Gość: m IP: *.chello.pl 06.08.10, 17:51 Hahaha co za idiota wyda 310 tyś euro jak za 11tys zł można mieć Polo z 1999r. Jeździ równie dobrze i jest bezawaryjny. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: ewe Re: HMC Hidalgo czyli AMG Bugatti IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.10, 18:05 nawet wnętrze takie samo Link Zgłoś
Gość: Gość Re: HMC Hidalgo czyli AMG Bugatti IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.10, 18:07 Polo forever :) ---------------------------------------------------- System lokalizacji i monitoringu pojazdów www.trakero.pl Link Zgłoś
Gość: falco Re: HMC Hidalgo czyli AMG Bugatti IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.10, 19:34 zamierzam w tym roku zmienic auto.. myślałem o czymś w miare orginalnym , wygodnym , szybkim - najlepiej nowe tak do 250-300tys zł ... ten HMC Hidalgo bardzo mi sie podoba :) niestety cena za wysoka ... ma ktoś jakiś pomysł ? ...co myślicie o Polo z 1999 ? jeździ podobno równie dobrze jak samochody z najwyżej półki a reszte mialbym na paliwo ... Link Zgłoś
Gość: gosć Re: HMC Hidalgo czyli AMG Bugatti IP: 195.116.98.* 06.08.10, 19:40 Zaletą takiego auta jest oryginalność.Bo nawet Ferrari czy Lamborghini są produkowane w małych partiach ale jednak seryjnie.Takiego czegoś łatwo nie kupisz(tnij.org/autoskapiec ) Link Zgłoś
Gość: bj Re: HMC Hidalgo czyli AMG Bugatti IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.10, 19:40 Przednie lampy mogły być lepsze, np. jak w Morganie Aeromaxie. Link Zgłoś
Gość: ag Re: HMC Hidalgo czyli AMG Bugatti IP: *.static.hnet.pl 06.08.10, 21:10 Czekam na bodykity w stylu retro do polo. W końcu bezawaryjność i niska cena to coś co zasługuje na oryginalne nadwozie. Link Zgłoś
Gość: jensen Re: HMC Hidalgo czyli AMG Bugatti IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.10, 22:01 Bardzo ciekawy koncept, nawet laik pozna, ze nawiązuje do Atlantica. Niemniej, wg mnie za bardzo widoczny jest fakt, że jest to auto współczesne i że robione na czymś teraźniejszym. Morgan Aero znacznie lepiej poradził sobie z połączeniem klasyki i nowoczesności. Oczywiście nie dyskutuję o urodzie, szczególnie przodu :) Link Zgłoś
Gość: xzy* Re: HMC Hidalgo czyli AMG Bugatti IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.10, 22:43 Arabowie się ucieszą. Choć front mógłby być ciekawszy. Link Zgłoś
harrysilver Re: HMC Hidalgo czyli AMG Bugatti 07.08.10, 08:27 Jaaaa.... Nie bylo mnie pare tygodni, a tu znowu o polo? Masz m zaciecie. To juz zakrawa na... nie wiem dziecinade? Ale przyznam, ze przynajmniej wrocilo "polo jedenastoletnie" a nie jak poprzednio "dziesiecioletnie". To w koncu naprawde ile ma lat? I czy w ogole istnieje? Link Zgłoś
Gość: Fido Re: HMC Hidalgo czyli AMG Bugatti IP: *.warszawa.mm.pl 07.08.10, 12:06 Podoba mi się wnętrze auta. Widać poszczególne elementy z Mercedesa, ale całość jest bardzo ładnie przerobiona i skomponowana. Szkoda tylko tej ceny... Link Zgłoś
Gość: gość Re: HMC Hidalgo czyli AMG Bugatti IP: *.adsl.inetia.pl 07.08.10, 15:58 Ten HMC przypomina z przodu 11-letnie Polo :P Link Zgłoś
blue911 Re: HMC Hidalgo czyli AMG Bugatti 08.08.10, 15:34 m: kupi np. taki doktor od chirurgii oka,ktorego znam. On zarabia te kwote w kilka miesiecy,a seryjnie produkowane auta na rynku juz mu sie dawno znudzily. Wiekszosc z nich juz mial! Swiat to nie Ty. a Ty to nie swiat!!! Zapamietaj to, jentelygencie. Link Zgłoś