Gość: mayster IP: *.marinetechnologiesinc.com / 208.185.155.* 09.04.04, 20:31 Czy to jakis zblazowany mlokos czy podstarzaly fagas przechodzacy kryzys wieku sredniego? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: kurczak Re: Kim jest barkas? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.04, 20:35 Cieć w czipowanej kompaktowej Skodzie z pedalską tapicerką za sto tysięcy. Link Zgłoś
Gość: dr. Re: Kim jest barkas? IP: *.lubin.dialog.net.pl 09.04.04, 23:06 Sam fakt kupienia Skody za 100 tysięcy nie świadczy dobrze o równowadze psychicznej. Na szczęście, sądząc po ilości takich skódek na drogach, tak zdeformowanych osobników nie spotyka się często.Stawiam na podstarzałego fagasa. Bo co by nie mówić o młokosach, to znaleźć skłonnego do wywalenia sporej kasy w czeskie badziewie, było by chyba trudno. Link Zgłoś
barkas Barkas jest najlepszy 09.04.04, 23:39 Jeżeli "doktor" piszesz w skrócie "dr." (z kropką) to w mojej firmie mógłbyś najwyżej służyć jako wycieraczka dla klientów :) Bo zarządowi pod buty bym cię nie powierzył. Link Zgłoś
Gość: dr. Re: Barkas jest najlepszy IP: *.lubin.dialog.net.pl 10.04.04, 00:00 Co ty tak z tymi wycieraczkami ?? Rozumiem że jesteś właścicielem jednoosobowej firmy, świadczącej usługi czyszczenia obuwia. Chyba się to nazywało pucybutowanie. pozdrowienia Link Zgłoś
Gość: rollo tomasi Re: Kim jest barkas? IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 10.04.04, 09:56 Mam kolege. Jezdzi Audi - mówi ze Skoda Superb niby jest ok ale on jej nie kupi dopóki nie zmieni znaczka, bo ten zielony kogicuk... Pytam a czym się rozni zielony kogucik od 5 kółek? Eeeee.....no...... bo kółka to kółka..... Konkluzja. Moj kolega został stworzony przez takich baranów jak ci którzy śmieją sie ze skody. Owczy pęd to sie nazywa i jest ze wszech miar zenujący. PS. Wlasnie zbieram kase na skode. Link Zgłoś
jan.kulczyk Re: Kim jest barkas? 10.04.04, 14:08 Zgadzam się z wami, warto jeździć tym, czym się chce. Tylko jedna uwaga: Audi ma chyba nadal w znaczku cztery kółka, a nie pięć. No, chyba że coś się zmieniło.... Aha, nienawidzę, gdy ktoś krytykuje wóz na podstawie gazetowych opinii, a nie własnych wrażeń z jazdy. Sylwetkę może ocenić każdy. Ale jak słyszę, że ktoś mówi, że jakiś wóz ma fatalne hamulce, kiepski silnik czy słabe zawieszenie, a jestem prawie pewien, że nawet nie wąchał jego spalin, to nóż mi się w kieszeni otwiera... Ja tu żadnych aluzji nie robię, ale niektórzy pewnie wiedzą, do kogo piję... ;) Link Zgłoś
Gość: aki Re: Kim jest barkas? IP: *.protonet.pl 10.04.04, 11:33 jezeli ma te pieniadze to chyba nie jest głupi.skoda? stac go na taki wybryk-jezdzi tym czym chce i na co go stac.nie podlega owczemu pedowi mercedesów toyot i innych samochodów na ktore go tez stac;po prostu zrealizował swoje zamierzenie i tyle. Link Zgłoś
barkas Re: Kim jest barkas? 10.04.04, 12:35 I moja Skoda nie kosztwała 100 tys zł, tylko 78 tys pln. Link Zgłoś
Gość: aki Re: Kim jest barkas? IP: *.protonet.pl 10.04.04, 13:52 a niech i kosztuje 100 tys.jezdzisz tym czym chcesz i to jest najwazniejsze Link Zgłoś
Gość: umit Re: Kim jest barkas? IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 12.04.04, 13:52 Popatrzcie na przebieg tej dyskusji. Napierw kolesie krytykują Barkasa. Jest ich kilku. Pozniej zaczynaja sie glosy popierajace i znajdują sie tacy ktorzy przytakuja, mimo ze wczesniej sami nie zaczynali. Ciekawy eksperyment, nie uwazacie? Link Zgłoś