Gość: hit vag psi t czy IP: *.adsl.inetia.pl 27.10.10, 14:06 Obrzydliwe robią się te folcvageny Bądź co bądź - nowa Jetta wygląda lepiej niż nowy Passat, ale ta deska rodzielcza powyżej.. bullgh. żyga ć się chce < &... Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: tmk Re: Nowa Jetta dla Europy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.10, 14:13 ahh ...już miałem napisać ze będą się eksperci designu wypowiadać ale kolega hit vag psi t czy mnie wyprzedił:/ Link Zgłoś
Gość: PMS Re: Nowa Jetta dla Europy IP: *.ict.pwr.wroc.pl 27.10.10, 14:58 tmk - mnie guzik obchodzi, czym kierowali się eksperci w VW a ich guzik obchodzi, czy akurat ja ją kupię ;) Więc spokojnie zostaję przy swoim: BORA! Wróć! Link Zgłoś
Gość: bingo Re: Nowa Jetta dla Europy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.10, 15:06 21 kafli za ten złom??????? taniej wyjdzie sprowadzić z USA z 2.5 litrowcem pod maską Link Zgłoś
Gość: fiatosgratos Re: Nowa Jetta dla Europy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.10, 15:21 Ale brzydki, te VW schodzą na psy. Link Zgłoś
Gość: trn Re: Nowa Jetta dla Europy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.10, 16:11 Zdecydowanie ladniejszy od poprzedniej generacji Jetty. Na pewno będzie duża sprzedaż tego modelu Link Zgłoś
Gość: no i mamy wysyp id Re: Nowa Jetta dla Europy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.10, 16:35 skoro komuś rzygać się chce to niech nie ogląda, akurat ta deska nawiązuje do jettyIII/vento. bardzo dobrze że zrezygnowali ze świateł przednich z golfa. wygląda dużo lepiej jak poprzedni model. ale skąd to mogą wiedzieć gimnazjaliści których ojcowie toczą się firmowymi fabiami i jeżdżą tankować płyn do spryskiwaczy do ASO? Link Zgłoś
Gość: KovalMarcin Re: Nowa Jetta dla Europy IP: *.stacje.agora.pl 27.10.10, 16:55 jest równie porywająca, co amerykańska "wersja" ;) Link Zgłoś
Gość: .jp Re: Nowa Jetta dla Europy IP: *.adsl.inetia.pl 27.10.10, 17:14 "akurat ta deska nawiązuje do jettyIII/vento" Odezwał się.. DRESS DRIVER z krwi i mózgu ^ ^ Link Zgłoś
Gość: fircyk Re: Nowa Jetta dla Europy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.10, 17:14 Przy tym wyglądzie a la lata '80 nie zdziwiłoby mnie gdyby zdecydowali się montować w standardzie radio na kasety ;) Link Zgłoś
Gość: . Re: Nowa Jetta dla Europy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.10, 18:06 .jp jak po zdaniu" akurat ta deska nawiązuje do jettyIII/vento" wnioskujesz że mam coś wspólnego z dresami? twoja inteligencja jak widać stoi na wysokim poziomie. ja zwróciłem uwagę na podobieństwa i nikogo nie obraziłem w tym zdaniu. Od zaburzeń mózgu są psychiatrzy, zgłoś się do nich jak najszybciej zanim zrobisz sobie sam krzywdę Link Zgłoś
Gość: . Re: Nowa Jetta dla Europy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.10, 18:09 pozdrawiam ciebie i innych gimnazjalistow takich jak ty którzy tu komentują a jedyne auto w jakim siedzieliście to taksówka. jutro znowu pójdziecie na przystanek autobusowy a dziś możecie potrollować na forach. Link Zgłoś
Gość: . Re: Nowa Jetta dla Europy IP: *.adsl.inetia.pl 27.10.10, 18:19 Mama ci na główkę usiadła. Jesteś ubogi intelektualnie, nie masz geniuszu pomysłu, nigdy nie będzie cię stać na Audi. Link Zgłoś
Gość: Wombat Re: Nowa Jetta dla Europy IP: 94.75.121.* 27.10.10, 19:51 I znów mistrzowie napinki prezentują swoje e-muskuły a ich jedynym argumentem są zgadywanki dotyczące dochodów oponenta. Witamy z powrotem w podstawówce. Brawo. A Jetta? VW jak VW, solidnie i prosto. Bez zachwytów, ale też nie o to chodzi w tym samochodzie. Nie mój ulubiony typ designu (wolę projekty z większą ilością charakteru), ale zły nie jest. Co ciekawe, podoba mi się znacznie bardziej niż Passat. Link Zgłoś
Gość: fajkis Re: Nowa Jetta dla Europy IP: *.raciborz.vectranet.pl 27.10.10, 20:21 Jeżeli ktoś chce autko jak Marsa to jego sprawa, ale widocznie jest bardzo duża ilośc osób którym styl VW się podoba, widać to po rankingach sprzedaży, i nic z tym się nie zrobi. Mi osobiście nowa gama VW bardzo się podoba, jest w tym coś unikalnego że większość modeli jest na ten sam styl Link Zgłoś
Gość: lemur Re: Nowa Jetta dla Europy IP: *.raciborz.vectranet.pl 27.10.10, 20:55 Bardzo fajnie wygląda. Lekko agresywny przód i trochę podniesiony tył sprawiają wrażenie samochodu wyższej klasy. Jak na samochód wprowadzany na europejski rynek to posiada dosyć duży wybór silników, jeszcze przydałoby się 4Motion ale może i to wprowadzą. Standard jest już dobrze wyposażenie a comfortline posiada nawet system hill climb assist, który do tej pory widziałem w Touaregu Link Zgłoś
Gość: galf Re: Nowa Jetta dla Europy IP: 195.116.98.* 27.10.10, 21:24 Auto w sam raz dla niższej klasy średniej nie aspirujące do roli czegoś większego i bardziej znaczącego niż jest(skocz.pl/phone2010 ) Link Zgłoś
Gość: ms Re: Nowa Jetta dla Europy IP: *.aster.pl 27.10.10, 21:26 nie wiem moze tylko ja to widze... ale tyl do audii :) z logo vw. Link Zgłoś
Gość: jol Re: Nowa Jetta dla Europy IP: *.217.146.194.generacja.pl 27.10.10, 21:27 mnie przypomina troche wersje polo classic Link Zgłoś
Gość: 407 Re: Nowa Jetta dla Europy IP: 89.195.2.* 27.10.10, 21:34 wieje nuuudą,tak na zewn jak i wewnatrz Link Zgłoś
lodzermensz1 Re: Nowa Jetta dla Europy 27.10.10, 21:39 Zmieńcie światła tylna na bardziej "wertykalne" niż "horyzontalne", przednie niech bardziej zachodzą na maskę, większa atrapa chłodnicy i mamy Octavię. No nie ma się co oszukiwać, że to taka Octavia tylko ze znaczkiem VV. Link Zgłoś
Gość: żaden znawca, ale Re: Nowa Jetta dla Europy IP: *.police.vectranet.pl 27.10.10, 21:51 Bezpłóciowy flak wysrany z fabryki Z Wolfsburga .. nieciekawa stylistyka, twarde niewygodne fotele .. jakby nie było pewnie będzie bardziej awaryjne niż Mazda .. więc .. nie czym się tutaj podniecać .. VW schdzi na psy .. jeśli cokowiek warto kupić tej marki to starego scirroco, golfa 2,3,4,5 .. pasaty to dno. Vw konczy się. Chyba lepiej zainwestować w Skodę .. względnie francuza .. jeżdżą i psują sie poodbnie jak VW, ale są za to wygodniejsze .. aaa no i tańsze z lepszym wyposażeniem. Link Zgłoś
Gość: Riki Re: Nowa Jetta dla Europy IP: *.icpnet.pl 27.10.10, 21:54 oprócz tylnych lamp bardzo fajna Link Zgłoś
Gość: H Re: Nowa Jetta dla Europy IP: *.chello.pl 27.10.10, 22:11 Tylk sklonowany od nowej Audi A4.... O_o Link Zgłoś
Gość: śmieszne Re: Nowa Jetta dla Europy IP: *.tktelekom.pl 27.10.10, 22:45 kiedyś ktoś to trafnie ujął. VW ma wielu krytyków, ale są to przeważnie ludzie, którzy nigdy nim nie jeździli. Dodatkowo należałoby pominąć opinie tych, którzy co prawda dostąpili tego szczęścia, ale był to pojazd kolegi sklecony z 3 podobnych do siebie egzemplarzy. Link Zgłoś