Dodaj do ulubionych

Mercedes SLA w drodze

IP: 87.204.191.* 08.09.11, 16:53
konkurent maździanki mx-5
Obserwuj wątek
    • Gość: oo Re: Mercedes SLA w drodze IP: *.dynamic.chello.pl 08.09.11, 17:24
      ale paskudny to strasznie jest
    • Gość: wiki Re: Mercedes SLA w drodze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.11, 17:27
      ciekawy samochód
    • Gość: q Re: Mercedes SLA w drodze IP: *.bosbank.pl 08.09.11, 17:44
      to jest stary projekt... bodaj z 2002 roku... nowy na pewno nie bedzie tak wyglądał
    • Gość: q Re: Mercedes SLA w drodze IP: *.bosbank.pl 08.09.11, 17:45
      sorry... z 2000 roku
    • Gość: mercedesToGÓWNO Re: Mercedes SLA w drodze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.11, 18:05
      mercedes to GÓWNO
    • Gość: Równiacha Re: Mercedes SLA w drodze IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.09.11, 18:13
      Szukam menzczyzny do sexu. Robiłem to z kobietami ale mi nie wychodzi
    • Gość: domiantrix Re: Mercedes SLA w drodze IP: 31.169.97.* 08.09.11, 18:37
      @mercedesToGÓWNO

Lecz się na łeb.

• smrodek71 Re: Mercedes SLA w drodze 08.09.11, 18:45
      jakiś nijaki taki..... szału nie robi
    • Gość: .dll Re: Mercedes SLA w drodze IP: *.StrefaWiFi.kolnet.eu 08.09.11, 19:19
      MX-5 jest klasycznym roadsterem RWD z dyferencjałem Torsena. Żadnego porównania do tej zabaweczki nie może być. Zamiast rozwinąć pomysł Smart Roadster'a poszli na łatwiznę i A-klasy chcą zrobić wozidełko
    • jamstirling Re: Mercedes SLA w drodze 08.09.11, 21:14
      lol co to za pokraka hahaha
    • samiec_alfa_romeo Re: Mercedes SLA w drodze 08.09.11, 22:10
      Ppppp...pppp...przedni napęd???

HAAAAAAAAAAAHAHAHAHAHAHAHHAHHAHAHAHAHAHAHAHAA!!11
    • Gość: 722 Re: Mercedes SLA w drodze IP: *.siedlce.vectranet.pl 08.09.11, 22:50
      hahahaha ... bez Gazdy nie ma wstydu. Jak widzę takie auta, to zastanawiam się czy przypadkiem sam nie zacząć projektować własnych.
    • Gość: jacek Re: Mercedes SLA w drodze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.11, 11:43
      Jak dla mnie, to bardzo sympatyczna zabawka. Przy niewielkiej mocy przedni napęd zupełnie wystarczy, w dodatku samochodzik będzie łatwiejszy do opanowania dla mniej wprawnych kierowców. Inna sprawa, to szanse na sukces rynkowy - te są raczej niewielkie, pewnie z tego powodu firma nie może się od tylu lat zdecydować, co z tym pomysłem zrobić.
    • blue911 Re: Mercedes SLA w drodze 09.09.11, 12:28
      Mercedes to juz jest posmiewisko. W Stanach juz coraz mniej ludzi go kupuje,bo to kupa zlomu ,ktora bardziej smieszy niz wzbudza zachwyt. A ich auta sportowe to prawdziwy cyrk - to jak wersalka z napedem rowerowym. Panowie,skonczcie te blazenstwa. Umiecie robic tylko limuzyny,ciezarowki i autobusy. Reszta - do przemialu! Nawet Maybach nie sprzedaje sie w ogole. Taksowki i auta dla ministrow - to ich domena.
    • Gość: Gość Re: Mercedes SLA w drodze IP: *.gdynia.mm.pl 09.09.11, 12:41
      Wchodzę!!!!!!!!. A co do Mercedesów za oceanem, fakt, że firma psuje sobie tylko własny obraz dzięki produkcji, a właściwie składaniu samochodów w stanach. Części i zespoły które juz nie trafiają na stary kontynent, niestety ale tam są w użyciu ze szkodą dla logo firmy. To nie jest ten sam Mercedes niestety. Nosi tylko nazwę i logo firmy. Rozmawiając z wieloma ludźmi zawsze słyszałem to samo. Merc zrobiony w USA to szmelc i złom za dużą kasę. Oni by chcieli mieć te same co my. Chetnie by kupili te robione na starym kontynencie. Ciekawe, że sama firma jest jakby głucha. A jest to głos powszechny.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka