corazon-espinado 11.10.12, 06:34 Dzien dobry, Czy ktos z czytajacych jezdzi lub jezdzil Honda Jazz (automat) i zechce sie podzielic empiryczna opinia? Za ewentualne opinie dziekuje - corazon e. Link Zgłoś Obserwuj wątek
miszasty Re: Honda Jazz 11.10.12, 10:27 raczej sie przejedz, bo to skrzynia bezstopniowa cvt. Dla mnie dobra, ale nie każdemu odpowiada. Link Zgłoś
galtomone Re: Honda Jazz 11.10.12, 10:32 Ale Ty juz przeciez masz Jazza - to moze raczej Ty sie podziel uwagami i zapytaja czy inni mysla podobnie :-) Link Zgłoś
miszasty Re: Honda Jazz 11.10.12, 10:39 galtomone napisał: > Ale Ty juz przeciez masz Jazza - to moze raczej Ty sie podziel uwagami i zapyta > ja czy inni mysla podobnie :-) To było do mnie? Link Zgłoś
galtomone Re: Honda Jazz 11.10.12, 10:46 A masz Jazza i pytasz o Jazza? :-) -tak to tylko z drzewka wyglada dwuznacznie ;-) Link Zgłoś
galtomone Re: Honda Jazz 11.10.12, 10:47 No chyba, ze nie masz Jazza a chcesz byc Dżezzi... :-) ? Link Zgłoś
miszasty Re: Honda Jazz 11.10.12, 11:11 ano nie mam, ale tak odpisałeś, że z drzewka wynikało ;)) Link Zgłoś
corazon-espinado Honda Jazz/Fit 11.10.12, 16:02 Dziekuje za odpowiedzi. Hondy Jazz nie znam. Przejechac sie bede mogla nia dopiero w zimie. Dostalam propozycje rozwazenia kupna Hondy 2010 w Stanach (Honda Fit Sport Hatchback 4-Door 1.5 L) Od wlasciciela. W Europie sprzedawana jest jako model Jazz. Sprawdzilam polskie strony i nie ma w sprzedazy modeli w tym wieku wiec moze spisuja sie dobrze. Jestem zainteresowana opinia uzytkownikow w kraju. Link Zgłoś
galtomone Re: Honda Jazz/Fit 12.10.12, 11:33 Sorry - musialem Cie pomylic z kims kto o to auto pytal nie dawno na forum. Link Zgłoś
egolit Re: Honda Jazz 11.10.12, 16:10 Mam hondę Jazz - tzw. "Dżezika" w automacie. Model po liftingu. Nie ten najnowszy. Silnik 1339, wyprodukowany w Japonii. Skrzynia bezstopniowa (brak szarpnięć przy zmianie biegów), których jest 7 do przodu - REWELACJA :) Tylko hamulec i gaz, hamulec i gaz ... :) Spalanie w normie: miasto około 8, trasa to min. 6l. Poniżej się nie da zejść chyba :( Oprócz skrzyni ma wiele innych zalet: składanie siedzeń tylnych (np. można złożyć tylko siedzisko, bez oparcia). Jest wyższa od samochodów "typowych". No i jest bezawaryjna, przede wszystkim :) POLECAM ZDECYDOWANIE!!! Link Zgłoś
corazon-espinado Re: Honda Jazz 11.10.12, 23:36 Dziekuje za info. Opinia uzytkownika brzmi bardzo zachecajaco. Link Zgłoś
romantic5 Re: Honda Jazz 12.10.12, 15:16 Mam teszcziowa. Mieszka daleko i odwiedza razadko, chocz dwoni czesto. Tez nie narzekam. Link Zgłoś