Gość: lbs Re: Genewa 2011 | Fiat Freemont IP: *.dip.t-dialin.net 24.01.11, 22:32 fiat remont-pasuje jak ulal... Link Zgłoś
Gość: Wombat Re: Genewa 2011 | Fiat Freemont IP: *.aster.pl 24.01.11, 22:45 Bo ja wiem... Nie zachwyca mnie. Ale może jeździć będzie w miarę. Bo fiatowskiego charakteru nie ma za grosz. Link Zgłoś
kamillo.net Re: Genewa 2011 | Fiat Freemont 24.01.11, 22:49 czyli lancia będzie wyglądała podobnie Link Zgłoś
Gość: Login / Pseudonim Re: Genewa 2011 | Fiat Freemont IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.11, 23:00 Maria, bambini to przyjechał kuzyn Freemont z Ameryciiii! Proszę boga niech fiat sprowadzi RAM'a, Dakote i wsadzą do nich turbo diesla od IVECO. Link Zgłoś
Gość: maxxi Re: Genewa 2011 | Fiat Freemont IP: 173.233.215.* 24.01.11, 23:06 Mini-van? Przecie to (wlaczywszy drzwi) wszystko wyglad jak zupelnie klasyczny "SUV"! Link Zgłoś
Gość: Kokosz Re: Genewa 2011 | Fiat Freemont IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 24.01.11, 23:29 @ a. boli Cie, ze europa jest kolebka motoryzacji i najbardziej wymagajacym rynkiem, prawda? :) niech zgadne, piszesz z jackowa? Ni, pisze z Wloch,....... tych pod Wawa Kolebka to ona jest ale nie motoryzacji. Wszyscy juz dawno poszli do przodu a ona sie "ino kolebie i kolebie" ta kolebka cywilizacyjna znaczy sie. Najlepiej co europie sie udalo, to wywolanie dwoch wojen swiatowych w przeciagu cwiercwiecza i zaglada dziesiatkow milionow istnien ludzkich. Nawet duzo czasu jej to nie zajelo Najbardziej wymagajacym rynkiem? A na co, na Rzepak? Bo ze stonka juz sobie chyba rade dala? A tobie pani od polskiego umarla w I klasie, ze tylko "a z kropka" z alfabetu zalapales? To cala twoja edukacja? Link Zgłoś
Gość: dsw Re: Genewa 2011 | Fiat Freemont IP: *.swidnica.mm.pl 24.01.11, 23:29 a mi się podoba, i mam was gdzieś, hejterzy. Dzieciaki i psa się do niego zapakuje, jakiś rower na dach i można śmiało jechać na wakacje - super autko ! Link Zgłoś
Gość: Kociubinski Re: Genewa 2011 | Fiat Freemont IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 24.01.11, 23:51 Drogi multiplu. A coz takiego koncepcyjnego bylo na etapie nowatorskim w tym Fiucie Multiplu? Ze sie rozwiazal? ;o) Wiele nagrobkow rowniez slynie ze swej nowatorskiej stylizacji. Ja z kolei podziwiam rynek, ze sie na niego wyrzygal jeszcze przed lyknieciem, co by o nim (rynku) dobrze swiadczylo. Ja rowniez tak jak i ty podziwiam stylistow za odwage - ze sie imieniem i nazwiskiem podpisali pod tym czyms. Chyba ze to nie byla odwaga, a brak instynktu samozachowawczego. Ciekaw jedynie jestem tych zalet co Multipel mial ich miec mase w przeciwienstwie do konkurencji. Link Zgłoś
1mississauga Re: Genewa 2011 | Fiat Freemont 25.01.11, 04:47 Jaki problem Chrysler zwachal sie z Fiatem ,to ich sprawa . A personalnie sprawdzcie poziom oleju w silniku. Link Zgłoś
