Gość: ft87 Re: Niewiarygodne historie | Wideo IP: *.centertel.pl 18.08.11, 23:28 czesto pod prad zasuwaja Link Zgłoś
Gość: asd Re: Niewiarygodne historie | Wideo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.11, 03:25 To samo co u nas, tylko mniej ludzi wozi kamery. Link Zgłoś
mzyo Re: Niewiarygodne historie | Wideo 19.08.11, 04:08 Pierwsza sytuacja najśmieszniejsza, ale zwycięża jak zwykle BMW(1:03) ;) Link Zgłoś
1mississauga Re: Niewiarygodne historie | Wideo 19.08.11, 08:01 W Kanadzie Azjaci jezdza podobnie. Link Zgłoś
Gość: gość Re: Niewiarygodne historie | Wideo IP: *.t-mobile.pl 19.08.11, 09:52 zrobiłem kiedyś na wakacjach kilkaset kilometrów po Indiach , jazda pod prąd to norma i nikogo nie dziwi, szczególnie na trasach szybkiego ruchu. Zasada jest prosta, jak na twojej trasie robi sie korek to zaczynasz jechać pomiędzy samochodami i np. z 2 pasów robi się 4 jak to już nie pomaga to wjeżdżasz pod prąd i jedziesz dalej niczym się nie przejmując. W pewnym momencie po drugiej stronie też robi się korek bo jadą na nich samochody z na przeciwka. Zaczynają sami jechać pod prąd i w efekcie dochodzi do tego, że po obu stronach trasy stoją samochody na przeciw siebie i nie me juz kompletnie jak jechać. Istny hardcore. Walka o przetrwanie na maksa, poobcierane samochody i urwane lusterka nikogo nie dziwią i nikt nawet sie z takiego powodu nie zatrzymuje. Rozładowanie czegoś takiego zabiera policji minimum kilka godzin. Oczywiście oni maja ruch lewostronny więc dla mnie było to dodatkowe utrudnienie. Po powrocie do kraju zaczałem inaczej postrzegać nasze ulice :) Link Zgłoś
Gość: bonias Re: Niewiarygodne historie | Wideo IP: *.456-1-64736c10.cust.bredbandsbolaget.se 19.08.11, 10:08 www.youtube.com/watch?v=fbONWEL_pgY&feature=player_embedded 9 minut wypadkow z Rosji Link Zgłoś
Gość: quentin Re: Niewiarygodne historie | Wideo IP: 10.202.56.* 19.08.11, 10:11 czemu na moto.pl wszystko jest z takim opoznieniem? kazdy filmik z youtuba, czy inna ciekawa lub smieszna informacje tu zamieszczana jest kilka dni wczesniej dostepna na serwisach konkurencyjncych albo spolecznosciowych. Bardzo lubie moto.pl ale blagam trzeba sie troche orientowac szybciej. Link Zgłoś
liczbynieklamia Re: Niewiarygodne historie | Wideo 19.08.11, 11:07 Niezłe! Jak widać, porządni Azjaci nie jeżdżą wcale lepiej od nas. @asd To samo co u nas, tylko mniej ludzi wozi kamery. Czasem mnie nawet kusi, żeby sobie taką kupić "na wszelki wypadek", jednak nie znalazłem nigdzie rozsądnych, niezależnych testów tego sprzętu, gdzie można sprawdzić jakość nagrywania. Link Zgłoś
Gość: x Re: Niewiarygodne historie | Wideo IP: *.adsl.inetia.pl 19.08.11, 15:00 same h...daje, hondy, toyotki, mazdy - fajna motoryzacja tylko zero umiejętności jazdy Link Zgłoś
Gość: BIMOTA Re: Niewiarygodne historie | Wideo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.11, 21:19 Ci skuterowcy sa niezli, ale reszta tez ok... ;) Link Zgłoś
Gość: camer man Re: Niewiarygodne historie | Wideo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.11, 18:31 Czy ktoś może mi polecić tego typu kamerkę ale aby dało się odczytać numery rejestracyjne auta z przodu. Link Zgłoś