Dodaj do ulubionych

Genewa 2011 | Fiat Freemont

• Gość: lbs Re: Genewa 2011 | Fiat Freemont IP: *.dip.t-dialin.net 24.01.11, 22:32
      fiat remont-pasuje jak ulal...
    • Gość: Wombat Re: Genewa 2011 | Fiat Freemont IP: *.aster.pl 24.01.11, 22:45
      Bo ja wiem... Nie zachwyca mnie. Ale może jeździć będzie w miarę. Bo fiatowskiego charakteru nie ma za grosz.
    • kamillo.net Re: Genewa 2011 | Fiat Freemont 24.01.11, 22:49
      czyli lancia będzie wyglądała podobnie
    • Gość: Login / Pseudonim Re: Genewa 2011 | Fiat Freemont IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.11, 23:00
      Maria, bambini to przyjechał kuzyn Freemont z Ameryciiii!

Proszę boga niech fiat sprowadzi RAM'a, Dakote i wsadzą do nich turbo diesla od IVECO.
    • Gość: maxxi Re: Genewa 2011 | Fiat Freemont IP: 173.233.215.* 24.01.11, 23:06
      Mini-van? Przecie to (wlaczywszy drzwi) wszystko wyglad jak zupelnie klasyczny "SUV"!
    • Gość: Kokosz Re: Genewa 2011 | Fiat Freemont IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 24.01.11, 23:29
      @ a.
      boli Cie, ze europa jest kolebka motoryzacji i najbardziej wymagajacym rynkiem, prawda? :)
      niech zgadne, piszesz z jackowa?

Ni, pisze z Wloch,....... tych pod Wawa

Kolebka to ona jest ale nie motoryzacji. Wszyscy juz dawno poszli do przodu a ona sie "ino kolebie i kolebie" ta kolebka cywilizacyjna znaczy sie. Najlepiej co europie sie udalo, to wywolanie dwoch wojen swiatowych w przeciagu cwiercwiecza i zaglada dziesiatkow milionow istnien ludzkich. Nawet duzo czasu jej to nie zajelo

Najbardziej wymagajacym rynkiem? A na co, na Rzepak? Bo ze stonka juz sobie chyba rade dala?

A tobie pani od polskiego umarla w I klasie, ze tylko "a z kropka" z alfabetu zalapales? To cala twoja edukacja?
    • Gość: dsw Re: Genewa 2011 | Fiat Freemont IP: *.swidnica.mm.pl 24.01.11, 23:29
      a mi się podoba, i mam was gdzieś, hejterzy. Dzieciaki i psa się do niego zapakuje, jakiś rower na dach i można śmiało jechać na wakacje - super autko !
    • Gość: Kociubinski Re: Genewa 2011 | Fiat Freemont IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 24.01.11, 23:51
      Drogi multiplu. A coz takiego koncepcyjnego bylo na etapie nowatorskim w tym Fiucie Multiplu? Ze sie rozwiazal? ;o)
      Wiele nagrobkow rowniez slynie ze swej nowatorskiej stylizacji.
      Ja z kolei podziwiam rynek, ze sie na niego wyrzygal jeszcze przed lyknieciem, co by o nim (rynku) dobrze swiadczylo.
      Ja rowniez tak jak i ty podziwiam stylistow za odwage - ze sie imieniem i nazwiskiem podpisali pod tym czyms. Chyba ze to nie byla odwaga, a brak instynktu samozachowawczego.
      Ciekaw jedynie jestem tych zalet co Multipel mial ich miec mase w przeciwienstwie do konkurencji.
    • 1mississauga Re: Genewa 2011 | Fiat Freemont 25.01.11, 04:47
      Jaki problem Chrysler zwachal sie z Fiatem ,to ich sprawa . A personalnie sprawdzcie poziom oleju w silniku.
    • Gość: Kuke Re: Genewa 2011 | Fiat Freemont IP: *.miasto.gdynia.pl 25.01.11, 09:15
      Piszcie co chcecie, ale jesli fiat lekko chociaz poprawi wnętrze, padaczki journeya, zmieni nastawy zawieszenia coby nie wylatywał z ostrych zakrętów i doda jakies swoje fajne diesle [1.9, 2.4 jtd] do tego skomponuje dobra cene na poziomie quashquaia czy kia sportage to sukces ma murowany.

Sam, jesli zrobia to co powyzej napisalem powaznie sie zastanowie nad zakupem.
    • Gość: a. Re: Genewa 2011 | Fiat Freemont IP: *.ntlworld.ie 25.01.11, 10:45
      @Kokosz
      oj widze ze sie zagotowales :) Jak mozna zanegowac kogos "spod stolycy"! Najlepiej obrazic i ... przyczepic sie do pseudonimu, ze "malo czytelny", ja okreslilbym go mianem minimalistycznego, to dla takich jak ty, wtedy nie maja sie do czego dowalac...
      Co do dziurawych drog - poponuje wyjechac z kraju, pojezdzic troszke po europie, granice naprawde sa juz otwarte!
    • Gość: qe4 Re: Genewa 2011 | Fiat Freemont IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.01.11, 12:07
      To jest przecież Journey tyle, że ze znaczkiem Fiata, nic więcej...
    • Gość: orlik Re: Genewa 2011 | Fiat Freemont IP: *.raciborz.vectranet.pl 25.01.11, 18:50
      Szkoda że nie podali więcej info bo minivany jeszcze dzielą się na podkategorie
      małe- Toyota Verso
      kompakty- VW Touran
      średnie- VW Sharan czy Peugeot 807
      czy duże więc wszechstronność jest duża, wizualnie to wygląda bardziej na kompakt ale można się mylić ciekawe czy będzie w stanie pomóc Fiatowi w czasie kiedy notuje duże spadki sprzedaży, konkurencję będzie miał napewno dużą i mocną
    • Gość: Kokosz Re: Genewa 2011 | Fiat Freemont IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 25.01.11, 18:52
      akropku i kto to mowi - ten co nie majac nic do powiedzenia przypial sie do Jackowa? Hehe, przyganial kociol garnkowi., czy bardziej do ciebie pasujace "Uczyl Marcin Marcina a sam glupi jak swinia" Pamietaj minimalisto, ze moj boiling point jest poza zasiegiem twego intelektu. Spokojna twoja rozczochrana. Korzystaj z tych otwartych granic, moze sie w koncu czegos nauczysz i wzbogacisz o cos wiecej, niz przywieziony na lawecie szrot.
    • Gość: res Re: Genewa 2011 | Fiat Freemont IP: *.2-0.pl 25.01.11, 22:10
      naprawdę ładne auto. Fiat potrzebuje takiego auta.
    • 1mississauga Re: Genewa 2011 | Fiat Freemont 26.01.11, 05:06
      ,chwala ze cos sie ruszy,w tej wloskiej motoryzacji.
    • Gość: king Re: Genewa 2011 | Fiat Freemont IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.11, 13:33
      O tak! właśnie tego fiacie brakowało.Prawie wszystkie marki już mają jakieś SUV-y,no a fiat ma tylko sedici,choć to i tak nie jest suv tylko rodzinny samochód.Poza tym fiata freemonta
      więcej osób bedzie kupować ponieważ fiat ma drugie miejsce w kategorii najchętniej kupowane samochodu roku 2009/2010.
    • Gość: gosc Re: Genewa 2011 | Fiat Freemont IP: *.adsl.inetia.pl 02.03.11, 09:21
      Jak na Fiata wyglada fajnie, troche Saab'owaty przod ale brylka fajna, masywna. Znając życie na żywo pewnie bedzie o niebo gorzej, jak ze wszystkimi Fiatami z obrazka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka