Dodaj do ulubionych

PIONEER KEH-P5400R

IP: 213.77.23.* 25.03.04, 14:04
Poszukuję instrukci obsługi rago radia. Czy ktoś może mi podać link, skąd mogę
ją sobie wydrukować?
Obserwuj wątek
    • Gość: Paweł Re: PIONEER KEH-P5400R IP: 213.77.23.* 25.03.04, 15:36
      Szukałem długo i nie znalzłem. Ale radio jest ok.
    • greenblack A co, na giełdzie nie dawali? 25.03.04, 21:42
      Żałosny paserze...
      • Gość: zniesmaczony Re: A co, na giełdzie nie dawali? IP: 213.77.23.* 26.03.04, 08:25
        Głupku jeden, nie bierzesz pod uwagę, ze mozna po prostu dostać używano radio w
        prezencie
        • greenblack Re: A co, na giełdzie nie dawali? 26.03.04, 09:06
          Debilu ciężki, a darujący radio pewnie był tak zaskoczony nagłością zmiany
          właściciela przez radio, że zapomniał dołączyć instrukcję.
          • Gość: zniesmaczony Re: A co, na giełdzie nie dawali? IP: 213.77.23.* 26.03.04, 09:55
            Gratuluję i współczuję jednocześnie skoro jesteś otoczony paserami i złodziejami
          • Gość: Czytelnik Re: A co, na giełdzie nie dawali? IP: 213.77.23.* 26.03.04, 10:00
            Niektórzy po podłączeniu radia w swoim samochodzie nie trzymają żadnych
            instrukcji w domu, zwłaszcza po 5 latach. Nie mają zamiaru kupować innych, a po
            kilku latach radia oddają i nie interesuje ich, czy jest do tego instrukcja czy nie.

Ale sa tacy, którzy wybijają szyby w samochodach by ukraść innym radia i
            sprzedać paserom jak Ty. Dlatego można Twoją zmiankę o paserstwie przeczytać i
            przez to mierzą innych podług siebie. Powinni Ci złodzieju obciąć ręce, byś
            więcej takich głupot nie pisał, a przede wszystkim żebyś więcej nie kradł.
        • doro6 Zniesmaczony, Piotr czy Paweł ? 26.03.04, 10:00
          Strasznie ostro, ale co Cię tak rozeźliło:
          ze nie wiesz, czy Zniesmaczony ma na imię Piotr czy Paweł
    • Gość: chirurg Re: PIONEER KEH-P5400R IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.04, 10:23
      Popieram humanitarną amputacje kończyn górnych za wybijanie szyb w samochodach
      i wyrywanie radyjek, jak również:
      1. Kradzież paliwa (wiercenie otworków w zbiorniku)
      2. Urywanie lusterek i antenek
      3. Rysowanie gwoździami głupich obrazków
      A instrukcji poszukam jakiś kredyt zaufania jest potrzebny
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka