Dodaj do ulubionych

Kabriolety dają wolność

IP: *.adsl.inetia.pl 27.04.11, 13:42
MX 5 ..ponadczasowy roadster! Nowa beta 6 też może być
Reszta to syfon
Obserwuj wątek
    • Gość: Azrael Re: Kabriolety dają wolność IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.11, 14:20
      A gdzie BMW Z4?
    • fiatosgratos Re: Kabriolety dają wolność 27.04.11, 14:51
      A mi sie podoba peugeot 308 cc .
    • Gość: ulka Re: Kabriolety dają wolność IP: *.centertel.pl 27.04.11, 15:40
      NIE ZAUWAŻYŁAM TEJ WOLNOŚCI. ZAUWAŻYŁAM CZĘSTY KATAR, I BÓLUSZU. ZBYT SZYBKO POBRUDZONE WŁOSY. SZYBKO BRUDZĄCĄ SIĘ SUKIENKĘ. NIEPRZYJEMNY SMAK KURZU W USTACH
    • Gość: maska1972 Re: Kabriolety dają wolność IP: *.adsl.inetia.pl 27.04.11, 15:40
      w mojim alfa romeuo obciołem dach tez mam karbiolet
    • Gość: marroz Re: Kabriolety dają wolność IP: *.ip.netia.com.pl 27.04.11, 16:24
      MX-5 to już klasyka i kultowe auto. Z4, S2000, SLK....to prawdziwe roadstery. Polecam każdemu taki samochód. Jazda takim samochodem to sama przyjemność i obcowanie z drogą.
    • Gość: szym Re: Kabriolety dają wolność IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.11, 16:39
      @ulka. Nic z Twoich objawów nie zauważyłem. A to już 3 lata jak jeżdżę cabrio. Chociaż co do sukienki, to niestety nie jeździłem w takim ubraniu do tej pory. Chyba też nie będę. A włosy może częściej myję...;-)

Za to auto prowokuje do jazdy bez sensu. Tak, żeby się przejechać. Bez celu. Za to ładną drogą.
    • Gość: jett Re: Kabriolety dają wolność IP: *.adsl.inetia.pl 27.04.11, 17:56
      Jak ma się kupić coś jak Golf lub Astra cabrio to już lepiej sobie darować niż jeździć najgorszym kabrioletem na świecie.
    • Gość: stanczyk Re: Kabriolety dają wolność IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.11, 19:16
      temu nowemu jest lata świetlne do przesympatycznych Golfów I Cabrio ...

Floride był fajnym , fikuśnym autkiem, a to nowe to przecie swojskie Megane bez dachu..

SLK - auto dla fryzjerów,
      Miata - zamiast chromowanych nakładek i inych bzdetów-gadżetów przydała by sie Turbina do silnika..

Murano Cross Cabriolet - ciekawy wynalazek !

... a gdzie Saab Cabrio Turbo ?!? :)
    • Gość: romek Re: Kabriolety dają wolność IP: *.raciborz.vectranet.pl 27.04.11, 20:08
      @ jett
      Wcale nie musisz kupić Golfa czy Astrę możesz spokojnie dalej bujać się swoim rowerem i masz pełne cabrio, Golf cabrio może jest trochę podobny do zwykłej wersji ale mimo wszystko bardziej nachylona przednia szyba inna linia boczna i co najważniejsze w takim przedziale cenowym wrócił do miękkiego dachu co napewno klientom się spodoba
    • Gość: RPWL Re: Kabriolety dają wolność IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.04.11, 21:35
      Kabriolety to samochody bez sensu - nie sluza do niczego. W lecie grzeje w czaszke, a w zimie i tak sie nie jezdzi bez dachu. Tak naprawde to rower daje wolnosc :-)
    • Gość: qer Re: Kabriolety dają wolność IP: *.e-wro.net.pl 29.04.11, 19:55
      powinni zrobić cabrio z C5 www.citroen.pl/citroen-c5/
    • Gość: fytax Re: Kabriolety dają wolność IP: *.dynamic.chello.pl 30.04.11, 00:29
      NIe podoba mi się, że producenci robią na jedna modłę swoje samochody. Audi jest nierozróżnialne między poszczególnymi modelami, z przodu VW trudno wyczuć czy to Golf, Polo, Tiguan, Tuareg czy Bóg-Wi-Co teraz Merc.
      Nowy CLS wydał mi sie baaardzo atrakcyjny ale widząc SLK ręce mi opadły.

Gdyby mnie było stać na samochód premium to wolałbym żeby sie czymś z wyglądu różniło od najtańszych wozideł.
      Rozumiem tożsamość marki, rozpoznawalność, ale to co się wyprawia w naszych czasach to estetyczny koszmar.
    • Gość: Ooł Re: Kabriolety dają wolność IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.11, 16:35
      Problem z Golfem cabrio jest taki, że nawet jakby był najdoskonalszym samochodem świata to i tak dalej będzie golfem. To samo spotkało Mercedesa W124 cabrio. Niby bezawaryjny, luksusowy, prestiżowy, wypasiony, ale za bardzo kojarzy się z taksówką, więc ciężko go w tej chwili sprzedać, bo nikt nie chce.

Miałem kiedyś kabrioleta i po pierwsze: wieje, jak nie ma się windshota. Ale co z tego, jak jest ciepło i nie piracimy? Dwa: jedziesz jak w akwarium: wszyscy się patrzą. Trzy: nie śpiewaj za kierownicą. Jeśli masz taki nawyk, to pierwsze światła mogą Cię strasznie skompromitować:) Chyba, że akurat śpiewać potrafisz.

A najlepsze jest i tak, gdy w ciepły, słoneczny dzień jedziesz równą, krętą drogą przez las. Poezja:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka