Gość: jacek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.10, 11:58 A podobno Japończycy robią samochody bez jaj. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Wombat Re: Volkswagen Eos | Facelifting IP: 217.116.100.* 08.10.10, 13:11 Chrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Link Zgłoś
Gość: airmatic Re: Volkswagen Eos | Facelifting IP: 91.193.41.* 08.10.10, 14:41 Nareszcie nie wygląda jak poprzednie Polo (IV) po liftingu z 2005 roku Link Zgłoś
Gość: van der Cyc Re: Volkswagen Eos | Facelifting IP: *.adsl.inetia.pl 08.10.10, 16:19 308 CC i nowe Megane CC biją na głowę ten samochód. Link Zgłoś
Gość: m Re: Volkswagen Eos | Facelifting IP: *.adsl.inetia.pl 08.10.10, 18:12 To już moje Polo z obciętym dachem lepiej by wyglądało ( * Link Zgłoś
Gość: SALOMON Re: Volkswagen Eos | Facelifting IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.10.10, 19:25 kumpel pracuje w vw u zasady w wawie i mowi, ze jest mega zainteresowanie tym autem. najczesciej interesuja sie nim 18, 19-latnie dzieciaki, ktore samochod dostana oczywiscie od rodzicow. Link Zgłoś
Gość: Spokojnie Re: Volkswagen Eos | Facelifting IP: *.chello.pl 09.10.10, 08:16 Widać że skupiono się bardziej nad stonowaniem wyglądu poprzedniej wersji i poprawieniu jakości materiałów wnętrza (jak ostatnio we wszystkich VW). Auta tego typu ostatnimi czasy tracą popularność. Ludzie wracają do "miękkich" cabrio. Dlatego VW w 2011 roku wprowadza Golfa Cabrio z miękkim dachem (Eos pozostaje w ofercie) Link Zgłoś
Gość: gonzo Re: Volkswagen Eos | Facelifting IP: *.raciborz.vectranet.pl 10.10.10, 13:33 Mogli dać mu trochę wiecej polotu sportowego, ale taka polityka firmy że wszystkie modele na jeden styl i załadowanie na maksa różnego rodzaju systemu bezpieczeństwa. Fakt że te systemy są za dopłatą, ale jak będzie można jes zakładać w pakietach tak jak w innych modelach to wcale nie będzie to aż takie drogie rozwiązanie. Ze spalaniem to myślę że podane dane są jak w przypadku passata zawyżone, w rzeczywistości da się jeszcze trochę zaoszczędzić szczególnie z automatem DSG Link Zgłoś
Gość: ASP Re: Volkswagen Eos | Facelifting IP: *.chello.pl 11.10.10, 07:18 widać że ostatnio volkswageny projektują włosi, chociaż Walter da Silva jest chyba z brazylii? VW też wykupił studio Giugiaro design i to może mieć wpływ na nowe modele Link Zgłoś
Gość: faggy Re: Volkswagen Eos | Facelifting IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.10.10, 23:22 ajjjj calkiem calkiem im ten Eos wyszedl, ciekawe kiedy bedzie mozna go jakos do testow wziac Link Zgłoś
Gość: PoloTeam Re: Volkswagen Eos | Facelifting IP: *.chello.pl 12.10.10, 07:22 Dla mnie oczywiście jest bardzo dobrze, chociaż podobał mi się poprzednik i to bardzo.Tem ma ładny tył co też nie jest bez znaczenia Link Zgłoś
Gość: TONJO Re: Volkswagen Eos | Facelifting IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12.10.10, 16:09 @SALOMON: Zycie, skoro ich stac niech kupuja, zycze im zeby swoich pociech nie musieli do trumien skladac, bo kilka przykladow wsrod moich znajomych juz bylo... :/ Link Zgłoś