Dodaj do ulubionych

Samochod Kapelusznika!!!!!!!!

25.03.02, 19:43
Jesli mamy samochod dla drecha, proponuje nowy watek, mianowicie jaki samochod
lubia kapelusznicy (dla nie wtajemniczonych ludzie sunacy 50 km/h lewym pasem,
tam gdzie jest 70km/h)

Moje spostrzezenia:

1. Fiat Punto (wszystkie wersje)
2. VW Polo
3. Fiat Seicento / Cinquecento
4. Daewoo Tico
5. Skoda Fabia (ale nie jest to regula, nie myslcie sobie)
6. Daewoo Matiz
7. Opel Astra 1
8. Stare zlomy przyprowadzone z zachodu (wiesniaki, nie kapelusze)

Pozdrawiam, Barkas . Powered by Skoda Octavia TDI.
Obserwuj wątek
    • Gość: Duk Re: Samochod Kapelusznika!!!!!!!! IP: *.rsk.pl 25.03.02, 20:17
      Od siebie dodałbym jeszcze Skode Octavie.
      Pozdrawiam serdecznie:o)
    • Gość: Martinez Re: Samochod Kapelusznika!!!!!!!! IP: 217.17.41.* 25.03.02, 20:53
      O tak, zdecydowanie octavia (wstyd się w tym pokazać).
      • barkas Re: Samochod Kapelusznika!!!!!!!! 25.03.02, 21:39
        Duk i Marnez:
        Nie wiem jak wy, ale ja nie mam kompleksow z powodu posiadania autka, ktore
        calkiem zwawo (110KM) sie porusza i pozwala mi na przejechanie ponad 1000 km na
        jednym baku:)

Z kolei po waszej wypowiedzi widac od razu ze zagryzacie swoje kompleksy, a ze
        nie stac was na takie auto o jakim marzycie musicie wypisywac takie teksty.

Ja uwielbiam moja czrna Octavke i Was pozdrawiam.

Barkas, powered by Octavia Elegance Climatronic TDI :)
        • Gość: cc Re: barkas powered by skoda IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.03.02, 21:52
          Nie wiedziałem, ze barkasy mają silniki skody octavii tdi :-O
        • Gość: szatan Re: Samochod Kapelusznika!!!!!!!! IP: *.astercity.net / 10.133.131.* 28.03.02, 00:40
          barkas napisał(a):

> Duk i Marnez:
          > Nie wiem jak wy, ale ja nie mam kompleksow z powodu posiadania autka, ktore
          > calkiem zwawo (110KM) sie porusza i pozwala mi na przejechanie ponad 1000 km na
          >
          > jednym baku:)
          >
          > Z kolei po waszej wypowiedzi widac od razu ze zagryzacie swoje kompleksy, a ze
          > nie stac was na takie auto o jakim marzycie musicie wypisywac takie teksty.
          >
          > Ja uwielbiam moja czrna Octavke i Was pozdrawiam.

lubię takich INTELIGENTNYCH jak Ty :)

• Gość: Paul Re: Samochod Kapelusznika!!!!!!!! IP: *.astercity.net / 10.133.132.* 25.03.02, 21:34
      barkas napisał(a):

> Jesli mamy samochod dla drecha, proponuje nowy watek, mianowicie jaki samochod
      > lubia kapelusznicy (dla nie wtajemniczonych ludzie sunacy 50 km/h lewym pasem,
      > tam gdzie jest 70km/h)
      >
      > Moje spostrzezenia:
      >
      > 1. Fiat Punto (wszystkie wersje)
      > 2. VW Polo
      > 3. Fiat Seicento / Cinquecento
      > 4. Daewoo Tico
      > 5. Skoda Fabia (ale nie jest to regula, nie myslcie sobie)
      > 6. Daewoo Matiz
      > 7. Opel Astra 1
      > 8. Stare zlomy przyprowadzone z zachodu (wiesniaki, nie kapelusze)
      >
      > Pozdrawiam, Barkas . Powered by Skoda Octavia TDI.

Dzisiaj kapelusznik, o maly wlos nie wjechal na mnie, kierunkowskazy oszczedzał,
      jechał bialym golfem (co najmniej 10 letnim)
      Pozdr

• Gość: Krzysiek Re: Samochod Kapelusznika!!!!!!!! IP: *.sieradz.cvx.ppp.tpnet.pl 26.03.02, 00:23
      Zdecydowanie Skoda Octavia z traktorem połered by gnojófka. Tudzież wszystkie
      inne podróby polo golfów i passatów.

barkas napisał(a):

> Jesli mamy samochod dla drecha, proponuje nowy watek, mianowicie jaki samochod
      > lubia kapelusznicy (dla nie wtajemniczonych ludzie sunacy 50 km/h lewym pasem,
      > tam gdzie jest 70km/h)
      >
      > Moje spostrzezenia:
      >
      > 1. Fiat Punto (wszystkie wersje)
      > 2. VW Polo
      > 3. Fiat Seicento / Cinquecento
      > 4. Daewoo Tico
      > 5. Skoda Fabia (ale nie jest to regula, nie myslcie sobie)
      > 6. Daewoo Matiz
      > 7. Opel Astra 1
      > 8. Stare zlomy przyprowadzone z zachodu (wiesniaki, nie kapelusze)
      >
      > Pozdrawiam, Barkas . Powered by Skoda Octavia TDI.

• Gość: robert Re: Samochod Kapelusznika!!!!!!!! IP: *.astercity.net / 10.129.132.* 26.03.02, 11:05
        Barkas nie daj się :)
        Czasem pożyczam od mojej małżonki jej skodziankę (ma coś ze 180 kucy) i dla jaj
        jadę sobie nią w delegację. Mam w tej trasie setny ubaw jak wciągam nosem tych
        wszystkich, którzy myslą, że Skodą jeżdżą wyłącznie kapelusze. Auto jest na
        benzynę (nie jeżdżę dizlami po są warkotliwe - i proszę mi nie mówić, że common
        raile nie) i pogania na tej turbinie tak, że można się nieźle ubawić.
        A tak poza tym chętnie się dowiem czym pokonuja przestrzenie szanowni
        wyśmiewacze Skody Octavii. Doprawdy nie wiem skąd u tak wielu właścicieli
        wspaniałych aut z silnikami 1,4 takie przekonanie, że Skoda to auto dla
        podludzi i półgłówków. Polecam panowie skosztować jazdy RS'em na 17 calowych
        kołach - może zmienicie zdanie.
        Szerokiej drogi i poruszajcie się bliżej prawej, to nie muszę zwalniać :))
        • lolek5 Re: Samochod Kapelusznika!!!!!!!! 26.03.02, 11:56
          To nie jest kwestia skody fabia czy octavia, ale wszystkich modeli marki skoda.
          A najgorszym wydaniem jest Kapelusznik w Skodzie na "obcych numerach" (obcych w
          danym miescie).
          • Gość: robert Re: Samochod Kapelusznika!!!!!!!! IP: *.astercity.net / 10.129.132.* 26.03.02, 12:00
            Teraz rozumiem dlaczego większość mistrzów kierownicy podskakuje jak oparzony
            kiedy skonstatuje, ze została wyprzedzona przez Skodę. Żal, tylko żal :))
            • lolek5 Re: Samochod Kapelusznika!!!!!!!! 26.03.02, 12:11
              Tak jak na to wskazuje temat watku mowimy tu o Kapelusznikach, a nie o
              wszystkich kierowcach wymienianych przez nas marek samochodow.
              Czyzbys mial jakies kompleksy ??? Odrobina dystansu Ci dobrze zrobi.

Pozdrawiam i zycze milego dnia
              • Gość: robert Re: Samochod Kapelusznika!!!!!!!! IP: *.astercity.net / 10.129.132.* 26.03.02, 12:22
                Czy z moich wypowiedzi wynika, że mam kompleksy? Niby dlaczego przecież
                napisałem, że mam kupę frajdy jadąc tym autem. Napisałem również, że to auto
                zony a nie moje. Gdzie znajdujesz moje kompleksy? Czy słowo kompleksy nie za
                często jest tu przytaczane? Nie odnoszę wrażenia aby wszyscy interesowali się
                czyimiś kompleksami bezinteresownie, więc po co o nie pytasz?
                Uczestniczenie w tym forum jest dla mnie niezłym próbnikiem myślenia polskich
                użytkowników dróg, według zasady:
                Jeżdżę Skodą - jestem kapelusznik
                Jadę BMW - jesdtem dres
                jadę Jaguarem - to kim jestem?
                Ciężko to wszystko pogodzić mogę jechać Jaguarem w dresie ale już w kapeluszu
                nie, bo to jest kabriolet :))
                No to bohaterze wskaż jakie ja mam tera kompleksy - do dzieła!
                • Gość: szatan prawda :) IP: *.astercity.net / 10.133.131.* 28.03.02, 00:49
                  Gość portalu: robert napisał(a):

> Uczestniczenie w tym forum jest dla mnie niezłym próbnikiem myślenia polskich
                  > użytkowników dróg, według zasady:

nie bierz wszystkiego tak dosłownie, zdystansuj się, to Ci dobrze zrobi...poza
                  tym większość forumowiczów nie rozumie pojęcia dresiarz...część z nich zna je z
                  gazet albo od swoich pociech...myślą że każdy w dresie to dresiarz...itd ...wielu
                  kieruje się zapożyczonymi stereotypami......jednym słowem takie śmieszne
                  pomieszanie z poplątaniem.....

pozdrawiam
              • Gość: robert Re: Samochod Kapelusznika!!!!!!!! IP: *.astercity.net / 10.129.132.* 26.03.02, 12:27
                Jescze Ad Vocem:
                Przeczytaj co sam napisałeś w ostatnim poscie o użytkownikach samochodów Skoda:
                Cytuję: "To nie jest kwestia (przyt. kapelusznictwo) skody fabia czy octavia,
                ale wszystkich modeli marki skoda"
                A dopiero potem martw się o moje kompleksy, dobrze?
                • lolek5 Re: Samochod Kapelusznika!!!!!!!! 26.03.02, 12:50
                  No coz, to byla prowokacja, ktora mi sie calkiem udala. Slowo kompleks dziala
                  jak plachta na byka na wszystkich. Kazdy ma jakies kompleksy, ja rowniez, ale
                  na szczescie takie tyci, tyci.
                  Zacytowana przez Ciebie moja wypowiedz, miala inne znaczenie. Chodzilo mi o to,
                  ze moje doswiadczenie mi mowi, ze "Jak widze czlowieczka w kapelusiku w
                  skodziuni to mam uwazac" natomiast pozostali Kapeluszowi kierowcy nie dali mi
                  sie we znaki.

Pozdrawiam ponownie
                  • Gość: robert Re: Samochod Kapelusznika!!!!!!!! IP: *.astercity.net / 10.129.132.* 26.03.02, 12:55
                    Nie usłyszałem odpowiedzi na moje pytania, natomiast ciągle czytam dyrdymały
                    nt. kompleksów. To jak będzie?
                    • lolek5 Re: Samochod Kapelusznika!!!!!!!! 26.03.02, 13:11
                      Widze, ze sie nie rozumiemy.
                      Teraz ja sobie pozwole zacytowac Ciebie i przy okazji dodam kilka komentarzy:
                      "Jeżdżę Skodą - jestem kapelusznik"
                      - Jeżdżę Skodą i mam na glowie kapelusz i jade tak, ze doprowadzam wszystkich
                      do szalu - jestem kapelusznik"
                      "Jadę BMW - jesdtem dres"
                      - Jadę BMW i jestem ubrany w dres - jestem "dres" albo jestem sportowcem albo
                      po prostu jade na silownie albo po prostu tak lubie.
                      "jadę Jaguarem - to kim jestem?"
                      - jadę Jaguarem - to jestem kierowca Jaguara, jezeli jestem ubrany w dres to
                      patrz opcja dotyczaca BMW; jezeli mam kapelusz to patrz opcja dotyczaca Skody +
                      wiele innych mozliwosci.

Nie oceniam kogos po tym jakim jezdzi samochodem (nie samochod zdobi czlowieka).
                      Opisuje tylko moje doswiadczenia dotyczace Kapelusznikow.
                      • Gość: robert Re: Samochod Kapelusznika!!!!!!!! IP: *.astercity.net / 10.129.132.* 26.03.02, 13:35
                        Ależ najmocniej Cie przepraszam :))
                        ja tylko czytam Twoje posty - nie wiem co poza tym myślisz.
                      • Gość: Cezar Re: Samochod Kapelusznika!!!!!!!! IP: *.jgora.dialog.net.pl 09.04.02, 21:07

> "jadę Jaguarem - to kim jestem?

JESTEM BOGATYM CZŁOWIEKIEM !!!
            • Gość: martynka Re: Samochod Kapelusznika!!!!!!!! IP: 192.168.1.* 26.03.02, 23:24
              Czemu bluźnicie na Skody??? Zazdrościcie Czachom ,że udały im się autka??? No i
              jeszcze ta fuzja z VW!! A co u nas - marne DEAWOO, brzydkie samochody kiepskiej
              jakości, i do tego zbankrutowali....Nie rozumiem pogardy dla skody - w te
              wakacje byłysmy z koleżanką w Chorwacji Felicią 1,6 i sprawiła się zajebiście -
              dobre spalanie, ładne przyspieszenie,pakowna - żadnych awarii!!!
              • Gość: ddd Re: Samochod Kapelusznika!!!!!!!! IP: *.astercity.net / 10.128.137.* 27.03.02, 14:59
                Co to znaczy "zajebiście" - to podejrzane zważywszy , że byłyście "z koleżanką".
                • Gość: martynka Re: Samochod Kapelusznika!!!!!!!! IP: 192.168.1.* 28.03.02, 15:40
                  zajebiście= dobrze, fajnie, w porządku, extra, super itd...Byłyśmy też z
                  naszymi 3 kolegami, ale oni nie mieli prawa jazdy, więc siedzieli z tyłu!
    • Gość: Orc Skoda - samochód profesorów IP: *.chem.uni.wroc.pl 26.03.02, 13:44
      U nas tak jest - paru prof. i dr. hab. jeździ Feliciami albo Fabiami.
    • Gość: arti Re: Samochod Kapelusznika!!!!!!!! IP: *.wejherowo.sdi.tpnet.pl 26.03.02, 14:46
      Z tymi Skodami coś jednak musi być , przytoczę tylko pewną sytuację , bez
      żadnych komentarzy, tylko fakty.
      Rzecz miała miejsce przed świętami Bożego Narodzenia w ubiegłym roku , Gdynia
      dojazd do supermarketu HIT, dzień wcześniej zmieniono organizację ruchu na tym
      odcinku, pewnie ze względu na mieszkańców okolicznych bloków, wystawiono
      olbrzymie tablice o nowych zasadach dojazdu do parkingu ( jakieś 5 na 6
      metrów ), było wolne więc stałem w oknie i sobie obserwowałewm dosyć zabawną
      sytuację kiedy kierowcy mimo tych gigantycznych tablic pchają się pod prąd i
      kiedy się orientują , że nic z tego nie wyjdzie zawracają , skutecznie blokójąc
      ruch we wszystkich kierunkach, łącznie ze skrzyżowaniem, bardzo ruchliwym w tym
      okresie, w konsekwencji olbrzymie korki na przestrzeni kilkuset metrów,
      obserwowałem to przez jakieś 40-50 min., naliczyłem czterdzieści osiem
      samochodów, których kierowcy nie zwracali lub nie chcieli zwracać na zmianę
      uwagi, z mojej statystyki wyszło że, na 42 aut 7 to VW ( stare lub bardzo stare)
      kilka podków i maluchów , natomiast przeważająca część, bo aż 19 to skody,
      większości Fabie, co ciekawe żadnej Octavi, pozostałe to różne różniste marki ,
      ale żadnej w takiej przewadze jak skoda. Wniski wyciągnijcie sobie sami.
      • Gość: Hiszpan Re: Samochod Kapelusznika!!!!!!!! IP: 213.25.43.* 26.03.02, 15:29
        WNIOSEK:
        1 SKODAMI JEZDZĄ KAPELUSZNICY
        2 DUZO LUDZI JEZDZI SKODAMI BO:
        A SĄ TO AUTA WZGLĘDNIE TANIE
        B OFERUJĄ NIEZŁĄ PROPORCJĘ CENA JAKOŚĆ WYPOSAŻENIE ITP...
        3 ŚNIEG NA ANTARKTYDZIE LEŻY DŁUZEJ NIŻ U NAS :)

JA WYBIERAM WNIOSEK C BO JEST NAJBARDZIEJ PRAWDOPODOBNY A WY?

POZDRAWIAM!
        • barkas Re: Samochod Kapelusznika!!!!!!!! 26.03.02, 19:45
          Robert napisales:

".
          A tak poza tym chętnie się dowiem czym pokonuja przestrzenie
          szanowni
          wyśmiewacze Skody Octavii. Doprawdy nie wiem skąd u tak wielu
          właścicieli
          wspaniałych aut z silnikami 1,4 takie przekonanie, że Skoda to
          auto dla
          podludzi i półgłówków."

W 100 % sie z Toba zgadzam. U szanownych przebogatych obywateli Polski ktorych
          za pewne stac na lepsze ( w ich mniemaniu ) auto panuje przekonanie ze Skoda
          to syf. Nie wiedza bidulki ze czasy "105" czy "Favoritki" juz minely.
          A ze tak ich wciagnela dyskusj n/t Skod w ogole, sam widzisz.

Ja wole moja Skode ktora ma full wyposazenie lacznie z Climatronikiem i
          oszczednym TDI niz godnego pozalowania Golfa 1600 np.
          Mam swietny ubaw gdy na prosych dlugich podjazdach ich wlasciciele nie sa w
          stanie wyprzedzac i musza zjezdzac na pobocze pomiedzy TIRy bo je TDI popedza:)

Zapewne w RS ie masz jeszcze lepszy ubaw :)

Pozdrawam nie zakompleksionych czytelnikow tego forum.

Barkas TDI 110 KM.
        • Gość: szatan Re: Samochod Kapelusznika!!!!!!!! IP: *.astercity.net / 10.133.131.* 28.03.02, 01:03
          Gość portalu: Hiszpan napisał(a):

> WNIOSEK:
          > 1 SKODAMI JEZDZĄ KAPELUSZNICY

bywa

> 2 DUZO LUDZI JEZDZI SKODAMI BO:
          > A SĄ TO AUTA WZGLĘDNIE TANIE
          > B OFERUJĄ NIEZŁĄ PROPORCJĘ CENA JAKOŚĆ WYPOSAŻENIE ITP...

Ad.(A) punkt widzenia zależy od punktu siedzenia
          Ad.(B) nie prawda..porównaj(inne marki) a zobaczysz....

pzdr
          • Gość: Hiszpan Re: Samochod Kapelusznika!!!!!!!! IP: 213.25.43.* 28.03.02, 15:35
            Gość portalu: szatan napisał(a):

> Gość portalu: Hiszpan napisał(a):
            >
            > > WNIOSEK:
            > > 1 SKODAMI JEZDZĄ KAPELUSZNICY
            >
            > bywa
            >
            > > 2 DUZO LUDZI JEZDZI SKODAMI BO:
            > > A SĄ TO AUTA WZGLĘDNIE TANIE
            > > B OFERUJĄ NIEZŁĄ PROPORCJĘ CENA JAKOŚĆ WYPOSAŻENIE ITP...
            >
            > Ad.(A) punkt widzenia zależy od punktu siedzenia
            > Ad.(B) nie prawda..porównaj(inne marki) a zobaczysz....
            >
            > pzdr

jak zauważyłes napisałem ,że dla mnie punkt 3 jest najbardziej prawdopodobny...
            punkty 1 i 2 dla mnie też nie koniecznie są prawdziwe...
            To tylko moje propozycje...

pozdr
    • Gość: markyz Re: Samochod Kapelusznika!!!!!!!! IP: *.bukowe.sdi.tpnet.pl 26.03.02, 20:13
      Kapelusznikiem sie jest lub nie bez wzgledu na rodzaj samochodu. Najgorsze w
      tym wszystkim jest to ze skody sa za tanie i wiekszosc kapelusznikow moze sobie
      na nie pozwolic. Skoda Oktavia to fajne autko a TDI jest szczegolne polecenia.
      Marek (........ooOO-Primera 1,8)
      • Gość: zacek Re: Samochod Kapelusznika!!!!!!!! IP: *.chello.pl 27.03.02, 00:18
        Barkas - ze skodami (fabią w szczególności)to jest tak, jak z tymi fiatami
        punto. W danym czasie miały/mają najlepszą cenę za golasa i stąd tak wielu
        kapeluszników przesiadło się z maluchów, stopiątek, trabantów itp do tych aut.
        Myślę, że w kategorii : "Najlepsze auto dla kapelusznika" punciak wygrałby
        kilka lat z rzędu (95-98?), natomiast fabia wygrywa z ogromną przewagą w roku
        2001 i prawdopodobnie w tym też powtórzy swój "sukces" :))))

Robercie - jakoś mi się nie chce wierzyć, że Twa luba jeździ RSem (chyba ich z
        dziesięć w Polsce sprzedali), ale jeśli tak, to gratuluję - godne auto, jedyna
        skoda, którą mógłbym jeździć. Wprawdzie z tym silnikiem wolałbym Leona.
        • Gość: zs Re: Samochod Kapelusznika!!!!!!!! IP: 212.160.128.* 27.03.02, 12:14
          DO ROBERTA.Powiedz ROBERCIE czym właściwie "jezdzi" twoja żona skodą L&K czy
          RS,może na zmianę albo żadną?.Czy Ty masz żonę?
          Pow.uwagi są spowodowane czytaniem innych wątku:PASSAT 1.8T.Może to był inny
          Robert?
          • Gość: robert Re: Samochod Kapelusznika!!!!!!!! IP: *.astercity.net / 10.129.132.* 27.03.02, 13:40
            Słuszna uwaga i już odpowiadam na pytania:
            1. Mam żonę (wciąż tę samą)
            2. Żona jeździła LK w lecie - jesieni 2001
            3. Teraz jeździ RS.

Polecam kupno RSa w Niemczech. Tam wersja jest znakomicie lepiej wyposażona i
            można nowym autem wyjechać z salonu za 20Euro. Jeśli odliczyć Mwst i doliczyć
            opłaty graniczne to wychodzi taniej niż w Polsce a ma się takie opcje jak alu
            17 cali, dach, xenon, climatronik, CD, a więc opcje za które w PL trzeba
            dopłacać. Może to decyduje, że tak mało jest chętnych. Tak doposażone auto w PL
            musiałoby kosztować ok 100 złotych. Brak tylko całych foteli skórzanych,
            ponieważ w RS-ie dają takie coś jasnego po środku. Ale już kierownica jest
            znakomita. Minusem jest konieczność dokupienia AC, które w PL jest w cenie auta.
            Co do Leona - kiedyś rozważaliśmy kupno Toledo (była taka wersja 2,3V5).
            Niestety miałem wrażenie dużej ciasnoty z przodu (może to tylko wrażenie).
            Natomiast system grający o niebo bił ten, który jest w Skodzie (z resztą b.
            przeciętny). Niestety nawet za dodatkowe pieniądze nie chciano mi przełożyć
            głośników z Seata do Skody :(
            A jazda - to jest niezły ubaw. Powtarzam - kapelusz spada z tylnej półki
            (dobrze, że mam kratkę :))
            • Gość: Wojtek Re: Samochod Kapelusznika!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.03.02, 15:38

> Brak tylko całych foteli skórzanych,
              > ponieważ w RS-ie dają takie coś jasnego po środku.

To sie chyba nazywa alcantra - sportowy dodatek, tak samo jak aluminium (w
              wersjach zwyklych zamiennikami sa skora i drewno).
              • Gość: robert Re: Samochod Kapelusznika!!!!!!!! IP: *.astercity.net / 10.129.132.* 27.03.02, 17:07
                Nie, właśnie alcantara była w LK, natomiast to co jest w RS to coś o grubym
                splocie.
                • Gość: Wojtek Re: Samochod Kapelusznika!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.03.02, 00:27

> Nie, właśnie alcantara była w LK, natomiast to co jest w RS to coś o grubym
                  > splocie.

Z tego co mnie pamiec nie myli, to w L&K byly dwa rodzaje bezowej skory (jeden
                  cala skora "sliska", drugi skora w srodku "zamszowa") Natomisat w RS na obrzezach
                  foteli czarna skora a w srodku wlasnie jasna alcatra.
        • Gość: Wojtek Re: Samochod Kapelusznika!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.03.02, 13:13
          Gość portalu: zacek napisał(a):

> Robercie - jakoś mi się nie chce wierzyć, że Twa luba jeździ RSem (chyba ich z
          > dziesięć w Polsce sprzedali), ale jeśli tak, to gratuluję - godne auto, jedyna
          > skoda, którą mógłbym jeździć. Wprawdzie z tym silnikiem wolałbym Leona.

Jezeli Leon to tylko:
          1. 1.9 TDI Sport (150KM)!!!!!!!
          2. 1.8T Sport (180KM)
          3. 1.8T Cupra R (210KM)!!!!!!!!!

Tylko te ceny... :((

Co do Skody - sluszne spostrzezenie dotyczace wplywu ceny modelu podstawowego na
          odsetek kapelusznikow nim jezdzacych. Przez to jestem zaszufladkowany do grona
          kapelusznikow, choc majac ponad 100 KM pod maska staram sie jak moge zmienic ten
          nieszczesny wizerunek. Ale stoje chyba na przegranej pozycji - za duzo
          kapeluszy!!!! :(

Pozdro
          • Gość: Duk Re: Samochod Kapelusznika!!!!!!!! IP: *.rsk.pl 27.03.02, 18:25
            Jałowa dyskusja.Autor pytał o propozycje na auto dla kapelusznika wiec moim
            typem była Skoda Octavia.Chyba nic w tym dziwnego, równie dobrze mogłem podać
            BMW ale ja wybrałem Skoda, Ot, taki kaprys.Nie widze powodu roztrzasać tematu.
            Żenada.

Pozdrawiam tych, którzy zachowuja zdrowy rozsądek nie wciagając sie w tym
            podobne dyskusje,:o)
            • Gość: zacek Re: Samochod Kapelusznika!!!!!!!! IP: *.chello.pl 27.03.02, 23:46
              Dlaczego żenada ? Przecież dyskusja się toczy wcale nienerwowo, a to, że
              zboczyła nieco w kierunku żony Roberta - tylko dodaje smaczku.

Zgłaszam jeszcze jednego baaardzo poważnego kandydata na podium w
              konkursie "SAMOCHÓD KAPELUSZNIKA 2002" - RENAULT THALIA, całkiem fajny silnik,
              chć auto raczej do powożenia się - niestety kapeluszniki wożą się nim nagminnie
              lewym pasem i ruszają spod świateł prawie jak do OSów :) tzn trzydzieści sekund
              po poprzedniku :))))
            • Gość: zs Re: Samochod Kapelusznika!!!!!!!! IP: 212.160.128.* 28.03.02, 08:48
              Gość portalu: Duk napisał(a):

> Jałowa dyskusja.Autor pytał o propozycje na auto dla kapelusznika wiec moim
              > typem była Skoda Octavia.Chyba nic w tym dziwnego, równie dobrze mogłem podać
              > BMW ale ja wybrałem Skoda, Ot, taki kaprys.Nie widze powodu roztrzasać tematu.
              > Żenada.
              >
              > Pozdrawiam tych, którzy zachowuja zdrowy rozsądek nie wciagając sie w tym
              > podobne dyskusje,:o)

Zgadzam sie w 100%.Kapelusznik może jeżdzic każdym samochodem.Kapelusznik to
              przecież pewien zespół cech i zachowań na drodze.
              Co powiecie na Bawarczyka,starszego pana w kapelusiku z piórkiem jadącego rasowym
              mercedesem.Czy to też kapelusznik??.Mercedes to auto kapeusznika??
      • Gość: miki Re: Samochod Kapelusznika!!!!!!!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 27.03.02, 18:40
        A Marea Weekend JTD - rany jak to ciągnie, a jak pancerniki zgania ojojoj.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka