Dodaj do ulubionych

Gdzie jest moj post

11.11.15, 08:39
o tym, dzieki komu mamy tyle fajnych ekranow przy drogach?
Obserwuj wątek
    • nazimno Re: Gdzie jest moj post 11.11.15, 08:59
      Redaktorstwo musi sie przygotowac na nowych
      reklamodawcow.
    • do.ki uważasz, że był na temat? 11.11.15, 10:28
      Poza tym gazeta przekształca się z dziennika, którego celem jest informowanie, w pismo satyryczne, którego celem jest wyszydzanie i gra do jednej bramki.
      • samspade Re: uważasz, że był na temat? 11.11.15, 10:45
        Można powiedzieć że był na temat. Przez ekrany w polu nie powstało ileś tam dróg. A wyszydzanie i gra do jednej bramki? Jeśli minister sobie zasłużył. A ten o którym mowa "popisywał" się wielokrotnie.
      • galtomone Re: uważasz, że był na temat? 11.11.15, 14:03
        A nie był? Było w nim jak byk o ekranach przy drgoach i komu to zawdzięczamy - a dyskutowaliśmy o tym kilka razy. Stad tez szkoda, ze sam nie iedzialem iż zawdzięczamy to PiS
      • crannmer Nie strzelac do... 11.11.15, 14:36
        do.ki napisał:
        > Poza tym gazeta przekształca się z dziennika, którego celem jest informowanie,
        > w pismo satyryczne, którego celem jest wyszydzanie i gra do jednej bramki.

Twoj zarzut to typowy przyklad "Shooting the messenger"

Do jednej (wlasnej) bramki gra aktualnie ekipa milosciwie za kilka dni rzadzaca.
        Por.:
        forum.gazeta.pl/forum/w,14718,159246880,159259944,Podziele_sie_z_Wami_wynikami_mojego_researchu_.html
        • do.ki Re: Nie strzelac do... 11.11.15, 19:11
          Ryzykując podpadnięcie adminowi powiem tylko, że i ty ulegasz histerii nakręcanej przez gazwyb.
          • tiges_wiz Re: Nie strzelac do... 11.11.15, 19:16
            bez przesady, ja jestem apolityczny i ani partia aferałów, ani populizm i socjalizm to nie moja bajka.
    • tiges_wiz a faktycznie jest o drogach 11.11.15, 18:56
      jakoś podciągnąłem to tylko pod politykę, więc poleciało.
      ale o ekranach na drodze może być.
      • galtomone :-) 12.11.15, 07:03
        tiges_wiz napisał:

> jakoś podciągnąłem to tylko pod politykę, więc poleciało.
        > ale o ekranach na drodze może być.

Wybaczone :-)
    • bimota Re: Gdzie jest moj post 13.11.15, 14:52
      PO TO, ZEBY "APOLITYCZNY" CENZOR MIAL WYMOWKE, ZE NIE TYLKO MOJE SA USUWANE...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka