Dodaj do ulubionych

Honda Jazz

11.10.12, 06:34
Dzien dobry,

Czy ktos z czytajacych jezdzi lub jezdzil Honda Jazz (automat) i zechce sie podzielic
empiryczna opinia?

Za ewentualne opinie dziekuje
- corazon e.
Obserwuj wątek
    • miszasty Re: Honda Jazz 11.10.12, 10:27
      raczej sie przejedz, bo to skrzynia bezstopniowa cvt. Dla mnie dobra, ale nie każdemu odpowiada.
      • galtomone Re: Honda Jazz 11.10.12, 10:32
        Ale Ty juz przeciez masz Jazza - to moze raczej Ty sie podziel uwagami i zapytaja czy inni mysla podobnie :-)
        • miszasty Re: Honda Jazz 11.10.12, 10:39
          galtomone napisał:

> Ale Ty juz przeciez masz Jazza - to moze raczej Ty sie podziel uwagami i zapyta
          > ja czy inni mysla podobnie :-)

To było do mnie?
          • galtomone Re: Honda Jazz 11.10.12, 10:46
            A masz Jazza i pytasz o Jazza? :-) -tak to tylko z drzewka wyglada dwuznacznie ;-)
          • galtomone Re: Honda Jazz 11.10.12, 10:47
            No chyba, ze nie masz Jazza a chcesz byc Dżezzi... :-) ?
            • miszasty Re: Honda Jazz 11.10.12, 11:11
              ano nie mam, ale tak odpisałeś, że z drzewka wynikało ;))
              • corazon-espinado Honda Jazz/Fit 11.10.12, 16:02

Dziekuje za odpowiedzi. Hondy Jazz nie znam. Przejechac sie bede mogla
                nia dopiero w zimie. Dostalam propozycje rozwazenia kupna Hondy 2010
                w Stanach (Honda Fit Sport Hatchback 4-Door 1.5 L) Od wlasciciela.
                W Europie sprzedawana jest jako model Jazz. Sprawdzilam polskie strony
                i nie ma w sprzedazy modeli w tym wieku wiec moze spisuja sie dobrze.
                Jestem zainteresowana opinia uzytkownikow w kraju.
                • galtomone Re: Honda Jazz/Fit 12.10.12, 11:33
                  Sorry - musialem Cie pomylic z kims kto o to auto pytal nie dawno na forum.
    • egolit Re: Honda Jazz 11.10.12, 16:10
      Mam hondę Jazz - tzw. "Dżezika" w automacie. Model po liftingu. Nie ten najnowszy. Silnik 1339, wyprodukowany w Japonii.

Skrzynia bezstopniowa (brak szarpnięć przy zmianie biegów), których jest 7 do przodu - REWELACJA :) Tylko hamulec i gaz, hamulec i gaz ... :)

Spalanie w normie: miasto około 8, trasa to min. 6l. Poniżej się nie da zejść chyba :(

Oprócz skrzyni ma wiele innych zalet: składanie siedzeń tylnych (np. można złożyć tylko siedzisko, bez oparcia). Jest wyższa od samochodów "typowych". No i jest bezawaryjna, przede wszystkim :)

POLECAM ZDECYDOWANIE!!!
      • corazon-espinado Re: Honda Jazz 11.10.12, 23:36

Dziekuje za info. Opinia uzytkownika brzmi bardzo zachecajaco.
    • pionek50 Re: Honda Jazz 12.10.12, 09:54
      Mój znajomy ma i nie narzeka!
      • romantic5 Re: Honda Jazz 12.10.12, 15:16
        Mam teszcziowa. Mieszka daleko i odwiedza razadko, chocz dwoni czesto. Tez nie narzekam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka