Dodaj do ulubionych

Kia Track'ster - buldog

IP: *.dynamic.chello.pl 10.02.12, 12:17
Bardzo fajnie wygląda szkoda że nie planują produkcji.
Przypomina mi się historia nowego fiata 500, prezentacja prototypu powszechny zachwyt i stanowcze negowanie seryjnej produkcji, a jak się wreszcie zdecydowali to się okazało że to hit
Obserwuj wątek
    • Gość: pat Re: Kia Track'ster - buldog IP: *.unknown.vectranet.pl 10.02.12, 12:42
      Co my tu mamy.. tył na modłę Volvo C30, linia dachu i szyb rodem ze Swifta, Mini albo Fabii hatchback, dla środka z kolei wzorem była nowa Ibiza.. :-). Jak zwykle inżynierowie z Koreii się popisali.
    • Gość: jaca Re: Kia Track'ster - buldog IP: *.swietojanska.net 10.02.12, 13:06
      @ pat - jestes jak Szerlok Holms, brawo specjalisto od porownywania...
    • Gość: who Re: Kia Track'ster - buldog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.12, 13:24
      Dobrze wygląda! Przynajmniej KIA nie jest tak zachowawcza i nudna jak Audi, które ma jedną mordę, jeden tył i klei cały czas to samo zwiększając i zmniejszając tylko długość samochodu.
      • margotta77 Re: Kia Track'ster - buldog 10.02.12, 13:59
        Dobrze wyglada, ale ciekawe jak sie nim jezdzi.
        Sam wyglad to za mało
    • kaszan1 Re: Kia Track'ster - buldog 10.02.12, 14:51
      Ja bym powiedział, że wygląda jak Renault R5 =) Tak sobie wyobrażałem nowe wcielenie piąteczki.
    • Gość: szum Re: Kia Track'ster - buldog IP: 193.0.236.* 10.02.12, 14:54
      mnie to bardziej splaszczonego Soula przypomina niz inne o tkorych piszesz @pat
    • Gość: Ry-chu Re: Kia Track'ster - buldog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.12, 15:55
      Jest tak podobna do buldoga jak moja du...a do kwiatuszka!!!
    • Gość: prawda Re: Kia Track'ster - buldog IP: *.adsl.inetia.pl 10.02.12, 15:56
      pat srat g... wart
    • Gość: Murzyn Re: Kia Track'ster - buldog IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.02.12, 16:08
      A mi sie bardzo podoba. Ma swoj styl
    • Gość: coco Re: Kia Track'ster - buldog IP: *.adsl.inetia.pl 10.02.12, 16:46
      Też uważam, że wygląd karoserii jest rewelacją.
      Przyjemnie jest stanąć obok czegoś tak ładnego.
    • gostek_gostek Re: Kia Track'ster - buldog 10.02.12, 17:34
      Projekt z jajem! Wygląda dobrze! lepiej niż nowe mini, które powoli staje się karykaturą samego siebie!
    • ignatz Re: Kia Track'ster - buldog 10.02.12, 17:45
      @kaszan1: ja tez o R5 pomyślałem :-) ładna bestyjka
    • Gość: Gość Re: Kia Track'ster - buldog IP: *.jmdi.pl 10.02.12, 17:57
      Zapas w środku, musi nieźle jeb.ć gumą. Ból głowy w czasie jazdy gwarantowany.
    • Gość: saper Vodicka Re: Kia Track'ster - buldog IP: *.lightspeed.brfrct.sbcglobal.net 10.02.12, 18:37
      Przeciez to nieco zmodyfikowany Mini Cooper
    • samiec_alfa_romeo Re: Kia Track'ster - buldog 10.02.12, 20:52
      Fajne autko ale bez sensu kompletnie.
    • Gość: Pasztet Re: Kia Track'ster - buldog IP: *.bestgo.pl 10.02.12, 21:57
      Znakomita dusza
    • Gość: Hoobee Re: Kia Track'ster - buldog IP: *.zone11.bethere.co.uk 10.02.12, 23:58
      W sumie to podobny trochę do mini i swifta, ale wg mnie to wcale nie ujma, wręcz przeciwnie, taki szeroki i niski pojazd do tego 250 KM i napęd na cztery łapy ... ooo! ... bardzo bym chciał się tym przejechać po krętej drodze...
    • marrcel Re: Kia Track'ster - buldog 11.02.12, 00:02
      Dziwne auto, ciężko się na jego temat wypowiadać.
      Ale mogłoby mieć szansę za 10 lat być kultowym małym samochodzikiem.
    • Gość: 84 Re: Kia Track'ster - buldog IP: *.138.233.240.bredband.3.dk 11.02.12, 00:03
      noo ten projekt powininien wejsc w terazniejszosc jest pewniakiem ehhe
    • Gość: USAlak Re: Kia Track'ster - buldog IP: *.hsd1.ct.comcast.net 11.02.12, 04:16
      Polaczenie Porsche I Mini......z wygladu
    • fragles102 Re: Kia Track'ster - buldog 11.02.12, 08:28
      W klasie małych SUVów Japonia i Korea nie ma konkurencji , wezmy wspaniałą TOYOTE URBAN CRUSIER, NISSAN JUKE itd .czy wspomnianą KIA SOUL hehe
    • Gość: maxdroid Re: Kia Track'ster - buldog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.12, 11:06
      WHAT THE F*CK IS THAT SH*T?!
    • Gość: maxdroid Re: Kia Track'ster - buldog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.12, 11:07
      Już Kia Soul wygląda jak akwarium na kółkach, ale to... Idę się pociąć. ;)
    • Gość: rafii Re: Kia Track'ster - buldog IP: *.toya.net.pl 11.02.12, 11:34
      połączenie prototypu Saab 9-X BioHybrid, bryła i pomysł żywcem skopiowana, do tego trochę stylu Mini Coopera i stylistyki miejskej na modłe Skody Yeti, ;/ Czyli jak tanio zrobić fajny samochód, najlepiej wziaść od innych to co najlepsze i połączyć, szkoda że innym tak dobrze to nie wychodzi.
    • Gość: pat Re: Kia Track'ster - buldog IP: *.unknown.vectranet.pl 11.02.12, 13:44
      "@ pat - jestes jak Szerlok Holms, brawo specjalisto od porownywania... "
      Po prostu mam w przeciwieństwie do Ciebie wzrok i gust. Jakoś moje spostrzeżenia dziwnym trafem pokrywają się z tym co napisało kilka innych osób niżej ;-).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka