Dodaj do ulubionych

Suzuki Splash | Drobne poprawki

08.05.12, 16:34
Na co komu samochód z kierownicą po prawej stronie? To jakaś wersja dla krajów trzeciego świata? W tym segmencie akurat rządzi VAG, zaplecze technologiczne z najwyżej klasy oraz prestiż. Co to w ogóle za porównanie jakies suzuki do VAG? To nie ta klasa.

Pozdrawiam.
Jan Jagisław.
Obserwuj wątek
    • Gość: pr Re: Suzuki Splash | Drobne poprawki IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.05.12, 16:35
      @up

nie pierdol
    • Gość: jjagisław Re: Suzuki Splash | Drobne poprawki IP: *.play-internet.pl 08.05.12, 18:20
      Pierwszy raz słyszę o SUZUKI SPLASH ale mieszkam w zacofanej i zaściankowej krainie jakim jest germania i kraje przyległe ,czyli norwegia szwecja i holandia więc jestem ciemny jak noc i nowinki technologiczne z kraju Kwitnącej Wiśni mnie omijają

Pozdrawiam
      Jan Jagisław .
    • Gość: björkk Re: Suzuki Splash | Drobne poprawki IP: *.dip.t-dialin.net 08.05.12, 19:56
      Jagislav von, tez mieszkam w de i nic mnie nie omija
    • Gość: Yaa Re: Suzuki Splash | Drobne poprawki IP: *.dynamic.mm.pl 09.05.12, 07:56
      Moim zdaniem zmiany na siłę. Auto jest udane i lepiej było zainwestować np. w wyciszenie wnętrza. Na zewnątrz wystarczyłyby nowe lakiery i nowe klosze lamp.
    • arme Re: Suzuki Splash | Drobne poprawki 09.05.12, 09:43
      jjagisław co to VAG? Achh "Prestiżowy" samochód dla rolnika ;P
      W tym segmencie? A, fakt ostatnio pojawił się jeden w trzech smakach po parudziesięciu latach nieudanych startów w nim (segmencie A) VAG ale to jednak trochę inna w nim nisza (na pewno nie mikrovan).
      Przestań szydzić i podjudzać Polactwo by demonstrowali swoje uwielbienie dla wieśwagena ;->

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka