Gość: pff Re: VW Cross Coupé IP: *.unknown.vectranet.pl 30.11.11, 17:17 Przód zerżnięty z Dacii Duster. Brawa dla VW. Link Zgłoś
fragles102 Re: VW Cross Coupé 30.11.11, 17:42 A nadkola dalej trapezowe tego wcześnie nie zauważyłem hehe Link Zgłoś
Gość: matador Re: VW Cross Coupé IP: *.gemini.net.pl 30.11.11, 18:09 Mam wrażenie (patrząc od frontu) jakbym widział najnowszego Szewroleta Kamaro a do tego Forda Mustanga i do tego Dacię Duster - może na tym wg. projektantów VW polega lifestyle? W sumie, mogę to sobie wyobrazić: nocą śnił im się Camaro, Mustang, 911, i Robert Kubica, a za dnia trzeba to było jakoś przyciąć do korporacyjnego ordnung muss sein'u więc dowalili Dacię i gwałcące oczy nadkola? __ www.tanie-latanie.net/ Link Zgłoś
Gość: jjjjjj Re: VW Cross Coupé IP: *.multimo.pl 30.11.11, 19:39 a mnie się bardzo podoba jest świetny i cena powinna być atrakcyjna szkoda, że to tylko wizja Link Zgłoś
Gość: Wombat Re: VW Cross Coupé IP: *.aster.pl 30.11.11, 21:27 Całkiem fajny, muszę przyznać. Podoba mi się. Link Zgłoś
fragles102 Re: VW Cross Coupé 01.12.11, 16:34 TAKI NIJAKI , NAWIĄZUJĄCY DO NICZEGO ble .no ale jako nówka używany z niymiyc będzie hitem w Polsce no ale jedna sprawa musi być TDI lub zepsute TSI ,da się naprawić wystarczy rozebrać głowice i co jakiś czas nagar zeskrobać hehe Link Zgłoś
Gość: 5 Re: VW Cross Coupé IP: *.dip.t-dialin.net 01.12.11, 18:34 Na razie "zepsute TSI" stalo sie hitem sprzedazy w Stanach. Kolejny miesiac ze wzrostem sprzedazy powyzej 40% miesiac do miesiaca 2010/11. www.reuters.com/article/2011/12/01/idUS189484+01-Dec-2011+PRN20111201 Link Zgłoś
Gość: bob Re: VW Cross Coupé IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.11, 21:36 Tak czytam i idę o zakład, że gdyby zakryli ten charakterystyczny grill to 3/4 nie postawiłoby na to, że to VW i piali by z zachwytu jak przy takim Evoque. Link Zgłoś
Gość: Bejbe Re: VW Cross Coupé IP: *.dynamic.chello.pl 02.12.11, 06:47 Wydaje mi się że to auto okaże się hitem nie tylko w USA. Wygląda tak jak powinien wyglądać prawdziwy Volkswagen a jednocześnie jest zauważalny postęp w designie. Czysto niemiecka linia, super! Link Zgłoś
Gość: mm Re: VW Cross Coupé IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.11, 15:59 ZASRANY VIEŚWAGEN Z WIDŁAMI DO GNOJU W LOGO Link Zgłoś
Gość: 5 Re: VW Cross Coupé IP: *.dip.t-dialin.net 03.12.11, 18:25 Zasrany elitowoz klasy premium Phaeton obchodzi swe 10 urodziny (sprzedano 60000 szt). Jest tak nieudanym samochodem, ze z przekory zyskuje coraz wiecej klientow. Po wprowadzeniu drugiej zmiany, zeszloroczny rekord sprzedazy (7500) zostal juz pobity. Link Zgłoś
Gość: Jato Re: VW Cross Coupé IP: *.dynamic.chello.pl 04.12.11, 08:21 @5: Tylko weź proszę pod uwagę swojego prostego rozumku że na bazie technicznej VW Phaetona Volkswagen produkuje wszystkie obecne modele Bentleya i są one uznawane za techniczne arcydzieła, nadto są bardzo rozchwytywane na wielu wymagających rynkach (np. USA, Japonii czy Chin) Tak Bentleye to w 100% VW Phaetony, jedynie karoseria jest inna. Link Zgłoś
Gość: Samar Re: VW Cross Coupé IP: *.dynamic.chello.pl 05.12.11, 07:05 Wygląda bardzo fajnie, zresztą ostatnie modele vw raczej mi się podobają, np. Eos jest OK, nowy CC, Tiguan po liftingu też niczego sobie. Sporo udanych stylizacyjnie modeli Link Zgłoś
Gość: mozbi Re: VW Cross Coupé IP: *.luksus.net.pl 05.12.11, 13:11 Wygląda nieźle, takie lekkie połączenie VW Porsche i Audi, może się dobrze przyjąć na rynku tym bardziej że Tiguan czy Touareg rowniez nie moga narzekać na brak klientów Link Zgłoś
Gość: inż Re: VW Cross Coupé IP: *.dynamic.chello.pl 17.12.11, 08:16 hybrydowy vw touareg ma 380 KM i spala średnio 8,3 litra na 100 km (dane techniczne) a waży grubo powyżej 2 ton. Ten wydaje się być mniejszy i lżejszy a rozwój hybryd nadal trwa więc może podawane spalanie jest realne? Link Zgłoś