Gość: aktyn IP: 80.48.137.* 05.09.04, 15:44 Co myslicie, mam chec kupic bo nawet mi sie podoba a moge za nie duze pieniadze to zrobic. A moze to jednak schamiony samochod. Jak myslicie ? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Qwerty Re: Calibra IP: *.vline.pl / *.rev.vline.pl 05.09.04, 21:42 No pewnie że schamiony i straszne wieśniaki nim jeżdżą . Może z 10 lat temu i był fajny , ale teraz to kompletna porażka. To już lepiej weź VW Corrado choć ten też jest trochę schamiony. Link Zgłoś
Gość: Adas Re: Calibra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.04, 03:25 Nie bierz tego.Teraz pelno chamow tym jezdzi i to juz dawno buraczany samochod.Ale bmw i golfa i tak nie przebija:) Link Zgłoś
Gość: driver82 nie!!! IP: *.ihk.de 07.09.04, 14:23 calibra jest nendzna, a w szczegolnosci wersja 2.0i 115KM jest porazkowa. wersja bez klimy i z ciemnym lakierem to piekarnik! (duze powierzchnie szyb) Link Zgłoś
Gość: marisha Re: nie!!! IP: 81.210.83.* 07.09.04, 14:32 kiedys mi sie nawet podobal do czasu kiedy nie zaczeli nim jezdzic no wlasnie...totalne buractwo. (podobnie Prelude). Do dzisiaj smieje sie ze mnie siostra: "popatrz twoja calibra jedzie":)) tak wiec jak kupisz to sie nie pokazuj:) Link Zgłoś
Gość: witek Re: nie!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.04, 15:57 o rany!!! nie wierzę wto co czytam!!! jaki mamy ograniczony punkt widzenia!!! jeżdziłem tym autem i podobało mi się,dalej mi się podoba a nie czułem się burakiem i tymbardziej nim nie jestem burakiem!!!To, że ktoś jeżdzi Calibrą jeszcze tak naprawdę o niczym nie świadzcy!!! a może najpierw trochę samokrytyki!!! Link Zgłoś
Gość: marisha Re: nie!!! IP: 81.210.83.* 07.09.04, 16:02 a wiesz co to znaczy burak? jesli tak to jestes w takim razie wyjatkiem.. Link Zgłoś
Gość: Radek Re: Calibra IP: *.2015.com 07.09.04, 16:37 Nie sluchaj takich pierdol, jak ci sie podoba to bierz i tyle, zawsze tak jest ze efektowne auta po jakims czasie (jak juz sa za grosze) trafiaja pod strzechy to samo jest ze starymi celicami itp, jak ktos cie oceni po aucie to jest dosyc plytki i z jego zdaniem bym sie nie liczyl. Tylko tak jak ci juz ktos radzil jak chcesz samochod o sportowym wygladzie, dobrze miec lepszy silnik zeby cie rozne fabie rs nie objezdzaly hehe. Link Zgłoś