Gość: hmm IP: *.aster.pl 25.06.11, 18:53 nie zagrozi, widziałem raptem parę sztuk tego auta w poprzedniej wersji na polskiem rynku, nie wiem gdzie oni to sprzedaja, nawet kuga jest ładniejsza od tego czegoś, niech to sprzedają w indiach Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Estetyk Re: Nowa twarz Renault Koleosa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.11, 19:53 Jak to zwykle bywa - po fejslifcie wygląda gorzej. Link Zgłoś
Gość: vatar Re: Nowa twarz Renault Koleosa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.11, 21:01 Samochód tragiczny. Zarówno przed, jak i po faceliftingu. Coż, marka Renault zobowiązuje. Link Zgłoś
posraldescu Re: Nowa twarz Renault Koleosa 25.06.11, 21:08 Koleos to porażka nawet w stosunku to starego Megane Scenic RX4, których na ulicach widzi się 3x częściej mimo iż te auta mają min 10 lat. Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Nowa twarz Renault Koleosa IP: *.adsl.inetia.pl 25.06.11, 21:21 stylistyczny rzyg przed i stylistyczny rzyg po Link Zgłoś
pandzik Re: Nowa twarz Renault Koleosa 25.06.11, 21:23 wygląda jak kupa łajna za przeproszeniem... niczemu nie zagrozi.. Link Zgłoś
gazetacomment Re: Nowa twarz Renault Koleosa 25.06.11, 21:39 Szajs. Jedno słowo i wszystko jasne. Takie samo gó... jak peżot i cytryna. Link Zgłoś
Gość: politics_killer Re: Nowa twarz Renault Koleosa IP: *.dream.net.pl 25.06.11, 22:02 taaaa. nie ma to jak szmelcfagen. na fsi żonci na maksa... nie to co jakiś tam francusss Link Zgłoś
gazetacomment Re: Nowa twarz Renault Koleosa 25.06.11, 22:24 hmm..., jeszcze jedno - mianowicie za każdym razem jak próbuję przeczytać/wypowiedzieć nazwę tego szajsu to cały czas czytam/mówię kał albo kał'os ... zbieg okoliczności ??? Link Zgłoś
Gość: gosciu Re: Nowa twarz Renault Koleosa IP: *.centertel.pl 25.06.11, 23:47 a gazetacomment ma pewnie tdi, co chcesz od francuza? wygoda i komfort ok. mam c3 i c4 i jestem zadowolony, mam tez fabie kombi 1.9 tdi 105km, wole c3 Link Zgłoś
Gość: rycio Re: Nowa twarz Renault Koleosa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.11, 23:51 citroen to najładniejsze auta Link Zgłoś
mirafas Re: Nowa twarz Renault Koleosa 26.06.11, 09:18 Nie znacie się ;) To kolejne auto z serii "lubię brzydkie auta renault to sobie kupię" jak np. pierwsze Renault Clio, Twingo, czy Avantime. Raczej dla smakosza niż dla hamburgerożercy ;) Link Zgłoś
Gość: Przemek Re: Nowa twarz Renault Koleosa IP: *.aster.pl 26.06.11, 09:43 A ja napiszę tak - mam Megane 1,5 dCi, pali w mieście 5,3 l/100km ON, mnóstwo miejsca w środku, cicha, wygodna.... Może kiedyś kupię Audi, gdy będzie mnie stać - teraz jestem zadowolony z Megi... Pozdrawiam wielbiących stereotypy :) Link Zgłoś
Gość: m Re: Nowa twarz Renault Koleosa IP: *.dynamic.chello.pl 26.06.11, 10:38 A jak to się ma do (wątpliwej) urody Koleosa? Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Nowa twarz Renault Koleosa IP: *.szpital-bielany.torun.pl 26.06.11, 11:16 Renault daje na niego 20 tysięcy rabatu, ale chętnych coś nie widać. Za to bliźniacze nissany schodzą jak ciepłe bułki... Link Zgłoś
Gość: gość Re: Nowa twarz Renault Koleosa IP: *.180.85.211.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 26.06.11, 11:44 A mnie się podoba - taka łódeczka wygląda z boku. Ciekawe jak wygląda bagażnik i miejsca z tyłu. Ja bym to brał dla swojej dziewczyny. Link Zgłoś
za2ra Re: Nowa twarz Renault Koleosa 26.06.11, 12:04 Każde auto Renault wygląda jakby powstało z ręki innego projektanta. Koleos to stylistyczna porażka i dobrze, że firma coś z tym zrobiła. Niestety zmiany są zbyt nieśmiałe i auto dalej nie będzie się sprzedawało. Takie cuda to sobie Renault może w Azji sprzedawać, w Europie będą tym jeździć tylko dilerzy marki. Link Zgłoś
Gość: Przemek Re: Nowa twarz Renault Koleosa IP: *.aster.pl 26.06.11, 12:34 @m Do urody ma się to nijak, ma natomiast do komentarzy takich jak gazetacomment.... Link Zgłoś
the_dead Re: Nowa twarz Renault Koleosa 26.06.11, 13:28 wszyscy mają SUV' y mam i ja ( a raczej renault) ;) Link Zgłoś
Gość: Rodak Re: Nowa twarz Renault Koleosa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.11, 14:58 A mi sie podoba. Dyskretny i nieprzebajerowany. Link Zgłoś
owczar Re: Nowa twarz Renault Koleosa 26.06.11, 16:17 No to mamy konkurenta dla Kii Sportage ;) Link Zgłoś
Gość: Axton Re: Nowa twarz Renault Koleosa IP: *.dynamic.chello.pl 27.06.11, 07:25 Po co to liftingować? Sprzedaż jest śladowa, nakłady na opracowanie tego modelu nigdy się nie zwrócą, lepiej i taniej zakończyć ten dramat. Koleos miał być rywalem dla VW Tiguana, ale Tiguan jest nadal najczęściej kupowanym małym suvem w europie i wyprodukowano go już ponad 1 mln sztuk, a Koleos ozdabia co mniej czujne salony Renault ;-) Link Zgłoś
Gość: dwd Re: Nowa twarz Renault Koleosa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.11, 08:55 Widzę, że 70% wypowiedzi to komenty pracowników bądź pracownika konkurencyjnych marek. Chce wam się tak późno te komenty pisać??? W piątek wieczorem jest milion innych, przyjemniejszych rzeczy do zrobienia trole. Link Zgłoś
Gość: Czujny Re: Nowa twarz Renault Koleosa IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.06.11, 09:50 francuska paździerzowa tandeta Link Zgłoś
Gość: qb Re: Nowa twarz Renault Koleosa IP: *.adsl.inetia.pl 27.06.11, 10:04 No, to teraz już wygląda jak oryginał, czyli Samsung QMX, podobnie zresztą jak Renault Latitude, które jest europejską wersją Samsunga SM5. ale wiedzę, że wystarczyły trzy lata od premiery, aby dzieci neostrady o tym fakcie zapomniały... Link Zgłoś