Gość: es IP: 195.205.163.* 22.07.04, 14:49 Co myslicie o Toyocie Land Cruiser z roku 2002? Chodzi o koszty, kwestie techniczne po 80 tys. przebiegu, wrazenia z jazdy... itd Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: lc90prado Re: Toyota Land Cruiser IP: *.crowley.pl 22.07.04, 15:26 Gość portalu: es napisał(a): > Co myslicie o Toyocie Land Cruiser z roku 2002? > Chodzi o koszty, kwestie techniczne po 80 tys. przebiegu, wrazenia z jazdy... > itd Zalezy z jakim silnikiem...Ja mam 3l diesel i nie bede juz jezdzil zwyklymi samochodami. Tylko terenowy. Jak wiekszosc Toyot>>>zero usterek, mimo ze dostaje w pedal i w miescie i w ciezkim terenie. Wygodny (tylko na przednich siedzeniach) >>> na tylnej kanapie podobno troche rzuca. Bezpieczny. Co jeszcze chcialbys wiedziec?? pozdrawiam lc90prado Link Zgłoś
Gość: es Re: Toyota Land Cruiser IP: 195.205.163.* 22.07.04, 16:49 Bardzo dziekuje. To chcialam uslyszec. Tak, silnik 3D. Powiesz cos jeszcze? Jak to sie prowadzi na asfalcie? Klima dziala bez zarzutu, nic nie stuka, trzeszczy w srodku, komputerek jakikolwiek jest w srodku, jest przydatny i dziala bez zarzutu? s Link Zgłoś
greenblack Re: Toyota Land Cruiser 22.07.04, 16:55 Zero przyspieszenia, jeszcze mniej skuteczności hamowania. Ciekawe, co za debil kupił ten samochód, żeby stukać nim 40 tys. km rocznie. Link Zgłoś
Gość: AdM Re: Toyota Land Cruiser IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 22.07.04, 16:59 greenblack napisał: > Zero przyspieszenia, jeszcze mniej skuteczności hamowania. Ciekawe, co za debil > > kupił ten samochód, żeby stukać nim 40 tys. km rocznie. Masochista. Link Zgłoś
Gość: poldeck Re: Toyota Land Cruiser IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.04, 00:53 Na rajdzie Toyoty Land Cruiser, lepszy od mojego 4Runnera byl tylko jeden, LC100. Bylo 40 zalog, w tym ok 20 LC. Link Zgłoś
Gość: greensrak Re: Toyota Land Cruiser IP: *.dip.t-dialin.net 23.07.04, 00:57 greenblack napisał: > Zero przyspieszenia, jeszcze mniej skuteczności hamowania. Ciekawe, co za debil > kupił ten samochód, żeby stukać nim 40 tys. km rocznie. Ty napewno nie kutasie bo cie nie stac. Link Zgłoś