Dodaj do ulubionych

Motodziennik: Panamera XXL

• zo_h Re: Motodziennik: Panamera XXL 14.02.11, 12:17
      Ech ... Turbokozik ja też zwróciłem uwagę na tę starą 6 ... wielka szkoda :/.
    • Gość: Andrzej Re: Motodziennik: Panamera XXL IP: *.aster.pl 14.02.11, 12:19
      @DeDe
      filmik ten wysłałem do redakcji 09.02 o godzinie 13:29 a na stronie PB był tego samego dnia o 14:16 więc co by nie mówić byłem pierwszy ;)
    • Gość: Turbokozik Re: Motodziennik: Panamera XXL IP: *.ip.netia.com.pl 14.02.11, 13:07
      Wydaje mi się nie tylko zdewastowali dla zdewastowania ale porozkradali po prostu. Kół nie ma na przykład...
    • Gość: Prześmiewca2 Re: Motodziennik: Panamera XXL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.11, 13:13
      Do:Prześmiewca i DEDE :
      Mnie osobiście żadne z tych aut (X6 i scirocco) sie nie podobają.
    • Gość: Maro Re: Motodziennik: Panamera XXL IP: *.sferanet.pl 14.02.11, 13:23
      Mnie również podoba się x6 bo nie wygląda jak podniesione kombi a praktyczność tego auta wpływa ujemnie na jego prestiż bo jak wiadomo im auto bardziej praktyczne to mniej prestiżowe. Ciekawe kiedy audi odpowie na to auto a na pewno to zrobi widząc jak się sprzedaje.
    • us_market Re: Motodziennik: Panamera XXL 14.02.11, 13:35
      Prawdziwa dewastacja salonow sprzedazy i nie tylko samochodow i nie tylko w Egipcie ale w bardzo wielu miejscach swiata nastapi jesli do wladzy w Egipcie dojdzie Bractwo Muzulmanskie lub podobny egipski PiS, czyli taki sam motloch jak ten ktory 'odwiedzil' salon egipski. Kanal Sueski i tankowce z Morza Czerwonego to jest prawdziwy salon do dewastacji. Wyobrazacie sobie litr po 10 zl? To dopiero zmieniloby oblicze motoryzacji.
    • Gość: GosiaQ Re: Motodziennik: Panamera XXL IP: *.riz.pl 14.02.11, 13:49
      u nas też niszczą
      www.polskatimes.pl/tag/zniszczone-auta-fiat-tychy.html?cookie=1
    • Gość: MarekW Re: Motodziennik: Panamera XXL IP: *.plock.mm.pl 14.02.11, 14:11
      @Maro
      Co do prestiżu i praktyczności to się z tobą nie zgadzam. Weźmy na przykład Range Rovera - obszerny, prestiżowy i praktyczny. Ma lepszy napęd 4x4 niż Audi i BMW razem wzięte (jeśli chodzi o jazdę w terenie). Więc nie do końca jest tak jak mówisz.

Chińczycy - statystycznie są mniejsi więc mają krótsze nogi. I jeszcze im mało miejsca w A8?

Wybiera się ktoś może na wycieczkę do Egiptu? Samochodem...? :)
    • Gość: ja nie widzialem Re: Motodziennik: Panamera XXL IP: *.adsl.hansenet.de 14.02.11, 14:19
      Przestancie sie wszyscy chwalic, ze juz widzielisice, bo Pan Jacek sie zniecheci i przestanie pokazywac filmiki.. Ujda naszym ocza takie perelki jak alternatywny system parkowania pt. dejdejdej oooooo!!
      A tak serio dewastacja w aleksandrii to rzeczywiscie tragedia..
      pozdrawiam!
    • Gość: BTK Re: Motodziennik: Panamera XXL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.11, 18:33
      co wy z tą tragedią? normalnie zniszczone auta jeeeny, bez jaj
    • Gość: turbo Re: Motodziennik: Panamera XXL IP: *.xdsl.centertel.pl 14.02.11, 18:34
      Z tym filmikiem z salonu BMW to przykra sprawa, niby śmieszne ale tylko jak ktoś nie ma wyobraźni. Ciekawe jak by ktoś z nas mial jakikolwiek interes (firme) niewazne czego i ktoś (dzicz) w zamieszkach mu zniszczyła sprzęt i wyposażenie sklepu czy czegoś tam. Widzę, natomiast, ze to pełna Europa. Tak samo jak i u nas antyglobaliści czy inni niszczone jest cudze mienie bo można bezkarnie coś poniszczyć i powandalizować - bo to nie masze .... Pozdrawiam
    • Gość: vac Re: Motodziennik: Panamera XXL IP: *.dynamic.chello.pl 14.02.11, 18:53
      www.youtube.com/watch?v=dYVDpIfXaYg tu chyba otwarcie
    • Gość: dzidzius Re: Motodziennik: Panamera XXL IP: *.play-internet.pl 14.02.11, 19:11
      @fox
      teorie wykules na blache.
      ciekawe tylko dlaczego audi zaczelo tez, jak to ujales, "upychac elekronike" i rezygnuje z torsena? teraz probuje nadrobic stracony czas.
      przejedz sie jakims samochodem z napedem sterowanym elektronicznie i wskaz moment opoznienia o ktorym mowisz. jeszcze kilka lat temu pewnie by Ci sie udalo. dzis nie masz szans. czlowiek ne jest w stanie wyczuc tego opoznienia
      na YT jest taki fajny film jak na Ukrainie testowali samochod nazwijmy A i pozniej toyote Land Cruiser. toyota utonela w blocie. jak pewnie wiesz ma torsena. samochod A przejechal przez to bez problemu.
    • Gość: @vac Re: Motodziennik: Panamera XXL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.11, 19:41
      Wszystko się zgadza oprócz kasy. Na filmie jest Alexandria, ale w Ameryce, pod Washingtonem.
    • Gość: fytax Re: Motodziennik: Panamera XXL IP: *.dynamic.chello.pl 14.02.11, 20:13
      No i tu kolejny mój apel do jacka o ranking napędów 4x4 z fachową rozkminką co i jak tam gra i bucy!
    • Gość: Gość: Czasamicynik Re: Motodziennik: Panamera XXL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.11, 20:32
      BMW X6? - Szpanerski i nie wiadomo po co stworzony. Ani to terenówka, ani sportowiec. Moim zdaniem bezguście. Mimo, że jeszcze nie "zramolałem", jednak osobiście twierdzę, że do lat 90 - tych firma BMW potrafiła się jeszcze określić, a obecnie produkują wszystko, co modne albo wręcz kreują modę. Co do poruszonego wyżej tematu SUV - ów - ich sens jest dla mnie zagadką. Poza nielicznymi wyjątkami ani nie radzą sobie w terenie, ani specjalnie nie nadają się do roli limuzyny. Ale dziś panuje moda na połowiczność.
      Jeszcze jedno: jaki jest sens kupować ferrari 458 i przerabiać je na nowego stratosa? Coś takiego nazywa się kitkarem i można to zrobić znacznie taniej. Chyba jednak lepiej poszukać oryginału i go "odrobić":-) Pozdrawiam!
    • Gość: Autor Re: Motodziennik: Panamera XXL IP: 178.73.49.* 14.02.11, 21:19
      Mini w podstawowej wersij (ONE) ma silnik 1.4 75KM, a nie 1.6.
    • Gość: jednak 1.6 Re: Motodziennik: Panamera XXL IP: 178.73.48.* 15.02.11, 00:16
      Jednak 1.6, nie 1.4 jak piszesz. Sprawdź na stronie mini, też mi się tak wydawało, że 1.4:)
    • bunkum Motodziennik: Panamera XXL 15.02.11, 02:11
      Balkan, ty bezmyslna papugo.
      Miec ciastko i zjesc ciastko to nie sztuka.
      Naucz sie: zjesc ciastko i miec ciastko. Zjesc i miec, zjesc i miec...
      Teraz powtorz.
    • 1mississauga Re: Motodziennik: Panamera XXL 15.02.11, 03:00
      Widzieliscie co te zwierzaki potrafia zrobic,To samo zrobia z europejska cywilizacja, jesli te euromatolki sie nie domysla, i beda odpuszczac. Shariat za30 lat.
    • Gość: Autor Re: Motodziennik: Panamera XXL IP: 178.73.49.* 16.02.11, 15:40
      Racja, zwracam honor, od 2011 Mini ONE ma silnik 1.6.
    • Gość: OLO Re: Motodziennik: Panamera XXL IP: *.acn.waw.pl 16.02.11, 20:28
      PANIE DRYGAJACY JACKU JAK MOWI PAN DO KAMERY TO RACZKI Z KIESZENI WYRAZNY BRAK KULTURY

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka