są mikrusy a nie auta rodzinne ;) i w dodatku kiepsko wyposażone. Autor nie bardzo wie co pisze. Auta rodzinne to np: Toyota Sequoia, Chrysler Grand Voyager, Toyota Previa, Chrysler Town and Country, Ford Galaxy ..... Link Zgłoś
Gość: de Re: Familiowozy IP: *.ip.netia.com.pl 09.07.10, 11:38 he, he - mój komentarz też został skasowany. Czyżby artykuł sponsorowany ? Nie wolno napisać, że modele z USA bija na głowę nmikrowyroby z Europy ? Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Familiowozy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.10, 11:38 Tak fatalnego artykułu o samochodach rodzinnych dawno nie widziałem... Van? Ktoś tu obnaża swoją ignorancję. Kombi można co najwyżej na większe zakupy pojechać. Prawdziwego komfortu rodzinnego podróżowania tylko w vanach można doświadczyć. Ale prawdziwych vanach, nie tym, co w tym artykule vanem jest nazywane. Link Zgłoś
Gość: lis Re: Familiowozy IP: 194.145.229.* 09.07.10, 11:45 NOWOŚCI.. opisują NOWOŚCI... dlatego nie ma innych - dżizas... Link Zgłoś
Gość: Iwan Re: Familiowozy IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.07.10, 11:49 Ja mam Volvo 940 i bagażnik jest że hoho. Auto ma wszystko co potrzeba w podróży i przy tym nie ma tej całej elektroniki, która może sfiksować. Link Zgłoś
Gość: pak Re: Familiowozy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.10, 12:23 Tzw. "RODZINNY samochod" to kategoria obciachu. W ogole slowo "RODZINNY' ma w motoryzacji negatywny kontekst . Któż pojedzie tzw. "RODZINNYM" samochodem na randkę z fajną laską ???? "RODZINNY samochod" to cos dla dziecioroba, piwnego brzuchacza z gromadką wrzeszczacych bahorów, psem i rozdętym od wielokrotnego "ciążenia" kaszalotem. brrrrrrrrrry NIE CHCEMY RODZINNYCH SAMOCHODÓW ! Link Zgłoś
kilobyte Re: Familiowozy 09.07.10, 12:26 Ciekawy artykuł kompletnie o niczym. Ani o samochodach rodzinnych, ani o samochodach w ogólności. Wybrano parę modeli, które nie dość, że są kompletnie z innej bajki, to do tego pominięto wiele modeli, które rzeczywiście są samochodami rodzinnymi. I jak tu ktoś pisał - Kombi to nie jest samochód rodzinny... Link Zgłoś
Gość: amalkow Re: Familiowozy IP: 212.33.76.* 09.07.10, 12:52 Tu brakuje najlepszego samochodu rodzinnego. Nowego Citroena Berlingo! Link Zgłoś
Gość: mamrot Re: Familiowozy IP: *.147.176.133.nat.umts.dynamic.eranet.pl 09.07.10, 12:57 a gdzie trabant, wartburg i moskwicz?:) Link Zgłoś
Gość: bebe Re: Familiowozy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.10, 13:10 pak idź się utopić... g....no mnie obchodzi czego ty nie chcesz - obleśno-wieśniacki styl zazdrośnika i nic więcej... z pewnością jedyne na co cię stać to fiat 126 i debilne odzywki na necie... Link Zgłoś
Gość: m Re: Familiowozy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.07.10, 13:17 Do mojego 15-letniego polo po dziadku wchodzi cała rodzina, bagaże i jeszcze jest kupa miejsca Link Zgłoś
Gość: rupio Re: Familiowozy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.10, 13:59 A juz stwierdzenie ze przesuwne drzwi to rzadkosc w segmencie aut rodzinnych dowodzi kompletnej ignorancji autora tego tekstu. To prosze Pana nie rzadkosc tylko standard w rodzinnym vanie. Tylko europejscy producenci zorientowali sie dopiero teraz ze przy tej wielkosci aucie karzde inne rozwiazanie to zart. Link Zgłoś
magtic Re: Familiowozy 09.07.10, 15:18 Chrysler Pacifica, Honda Odyssey, Toyota Sienna, Ford Edge, Chevy Traverse, To sa samochody na wypad z rodzina - a nie jakies malutkie samochodziki z nadmuchnym bagaznikiem, malutkie te wasze autka.... Link Zgłoś
Gość: kubek Re: Familiowozy IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.07.10, 19:20 Chyba masz jakis niezly problem z kompleksem co do wielkosci samochodu... Link Zgłoś
Gość: kastor Re: Familiowozy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.10, 22:56 Nie mów, że taki prawie 5 metrowy Sharan jest mały. Prawie 3 metry rozstawu osi też robi swoje. Żeby łatwiej tym jeździło się można dokupić taki Park Assist z ParkPilot, czy Rear Assist. Link Zgłoś