Gość: Kuke Re: Genewa 2011 | Fiat Freemont IP: *.miasto.gdynia.pl 25.01.11, 09:15 Piszcie co chcecie, ale jesli fiat lekko chociaz poprawi wnętrze, padaczki journeya, zmieni nastawy zawieszenia coby nie wylatywał z ostrych zakrętów i doda jakies swoje fajne diesle [1.9, 2.4 jtd] do tego skomponuje dobra cene na poziomie quashquaia czy kia sportage to sukces ma murowany. Sam, jesli zrobia to co powyzej napisalem powaznie sie zastanowie nad zakupem. Link Zgłoś
Gość: a. Re: Genewa 2011 | Fiat Freemont IP: *.ntlworld.ie 25.01.11, 10:45 @Kokosz oj widze ze sie zagotowales :) Jak mozna zanegowac kogos "spod stolycy"! Najlepiej obrazic i ... przyczepic sie do pseudonimu, ze "malo czytelny", ja okreslilbym go mianem minimalistycznego, to dla takich jak ty, wtedy nie maja sie do czego dowalac... Co do dziurawych drog - poponuje wyjechac z kraju, pojezdzic troszke po europie, granice naprawde sa juz otwarte! Link Zgłoś
Gość: qe4 Re: Genewa 2011 | Fiat Freemont IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.01.11, 12:07 To jest przecież Journey tyle, że ze znaczkiem Fiata, nic więcej... Link Zgłoś
Gość: orlik Re: Genewa 2011 | Fiat Freemont IP: *.raciborz.vectranet.pl 25.01.11, 18:50 Szkoda że nie podali więcej info bo minivany jeszcze dzielą się na podkategorie małe- Toyota Verso kompakty- VW Touran średnie- VW Sharan czy Peugeot 807 czy duże więc wszechstronność jest duża, wizualnie to wygląda bardziej na kompakt ale można się mylić ciekawe czy będzie w stanie pomóc Fiatowi w czasie kiedy notuje duże spadki sprzedaży, konkurencję będzie miał napewno dużą i mocną Link Zgłoś
Gość: Kokosz Re: Genewa 2011 | Fiat Freemont IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 25.01.11, 18:52 akropku i kto to mowi - ten co nie majac nic do powiedzenia przypial sie do Jackowa? Hehe, przyganial kociol garnkowi., czy bardziej do ciebie pasujace "Uczyl Marcin Marcina a sam glupi jak swinia" Pamietaj minimalisto, ze moj boiling point jest poza zasiegiem twego intelektu. Spokojna twoja rozczochrana. Korzystaj z tych otwartych granic, moze sie w koncu czegos nauczysz i wzbogacisz o cos wiecej, niz przywieziony na lawecie szrot. Link Zgłoś
Gość: res Re: Genewa 2011 | Fiat Freemont IP: *.2-0.pl 25.01.11, 22:10 naprawdę ładne auto. Fiat potrzebuje takiego auta. Link Zgłoś
1mississauga Re: Genewa 2011 | Fiat Freemont 26.01.11, 05:06 ,chwala ze cos sie ruszy,w tej wloskiej motoryzacji. Link Zgłoś
Gość: king Re: Genewa 2011 | Fiat Freemont IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.11, 13:33 O tak! właśnie tego fiacie brakowało.Prawie wszystkie marki już mają jakieś SUV-y,no a fiat ma tylko sedici,choć to i tak nie jest suv tylko rodzinny samochód.Poza tym fiata freemonta więcej osób bedzie kupować ponieważ fiat ma drugie miejsce w kategorii najchętniej kupowane samochodu roku 2009/2010. Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Genewa 2011 | Fiat Freemont IP: *.adsl.inetia.pl 02.03.11, 09:21 Jak na Fiata wyglada fajnie, troche Saab'owaty przod ale brylka fajna, masywna. Znając życie na żywo pewnie bedzie o niebo gorzej, jak ze wszystkimi Fiatami z obrazka Link Zgłoś