Dodaj do ulubionych

Forum "AUTO-MOTO"-cała prawda

IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.04, 13:27
Bardzo się interesuję między innymi motoryzacją i ciekawe dla mnie byłoby
właśnie pogadać w internecie z innymi o takim samym hobby.Przejrzałem portal
Gazeta.pl i zauważyłem tam forum auto-moto.Myslę:to będzie coś w sam raz dla
mnie.Jako,że myślę o kupnie auta,probowałem sięgnąć porad na tym forum
od "moto-speców".Niestety nic się nie dowiedziałem.POstanowiłem jednak,iż na
forum pozostać można i dyskutowac na przeróżne motoryzacyjne tematy.I okazuje
się,że...jednak nie można.Zauważyłem,że to forum motoryzacyjne to jedna
wielka parodia.Pełno kretynskich textów o "skodziarzach","złomiarzach","obora
autohaus","myjący szyby na stacji to pozerzy".LUDZIE!!!!To ma byc forum
motoryzacyjne?Ostatnio w jednym wątku spotkałem się z bardzo duża arogancją
(w wykonaniu m.in.zarejestrowanego forumowicza dr.uid-a).Swoją
drogą,niecenzuralne posty(bądź te które sa ewidentnie off-topic powinno sie
wyrzucać i jeśli autorzy dalej nie szanuja zasad forum blokować im IP.).PO
kilku dniach czytania i pisania na tym forum mowię:DOŚĆ!!!Widzę,zę tu nic dla
mnie i decyduję się przestawać tu zaglądać.Jednak uważam,iż moderator owinien
wykonywać swoją pracę i dbać o poziom dyskusji(który niektórzy niestety
calkowicie zanizają,jak wspomniany przeze mnie dr.uid.Dowody na to tutaj:
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20&w=14728702&v=2&s=0
POzdrawiam wszystkich normalnych forumowiczów(jeśli tutaj sa,to niech się
odezwą).Najlepszym sposobem na głupca jest ignorowanie go,więc-chyba to
wykonam i będę ignorował to co tacy piszą na tym forum( nie tyczy się to
wszystkich,bo wiem,że normalni forumowicze i auto-eksperci tez się
znajdą).Jednak forum motoryzacyjne tak szanowanej i czytanej przeze
mnie "Gazety Wyborczej" nie przekonało mnie.Pozdrawiam
PS.Może nieco ktoś odpowiedzialny zmieni wizerunek tego forum to tutaj
jeszcze wróce i napiszę coś...na razie żegnam.Tak niedawno żeśmy się
spotkali,a już pożegnania nadszedł czas...trudno,ale podziękowania dla
przedszkolaków takich jak dr.uid.
Obserwuj wątek
    • Gość: Jimmy Re: Forum "AUTO-MOTO"-cała prawda IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.04, 13:29
      Przepraszam,że post ten ukazał się dwukrotnie(tyle,że z różnymi
      tytułami).Proszę więc moderatora o usunięcie jednego z nich(nie chcę się
      dublować i powodowac odruchów nerwowych u niektórych "forumowiczów"(nie mylić z
      forumowiczami)
      • Gość: Michal Re: Forum "AUTO-MOTO"-cała prawda IP: *.fornfyndet.se 08.08.04, 13:32
        Witaj Jimmy,
        To bylo kiedys najciekawsze forum w Gazecie.Co zrobic internet trafil pod
        strzechy.Piszmy duzo i ciekawych postow i znowu sie zacznie.Pzdr.Michal
        • Gość: Jimmy Re: Forum "AUTO-MOTO"-cała prawda IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.04, 13:39
          MOżemy oczywiście pisać,ale co z tego jak aroganccy "forumowicze" zaczną
          odpowiadać na te posty i calkowicie zaniżą poziom dyskusji.Jak juz czytam po
          raz n-ty o wyzszości "fiaciarzy" nad "skodziarzami" czy "złomie z zachodu" i
          texty o tytule "pies leje na moją fabię" to naprawdę odechciewa się tu
          siedzieć.Swoją drogą,sam zostałem zrażony doo tego forum,kiedy właśnie "słynny"
          dr.uid zaczął "rzucać mięsem",obrażać mnie i od razu oceniać mnie po tym jaki
          samochód chcę kupić.A na razie 90 % tego forum stanowia właśnie posty
          wyśmiewające się z pewncyh samochodów,kierowców i na dodatek są one pełne
          wulgaryzmów.Po przeczytaniu niektórych postów od razu widać ,że ich
          autorom "słoma z butów wystaje"
          • Gość: zenek Re: Forum "AUTO-MOTO"-cała prawda IP: *.gazeta.pl / *.cyberfuel.com 08.08.04, 13:48
            Dżimmi, to powiedz nam, masz już to prawko?
            Tigra jest OK, zwłaszcza jak sie w niej wącha klej.

• Gość: Jimmy Re: Forum "AUTO-MOTO"-cała prawda IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.04, 13:51
              Bez komentarza.Niedość,że off-topic to jeszcze w dziecinny sposob...
              • Gość: aquire Re: Forum "AUTO-MOTO"-cała prawda IP: *.acn.waw.pl 08.08.04, 14:11
                widzisz Jimmy - bo tu nie lubią takich co się wymądrzają. I nie tylko tu...
                • tato1 Re: Forum "AUTO-MOTO"-cała prawda 08.08.04, 14:20
                  Gość portalu: aquire napisał(a):

> widzisz Jimmy - bo tu nie lubią takich co się wymądrzają. I nie tylko tu...
          • Gość: pidżej Re: Forum "AUTO-MOTO"-g... prawda IP: *.acn.waw.pl 08.08.04, 20:36
            Gość portalu: Jimmy napisał(a):

> aroganccy "forumowicze" ... A na razie 90 % tego forum stanowia właśnie posty
            > wyśmiewające się z pewncyh samochodów,kierowców i (...)

a to nie ty napisałeś z równym znawstwem i w nie znoszącym sprzeciwu tonie że
            corsa oczywiście bije punto "na łeb komfortem i jakościa wykonania"? niczym
            tego oczywiście nie podparłeś, bo pewnie jeden i drugi model widujesz na ulicy,
            o ile akurat rozpoznasz. za to miałeś kupę śmiechu z tych co twierdzą że corsę
            napędza bielskofiatowski dieselek. i ty się nie wyśmiewasz z pewnych
            samochodów, za to innych pouczasz? jakie masz na to papiery na to by tu
            uchodzić za arbitra dobrych manier? myślisz że wystarczy nie używać wyrazów by
            nie być antypatycznym typem?
        • samochodzik Re: Forum "AUTO-MOTO"-cała prawda 08.08.04, 18:45
          Gość portalu: Michal napisał(a):

> Witaj Jimmy,
          > To bylo kiedys najciekawsze forum w Gazecie.Co zrobic internet trafil pod
          > strzechy.Piszmy duzo i ciekawych postow i znowu sie zacznie.Pzdr.Michal
          Witam kolegów.
          Forum auto-moto było kiedyś (przed rozłamem na automobila)miejscem pogawędek
          ludzi mających dużą wiedzę w temacie motoryzacji.Potrafiono dyskutować z
          kultura i wzajemnym poszanowaniem.Owszem,zdarzało się że ktoś na kogoś się
          obraził,lub komuś nawrzucał kamieni do ogródka.Ale wszystko wracało po jakimś
          czasie do normy i dyskusje toczyły się nadal.Obecnie wiele osób zmieniło swe
          nicki z dawnych na nowe i pisze na kilku forach naraz.Stało się tak za sprawą
          kilku "emigrantów" którzy czując się w necie bezkarni, zaśmiecają to forum
          swoimi obrażliwymi i kretyńskimi postami.A inni im odpowiadają w
          identyczny,głupi i chamski sposób.
          Dlatego to forum jest takie jakie jest.Czyli chamskie i stojące na niskim
          poziomie.Gdyby nie kilkoro forumowiczów piszących mądrze i mających coś do
          powiedzenia o samochodach, to nikt nie traciłby czasu na odwiedzanie auto-
          mobila.
          Szkoda że nastąpił podział (rozłam) na tym forum.
          Pozdrawiam.
          • tato1 Re: Forum "AUTO-MOTO"-cała prawda 08.08.04, 20:03
            ...A kiedy byl ten eden napisz prosze........hehehehe
            Jak pamiec mnie nie myli(od 2001 roku)to zawsze ktos wyzywal kogos....
            Podzial na forum ogolne i prywatne uzdrowil tylko sytulacje i obnazyl wielka
            wiedze niektorych (legendarny lexsio i 275 km/h np.......hehehehe).
            Obecnie automobil zdycha i moze dlatego ta fala placzu nad Auto-Moto.
            Koledzy.....apeluje!.......Jak ktos chce sie przeniesc to jest proszony o nie
            sranie na dywan przed wyjsciem........
            • lexus400 Re: Forum "AUTO-MOTO"-cała prawda 08.08.04, 21:16
              tato1 napisał:

> ...A kiedy byl ten eden napisz prosze........hehehehe
              > Jak pamiec mnie nie myli(od 2001 roku)to zawsze ktos wyzywal kogos....
              > Podzial na forum ogolne i prywatne uzdrowil tylko sytulacje i obnazyl wielka
              > wiedze niektorych (legendarny lexsio i 275 km/h np.......hehehehe).
              > Obecnie automobil zdycha i moze dlatego ta fala placzu nad Auto-Moto.
              > Koledzy.....apeluje!.......Jak ktos chce sie przeniesc to jest proszony o nie
              > sranie na dywan przed wyjsciem........

.....nie mogę sobie odmówić przyjemności napisania czegoś jak widzę, że pisze
              się o mnie w tekstach.:)) Podział - owszem podzielił forumowiczów ale to wcale
              nie znaczy, że jest w tym coś złego. Ja osobiście uczestniczę jak widać na Auto-
              Moto, Automobilu i nowo powstałym forum krakusa.mp Samochodzie acz jak można
              zauważyć na wszystkich forach jest coś pustawo a i tematy na ogół nie są
              interesujące. Winę za ten stan rzeczy ponosi chyba okres wakacyjny jak co roku
              w tych miesiącach, sam bardzo mało piszę bo jestem strasznie ograniczony czasem.
              Co się zaś tyczy ludzi nazwijmy "nieodpowiedzialnych" to niestety trzeba się z
              tym pogodzić i ich ignorować. Nikt nie zmusza do czytania postów dr.uida czy
              innych oraz odpowiadania im, można tutaj za doskonały przykład postawić Michała
              klikającego ze Szwecji, przeżył on na Auto-Moto wszystkie zadymy i inwazje
              Henia a jednak nie napisał nigdy, że już tutaj nie zajrzy.
              Kończę bo się rozpisałem.
              Pzdr. i nie rezygnuj, czasami jednak trafia się ciekawy wątek.:)))
    • Gość: Aragorn Re: Forum "AUTO-MOTO"-cała prawda IP: *.acn.pl 08.08.04, 14:03

> Bardzo się interesuję między innymi motoryzacją

No chyba nie aż tak bardzo, skoro nie jestes świadom faktu, że silniki 1,3 i 1,9
      CDTI montowane w Oplach są produkowane przez Fiata. 1,3 jest produkowane przez
      joint venture Powertrain, na którym to Fiat wyszedł jak zabłocki na mydle, i
      chce ze spółki pozbyć się GM, które wlasciwie nie wniosło od siebie nic.
      Co do Tigry - wypowiadac sie nie bede. Każdy ma prawo miec swój gust, i tyle. Ja
      osobiście Tigry nie trawię, ale tobie moze sie podobać i nie można z tym
      dyskutować.

pozdrawiam
      A.
      • tato1 Re: Forum "AUTO-MOTO"-cała prawda 08.08.04, 14:13
        ...Nie rozumiem sprawy.......
        Jezeli nie lubisz ludzi piszacych na tym forum to polecam przyglupow z
        prywatnego automobila.Poziom moze niski i pies z kulawym......tam nie zaglada
        ale atmosfera jak u cioci na imieninach......Poziom jak w FSO a park maszynowy
        kolegow to srednia 15lat.........
        Osobiscie czesto tam zagladam by sie posmiac.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14718&w=14735662&a=14750822
        ...SH wytlumacz mi prosze sprawe hehehehe.......
        Jak to mozliwe ze jest problem jezeli Montoya ma od roku podpisany kontrakt z
        Mercedesem a Ralf z Toyota na 2005 rok........hahahaha.........
        • tato1 Re: Forum "AUTO-MOTO"-cała prawda 08.08.04, 14:18
          ......Oczywiscie wiem jak sie pisze Ralph.....
    • Gość: Molson Re: Forum "AUTO-MOTO"-cała prawda IP: *.sympatico.ca 08.08.04, 15:08
      Nie badz pan taki obrazalski .Dobrze jest sie troche posmiac .
    • Gość: qwerty Re: Forum "AUTO-MOTO"-cała prawda IP: 213.253.217.* 08.08.04, 19:00
      Częściowo się z Tobą zgadzam oczywiście ale i Ty nie jesteś bez winy.
      Może nie używasz słów ogólnie przyjętych za nie cenzuralne ale pokrywanie
      niewiedzy uporem i dosyć pokrętną retoryką też nie świadczy dobrze o Tobie a
      przeczytana książka (Ty już wiesz o czym piszę) nie zapewnia patentu na mądrość.
      Błądzić - rzecz ludzka ale przynać się do błędu to już cnota.
      Nie zaperzaj się tak bo nie myli się tylko ten kto nic nie robi.
      PS.
      A moje linki przeczytałeś?
    • mac.card Nie mów tak! 08.08.04, 19:25
      Ci to piszą, to są genialni ludzie! Oni znają się na samochodach tak, że nikt
      inny nie zna się lepiej od nich. Dziękujmy szczęściu, że chcą podzielić się z
      nami swoją mądrością.

PS:
      Nie wstawiaj tu, takiej otwartej krytyki. Oni podlegają specjalnej terapii.
      Rzucanie im prawdy o oczy zniweczy skutki leczenia.
    • Gość: przechodzen Bez Ciebie to forum zejdzie na psy. IP: *.aster.pl 08.08.04, 19:35
      Co gorsza juz nikt nie bedzie pisal nic na temat. To forum po prostu upadnie, a
      Agora nie wyjdzie z dlugow przez brak Twojej osoby na tym forum. To forum tak
      bardzo ucierpi, ze nic nie bedzie w stanie go uratowac. Nawet Twoj powrot.

PS. Niezwykle na temat jest ten temat. Moze powiniennes na psychologii lub
      spoleczenstwie napisac, ze musisz odejsc z forum auto-moto? Moze nawet bardziej
      na aktualnosciach bedzie stosowniej?
      • tato1 I zabierzcie kropke ze soba!....... 08.08.04, 20:10
        ...Ten belkot jest teraz na wakacjach ale jak wroci to znowu bedzie malowala
        paznokcie na forum...........
        • Gość: Ble Jimmy, masz rację IP: 217.153.116.* 08.08.04, 20:58
          Absolutnie się z Tobą zgadzam. Ja też kilka razy musiałem odpowiadać (pod
          róznymi nickami zagladam na to forum od 4 lat) na zaczepki off topic. Pytasz
          jaki kolor lepszy: metalic czy czarny, a ktoś ci pisze, że jesteś głupek, bo
          hatchback ponad wszystko. Ale widzisz, Jimmy, nie ma się co dziwić, teraz
          będzie juz tylko gorzej. Jak napisał Michał, internet trafił pod strzechy.
          Według badań w Polsce 70 procent ludzi nie rozumie prostego przekazu z
          telewizyjnych programów informacyjnych. Coraz więcej z tych 70-ciu procent ma
          dostęp do internetu i może produkować ię na forum dyskusyjnym. Mało kto z nich
          uczył sie logiki i retoryki, więc trudno od nich oczekiwać, że będą potrafili
          prowadzić dyskusję rzeczowo i na temat. Myślę, że jest na to tylko jedna rada:
          ignorować ich posty. Wiem, że to trudne, bo potrafią zaśmiecić ci wątek, ale
          inaczej się nie da. To tyle. A na koniec dodam tylko, że w tej krytycznej
          opinii nie jesteśmy odoosobnieni. Na Forum Humorum jest wątek "Parodia wątków z
          innych forów". Wpisy w stylu Forum Auto-Moto zajmują tam dość ważne miejsce.
    • sympatico.ca Jimmy j...j sie w zwichrowany leb..... 08.08.04, 21:21
      >jeśli autorzy dalej nie szanuja zasad forum blokować im IP

Typowe myslenie komucha z SLD

>Jednak forum motoryzacyjne tak szanowanej i czytanej przeze
      > mnie "Gazety Wyborczej" nie przekonało mnie.

Ty chyba czytasz ale "Trybune Ludu" hehehe

• lexus400 Re: Jimmy j...j sie w zwichrowany leb..... 08.08.04, 21:26
        sympatico.ca napisała:

> Gość portalu: Jimmy napisał(a):
        > >jeśli autorzy dalej nie szanuja zasad forum blokować im IP
        >
        > Typowe myslenie komucha z SLD
        >
        > >Jednak forum motoryzacyjne tak szanowanej i czytanej przeze
        > > mnie "Gazety Wyborczej" nie przekonało mnie.
        >
        > Ty chyba czytasz ale "Trybune Ludu" hehehe
        >

Ooooo sympatico.ca jak miło, dawno Cię nie widziałem.
        Pzdr.
        • sympatico.ca Re: Jimmy j...j sie w zwichrowany leb..... 08.08.04, 21:28
          lexus400 napisał:

> sympatico.ca napisała:
          >
          > > Gość portalu: Jimmy napisał(a):
          > > >jeśli autorzy dalej nie szanuja zasad forum blokować im IP
          > >
          > > Typowe myslenie komucha z SLD
          > >
          > > >Jednak forum motoryzacyjne tak szanowanej i czytanej przeze
          > > > mnie "Gazety Wyborczej" nie przekonało mnie.
          > >
          > > Ty chyba czytasz ale "Trybune Ludu" hehehe
          > >
          >
          >
          >
          >
          > Ooooo sympatico.ca jak miło, dawno Cię nie widziałem.
          > Pzdr.

I nawzajem Leksiu,jak tam remonty na A4?
          Ja tez ostanio tu rzadziej zagladam...
          • tato1 Re: Jimmy j...j sie w zwichrowany leb..... 08.08.04, 21:30
            ...Jak milo!
            Leksiu........ten wpis to bylo do mnie?..........
            • sympatico.ca Re: Jimmy j...j sie w zwichrowany leb..... 08.08.04, 21:33
              Caly czas mam nadzieje ze powroci kiedys na to forum legendarny Henio i jak za
              dawnych czasow bede sie toczyly merytoryczne dyskusje,hehehe
              • tato1 ....hienio siedzi w pudelku............. 08.08.04, 21:35
                ......Zamkneli go za nielegalne przekraczanie granicy Kanada-USA...........
                • lexus400 Re: ....hienio siedzi w pudelku............. 08.08.04, 21:41
                  Wracając do tematu jaki poruszył Jimmy uważam, że wcale nie jest tak źle jak
                  napisał, owszem jest parę głupich postów ale większość to konkrety, nie
                  wszystkie tematy są interesujące ale przecież jest to forum dla wszystkich i
                  pisze się tutaj o wszystkim.
                  Pzdr.
                • sympatico.ca Re: ....hienio siedzi w pudelku............. 08.08.04, 21:56
                  tato1 napisał:

> ......Zamkneli go za nielegalne przekraczanie granicy Kanada-USA...........

Nie sadze,Henio sie chwalil pod koniec kwietnia ze swoje BMW328 Coupe ze
                  skorkom wymienil na nowe M3 bez skorki,moze biedak gdzies sie rozje....l
                  • tato1 Re: ....hienio siedzi w pudelku............. 08.08.04, 22:03
                    ...Nie prawda M3 jest nie do rozje.....!
            • lexus400 Re: Jimmy j...j sie w zwichrowany leb..... 08.08.04, 21:35
              tato1 napisał:

> ...Jak milo!
              > Leksiu........ten wpis to bylo do mnie?..........

....tak do Ciebie, Ty napisałeś więc się dołączyłem.
              Odpowiadając sympatico.ca - Autostrada dalej w remoncie a nawet gorzej bo
              przenieśli się z robotami w stronę Katowic, od Trzebini w stronę Krakowa to już
              prawdziwy koszmar, nawet nie ma się gdzie rozpędzić:))
              Pzdr.
              • tato1 Re: Jimmy j...j sie w zwichrowany leb..... 08.08.04, 21:41
                ......No to trzeba sie przeniesc do centralnej Warszawy........hehehehe
                Czytalem ze ze tam autostrada w dobrym stanie......
                Co to bylo te 300 km/h dla ciebie na gazie...........hehehehe
                • lexus400 Re: Jimmy j...j sie w zwichrowany leb..... 08.08.04, 21:44
                  tato1 napisał:

> ......No to trzeba sie przeniesc do centralnej Warszawy........hehehehe
                  > Czytalem ze ze tam autostrada w dobrym stanie......
                  > Co to bylo te 300 km/h dla ciebie na gazie...........hehehehe

....przykro mi ale 300/h nie wyciągnie, maximum to zamknięcie licznika na 280/h
                  przez około 3 minuty.
                  Pzdr.
                  • tato1 Re: Jimmy j...j sie w zwichrowany leb..... 08.08.04, 21:46
                    lexus400 napisał:

> tato1 napisał:
                    >
                    > > ......No to trzeba sie przeniesc do centralnej Warszawy........hehehehe
                    > > Czytalem ze ze tam autostrada w dobrym stanie......
                    > > Co to bylo te 300 km/h dla ciebie na gazie...........hehehehe
                    >
                    >
                    > ....przykro mi ale 300/h nie wyciągnie, maximum to zamknięcie licznika na
                    280/h
                    >
                    > przez około 3 minuty.
                    > Pzdr.
                    • lexus400 Re: Jimmy j...j sie w zwichrowany leb..... 08.08.04, 21:47
                      tato1 napisał:

> lexus400 napisał:
                      >
                      > > tato1 napisał:
                      > >
                      > > > ......No to trzeba sie przeniesc do centralnej Warszawy........hehe
                      > hehe
                      > > > Czytalem ze ze tam autostrada w dobrym stanie......
                      > > > Co to bylo te 300 km/h dla ciebie na gazie...........hehehehe
                      > >
                      > >
                      > > ....przykro mi ale 300/h nie wyciągnie, maximum to zamknięcie licznika na
                      >
                      > 280/h
                      > >
                      > > przez około 3 minuty.
                      > > Pzdr.
                      > _____________
                      > ...Ja niestety jestem cienki bolek i tylko 240 max............

...a jakim autkiem ???
                      Pzdr.
                      • tato1 Re: Jimmy j...j sie w zwichrowany leb..... 08.08.04, 21:48
                        lexus400 napisał:

> tato1 napisał:
                        >
                        > > lexus400 napisał:
                        > >
                        > > > tato1 napisał:
                        > > >
                        > > > > ......No to trzeba sie przeniesc do centralnej Warszawy......
                        > ..hehe
                        > > hehe
                        > > > > Czytalem ze ze tam autostrada w dobrym stanie......
                        > > > > Co to bylo te 300 km/h dla ciebie na gazie...........hehehehe
                        > > >
                        > > >
                        > > > ....przykro mi ale 300/h nie wyciągnie, maximum to zamknięcie liczn
                        > ika na
                        > >
                        > > 280/h
                        > > >
                        > > > przez około 3 minuty.
                        > > > Pzdr.
                        > > _____________
                        > > ...Ja niestety jestem cienki bolek i tylko 240 max............
                        >
                        >
                        >
                        > ...a jakim autkiem ???
                        > Pzdr.
                        ________
                        ...Nowe A6 3.0 TDI quattro.......:(
                        • lexus400 Re: Jimmy j...j sie w zwichrowany leb..... 08.08.04, 21:50
                          ...całkiem fajna furka, gratuluję.
                          Pzdr.
                          • tato1 Re: Jimmy j...j sie w zwichrowany leb..... 08.08.04, 21:55
                            lexus400 napisał:

> ...całkiem fajna furka, gratuluję.
                            > Pzdr.
              • krakus.mp Re: Jimmy j...j sie w zwichrowany leb..... 09.08.04, 21:53
                lexus400 napisał:

> Odpowiadając sympatico.ca - Autostrada dalej w remoncie a nawet gorzej bo
                > przenieśli się z robotami w stronę Katowic, od Trzebini w stronę Krakowa to
                już
                >
                > prawdziwy koszmar, nawet nie ma się gdzie rozpędzić:))
                > Pzdr.

Co ty piszesz lexusiu???
                Kilka razy w tygodniu jeżdżę A4 i "lecę" czasem ponad dwie paki na budziku.:)))
                A na odcinkach remontowanych przepisowo 40! (X2 oczywiście)hehehhe!
                Pozdrawiam.Również sympatico.ca
                Polubiłem tego typa,daję słowo hehehhe (wolę jego docinki od "wstawek" SH:)))
                • sympatico.ca Re: Jimmy j...j sie w zwichrowany leb..... 10.08.04, 00:08
                  krakus.mp napisał:
                  > Pozdrawiam.Również sympatico.ca
                  > Polubiłem tego typa,daję słowo hehehhe (wolę jego docinki od "wstawek" SH:)))

Dzieki,ja rowniez pozdrawiam.A tak wogole to poczytuje od czasu do czasu Twoje
                  forum.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka