Dodaj do ulubionych

Volkswagen Eos | Facelifting

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.10, 11:58
A podobno Japończycy robią samochody bez jaj.
Obserwuj wątek
    • Gość: Wombat Re: Volkswagen Eos | Facelifting IP: 217.116.100.* 08.10.10, 13:11
      Chrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
      Zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
    • Gość: airmatic Re: Volkswagen Eos | Facelifting IP: 91.193.41.* 08.10.10, 14:41
      Nareszcie nie wygląda jak poprzednie Polo (IV) po liftingu z 2005 roku
    • Gość: van der Cyc Re: Volkswagen Eos | Facelifting IP: *.adsl.inetia.pl 08.10.10, 16:19
      308 CC i nowe Megane CC biją na głowę ten samochód.
    • Gość: m Re: Volkswagen Eos | Facelifting IP: *.adsl.inetia.pl 08.10.10, 18:12
      To już moje Polo z obciętym dachem lepiej by wyglądało ( *
    • Gość: SALOMON Re: Volkswagen Eos | Facelifting IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.10.10, 19:25
      kumpel pracuje w vw u zasady w wawie i mowi, ze jest mega zainteresowanie tym autem. najczesciej interesuja sie nim 18, 19-latnie dzieciaki, ktore samochod dostana oczywiscie od rodzicow.
    • Gość: Spokojnie Re: Volkswagen Eos | Facelifting IP: *.chello.pl 09.10.10, 08:16
      Widać że skupiono się bardziej nad stonowaniem wyglądu poprzedniej wersji i poprawieniu jakości materiałów wnętrza (jak ostatnio we wszystkich VW). Auta tego typu ostatnimi czasy tracą popularność. Ludzie wracają do "miękkich" cabrio. Dlatego VW w 2011 roku wprowadza Golfa Cabrio z miękkim dachem (Eos pozostaje w ofercie)
    • Gość: rwrwr Re: Volkswagen Eos | Facelifting IP: 78.8.136.* 09.10.10, 15:46
      Wole polo...
    • Gość: gonzo Re: Volkswagen Eos | Facelifting IP: *.raciborz.vectranet.pl 10.10.10, 13:33
      Mogli dać mu trochę wiecej polotu sportowego, ale taka polityka firmy że wszystkie modele na jeden styl i załadowanie na maksa różnego rodzaju systemu bezpieczeństwa. Fakt że te systemy są za dopłatą, ale jak będzie można jes zakładać w pakietach tak jak w innych modelach to wcale nie będzie to aż takie drogie rozwiązanie. Ze spalaniem to myślę że podane dane są jak w przypadku passata zawyżone, w rzeczywistości da się jeszcze trochę zaoszczędzić szczególnie z automatem DSG
    • Gość: ASP Re: Volkswagen Eos | Facelifting IP: *.chello.pl 11.10.10, 07:18
      widać że ostatnio volkswageny projektują włosi, chociaż Walter da Silva jest chyba z brazylii? VW też wykupił studio Giugiaro design i to może mieć wpływ na nowe modele
    • Gość: faggy Re: Volkswagen Eos | Facelifting IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.10.10, 23:22
      ajjjj calkiem calkiem im ten Eos wyszedl, ciekawe kiedy bedzie mozna go jakos do testow wziac
    • Gość: PoloTeam Re: Volkswagen Eos | Facelifting IP: *.chello.pl 12.10.10, 07:22
      Dla mnie oczywiście jest bardzo dobrze, chociaż podobał mi się poprzednik i to bardzo.Tem ma ładny tył co też nie jest bez znaczenia
    • Gość: TONJO Re: Volkswagen Eos | Facelifting IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12.10.10, 16:09
      @SALOMON: Zycie, skoro ich stac niech kupuja, zycze im zeby swoich pociech nie musieli do trumien skladac, bo kilka przykladow wsrod moich znajomych juz bylo... :/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka