Gość: gop IP: *.bphpbk.pl 11.08.04, 13:46 Witam CZy warto kupić to autko. Mam prośbę do użytkowników, żeby napisali swoje wrażenia podczas użytkowania. Koszty, naprawy, itp Dzięki Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Wedymin Re: Fabia -Combi IP: 213.17.228.* 12.08.04, 13:03 Sie masz. Użytkuję (2 miesiące) Fabię Combi Fresh+ 1.2 HTP 64 KM. Jestem w pełni zadowolony. Nie wiem jaki wybieżesz silnik, dla mnie ten jest w sam raz, ale może dlatego, że wolałem nacisk na wyposażenie i klime niż na osiągi rakietowe położyć... Cóż, niestety nie na wszystko starczyło mi kasy, musiałem pójść na kompromis. Bagażnik jest naprawdę cacy, te 426 litrów pozwala mi zabrać to na co mam ochotę. Pali mało i przyzwoicie się prowadzi. Żadnych awarii jak dotąd, no, ale dość krótko nią jeżdżę... Link Zgłoś
Gość: jass Re: Fabia -Combi IP: *.net-serwis.pl 15.08.04, 20:55 Gość portalu: Wedymin napisał(a): Pali mało i przyzwoicie się prowadzi. Zupelnie jak moja zona... Link Zgłoś
Gość: Max Re: Fabia -Combi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 22:31 64KM !!! Prawdziwy potwór z tej twojej super fury. Napisz gdzie robili ci tuning silnika. Link Zgłoś
Gość: Obieżyświat Re: Fabia -Combi IP: *.chello.pl 16.08.04, 01:08 Gość portalu: Max napisał(a): > 64KM !!! Prawdziwy potwór z tej twojej super fury. Napisz gdzie robili ci > tuning silnika. Są różne potwory. Najgorsze są te w ludzkiej skórze, z dużą agresywnością w potwornym umyśle. Gdzie można zrobić taki tuning mózgu? Link Zgłoś
Gość: Wedymin Re: Fabia -Combi IP: 213.17.228.* 16.08.04, 10:51 Nie wiem o co Ci mistrzu chodzi... Są dwa silniki 1.2 HTP 54 i 64 KM. Tak jak pisałem, wcale nie twierdzę i nie twiedziłem, że jest to rakieta czy potwór. Nie twierdzę też, że jeżeli byłoby mnie stać nie chciałbym mocniejszego silnika... Cóż, jednak u niektórych użytkowników forum występuje zanik percepcji, połączony z postępującym uwstecznieniem i imbecylizmem. Temat rzeka zresztą. EOT Link Zgłoś