Dodaj do ulubionych

TOP 10 | Samochody za jedną pensję

• Gość: Nasze drogi Re: TOP 10 | Samochody za jedną pensję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.12, 18:01
      Panowie w obecnych czasach nikt nie zwraca uwagi na jadace nowiutkie auto marki audi, Volvo czy innej znanej firmy. By zwrócić uwagę przechodniów i sentyment w oczach wyprzedzajacych nas kierowców wystarczy miec Fiata 125P z początku lat produkcji w miarę zadbanego, i przejechać sie ulicami większych miast a zauwązycie z jakim usmiechem ma twarzy kierowcy wpuszczają was do ruchu. Nie sztuką mieć ogromne pieniądze i ferrari w garażu. Zainwestuje te 4-7 tys zł i się przekonacie że mam rację. W Lublinie jest pan który odbudował Syrenę Sport i gdy jedzie ulicami mam wrażenie że wszyscy patrzą na niego. W zuciu trzeba miec pasję a nie tylko pieniadze którymi większość sie chwali. Pozdrowienia dla fanów Polskiej motoryzacji.
    • americanmoto Re: TOP 10 | Samochody za jedną pensję 06.06.12, 19:30
      Jeśli ktoś kupi tego XJ6 [co prawda to wersja Xj40 więc młody nie jest ale] za tą cene to trzy razy tyle w niego wsadzi za ten model z 4,0 r6 trzeba dać min 15,000zł żeby się on nadawał do eksploatacji!!!!
    • Gość: gość łukasz Re: TOP 10 | Samochody za jedną pensję IP: *.play-internet.pl 13.11.12, 12:17
      Autor proponuje Chryslera. Po otwarciu linka z ogłoszeniem, owszem jest taki za taką cenę lecz auto ma kierownice po prawej stronie. ANGLIK, ANGLIK, Niech sam wsiada i nim jeździ. Pozdrawiam...
    • Gość: szunaj Re: TOP 10 | Samochody za jedną pensję IP: *.dynamic.chello.pl 22.11.12, 07:05
      Auto za jedną pensje a tankowanie za dwie.Kto mnie okrada jeśli pensja 3700 zł a ja zarabiam 1400 zł od ręki pracując 10 godz dziennie.
    • Gość: Tomasz Re: TOP 10 | Samochody za jedną pensję IP: *.elpos.net 26.11.12, 23:48
      na alfe 33 z foto nie stac typowego kowalskiego z wzgledow ze ceny zdatnej do jazdy zaczynaja sie od 5 tysiecy do nawet 10 zas jesli mowa o modelu produkowanym masowo jak najbardziej zgoda auto niedoceniane i w brew opiniom nie wiecej zawodne niz inne typowe autko posiadam obecnie wersje imola od 5 lat ktora ani razu nie zawiodla oraz te z fotografi wersje limitowana tak zwanego rodzynka permament4 (4x4)od 4 lat ktory akurat jest na sprzedaz do znalezienia na forum alfaholicy jesli bylby ktos zainteresowany
    • Gość: Gość Re: TOP 10 | Samochody za jedną pensję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.12, 19:59
      wawiak 80: Jesteś typowym bucem z miasta skoro twierdzisz że prestiż to kia,ford albo inny tego typu wynalazek ja osobiście jeżdzę audi 200 które nie ma 10 czy 16 lat a 30 i powiem z przekonaniem że jest dużo lepsze niz kia ceed czy ford focus kupiłem je od pierwszego własciciela w 2008 za 700 euro miało przejechane wówczas 490 tys teraz ma 685 tys i jestem z niego w 100 % zadowolony oczywiście zaraz po kupnie dołożyłem do niego około 20-25 tys (zawieszenie,hamulce,tuning silnika,2 komplety alufelg, 2 opon, i wiele innych.Silnik to 2.2T R5 moc fabryczna 220 KM po tuningu ma juz ich 315.Ogólnie wynióśł mnie tyle co nowy Fiat punto.Efekty sa takie że prędkościomierz zatrzymuje się na 320 km/h więc kiedy jadę po trasie i widzę fordy,vw,ople,skody i inne gó... spod znaku TDI lub LPG to mnie smiech ogarnia jadąc za dieslami jebie jak ze starego traktora a za "samochodami" na LPG czyję się jak bym gotował obiad na starej kuchence. I nie szkodzi że moja 200 pali od 10 do nawet 23 l benzyny potrafię na to zapracować.Rozpie...ją mnie gadki gości którzy na odpowiedz o parametry silnika i spalanie mówią "Nie lepiej kupić na "ropę" albo gaz założyć mnie by było nie stać żeby jeżdzić na benzynie nawet przy małym spalaniu" Odpowiadam wtedy : "ROPA JEST DO TRAKTORA A GAZ DO ZAPALNICZKI"Śmiesza mnie też goście którzy w trasie jadąc dieslami myślą że dadzą radę mnie wyprzedić swoim traktorem z na pisem tdi na klapie.Twój zakichany mondeo też by nie dał rady więc nie szczekaj.Mój znajomy kupił w 2006 nowe mondeo dla żony silnik 2.0 TDCI nie wiem ile to ma koni ale nazywa go "królem lawet" bo gdzie się jego żona nim nie wybierze to wraca na lawecie na naprawy wydali około 30 tys i w końcu zdenerwowany świadomie nie zabezpieczył hamulca postojowego żeby ten cud techniki stoczył się na skalniak poczym sprzedał go ze stłuczonym zderzakiem i halogenami tatuśkowi który był szczęśliwy ja prosię że "Kupił takie tanie auto na ropę"Swego czasu widziałem 3 krotnie jak stał na awaryjnych bo mu się zjebał i czekał aż go ktoś scholuje.A poza tym auto kupuję po to żeby cieszyć się jazdą i dlatego że mi się podoba a nie dlatego żeby było "prestiżowe" mało paliło czy było tanie...Gdyby chodziło mi o prestiż kupił bym Audi S8 D3 z silnikiem 5.2L V10 z lamborghini a lbo A8L D3 z silnikiem V12 6.3L.....
    • Gość: Gość Re: TOP 10 | Samochody za jedną pensję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.12, 09:42
      1. Przestńcie wreszcie siać tę PO-wsą propagande sukcesu , szczęścia i dobrobytu. Realna płaca w Polsce to jest 1260 zł na rękę .
      2. Za 1260 zł lepiej kupić rower.
    • Gość: znawca Re: TOP 10 | Samochody za jedną pensję IP: *.poch.com.pl 14.12.12, 14:24
      poza primerę każdy bez wyjątku samochód to psujący się na potęgę złom zdrogimi częściami?
      Dlaczego ludizom polecacie takie wraki, tymbardziej ludziom którzy powinni miec bezawaryjne samochody???
    • Gość: luckyluck TOP 10 | Samochody za jedną pensję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.12, 11:15
      A ja jutro wybieram się do salonu peugeota, żeby kupić 308 :)) Już nie mogę się doczekać! Jak tylko ogłosili wyprzedaż rocznika 2012, to wiedziałem, że już w tym roku na pewno peugeocik będzie mój ;)
    • Gość: misiek Re: TOP 10 | Samochody za jedną pensję IP: *.silesialan.eu 04.01.13, 18:36
      Chlysler Grand Voyager kosztuje tylko 3,6 tys. ponieważ samochody chlyslera sie są sprzedawane w polsce i części nie są łatwodostępne.
    • Gość: rozeznana Re: TOP 10 | Samochody za jedną pensję IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.06.13, 16:51
      chyba macie za mocny ból głowy...takie auto "grata" ma moja siostra i jakoś kupili okazyjnie za ponad 10 000, a jeszcze był do malowania itd...co Wy gadanie, że tutaj jest za taką cene mniej niż 4 000 i jaki wygląda...oszuści normalnie...ten za ponad 10 000 po malowaniu wygląda o wiele gorzej...parodia...poza tym w tej cenie za mniej niz 4 000 to mozna kupic male szmbo...bo jak kupowalam auto do 5000 to bylo z 1996 roku...i to nie koreańskie badziewie co po roku sprzedalam, bo rdzewiało i brało oleju 1,5l na tydzien....haha
    • Gość: rozeznana Re: TOP 10 | Samochody za jedną pensję IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.06.13, 16:52
      sorry miało być "i to nie audi itd tylko koreańskie badziewie(...)"
    • Gość: AJB Re: TOP 10 | Samochody za jedną pensję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.13, 11:14
      Sorry nie czytałem wszystkich komentarzy bo jestem właśnie w pracy ale kupno Jaguara za takie pieniądze osobiście odradzam. Za około 4 tys.zł można kupić Anglika albo Jaguara do remontu a ceny części tego auta nie wystraszą tylko koneserów zakochanych w tych samochodach i średnia pensja może ledwo starczać na utrzymanie tego pięknego autka. Dobre Jaguary modelu XJ40 (jak na zdjęciu) zaczynają się ok 7 do 8 tys.zł.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka