09.05.15, 15:34
Hej,

Nie znam sie na autach, mialam w zycie tylko male seicento wiec doswiadczenia wielkiego nie mam. Ostatnio jednak moj malec zaczal sie psuc wiec zamiast naprawiac mysle nad wymiana. Auto kupuje oczami :) wydajnosci, parametry i inne takie nie maja dla mnie az takiego znaczenia. Bylam u dealera i autko ponizej mi sie spodobalo :)

rightpricecars.ie/used-cars/Volvo/S40/S40-1.6/156514297862327900/

Na nowe takie mnie nie stac, ale na uzywane jakos dam rade :) co do stanu technicznego to nie martwi mnie za bardzo bo auto ma gwarancje na 3miesiace wiec zaraz na poczatku pojade do mechanika zeby sprawdzil co i jak i w razie czego niech dealer naprawia.

Bylam juz na jezdzie probnej, podobalo sie :) teraz mysle czy wplacac depozyt, czy raczej szukac innego? Moj facet na autach sie nie zna, zreszta to ma byc dla mnie a nie dla niego :) wiec pytam na forum. Brac czy nie? Oto jest pytanie :)

Kasia

ps.
mieszkam za granica wiec kierownica po "zlej" stronie, ale auto nie bedzie jezdzilo w Polsce (ani w ogole po kontynencie-zabilabym sie:))
Obserwuj wątek
    • klemens1 Re: volvo s40 11.05.15, 10:47
      Skoro kupujesz oczami, to po co pytasz?
      Gust to sprawa tak subiektywa, że tylko ty znasz prawidłową odpowiedź na postawione przez siebie pytanie.

I ja jednak bym się trochę martwił stanem technicznym, bo auto może być zużyte, a zużycia raczej gwarancja nie obejmuje.
      • kasia-obca Re: volvo s40 11.05.15, 20:09
        no ok, kupuje oczami ale tak calkiem glucha na racjonalne argumenty to nie jestem :) jak ktos mi powie, ze ten model to totalna porazka bo cos tam, nie wiem psuje sie zawsze po 100k km to sie bede zastanawiac.

a co do stanu tech no to wiadomo, auto uzywane wiec jakies ryzyko jest, ale tylko jeden wlasciciel i stosunkowo maly przebieg wiec...

kasia

klemens1 napisał:

> Skoro kupujesz oczami, to po co pytasz?
        > Gust to sprawa tak subiektywa, że tylko ty znasz prawidłową odpowiedź na postaw
        > ione przez siebie pytanie.
        >
        > I ja jednak bym się trochę martwił stanem technicznym, bo auto może być zużyte,
        > a zużycia raczej gwarancja nie obejmuje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka