Dodaj do ulubionych

Zdjecia Waszych samochodow

IP: 172.18.118.* 12.04.02, 15:48
Wiedzony nieustanna potrzeba chwalenia sie swoim samochodem (mysle ze nie
jestem odosobniony w tejze) rozpoczynam ten temat. Mam nadzieje ze jest wiecej
osob majacych zdjecia swoich zabawek on-line. Jak chcecie zobaczyc moje to
zapraszam na:

photos.yahoo.com/marek_cyzio

Kliknac na "My Photo Album"
Zdjecie nazywa sie "Samochody z gory"

P.S. Wlasciciele Yaris'a i Fabii sa mile widziani. Wlasciciele Leonow tez :)
Obserwuj wątek
    • Gość: Adam W. Re: Zdjecia Waszych samochodow IP: *.acn.pl / 10.128.137.* 12.04.02, 16:00
      żona i córka ?
      No co ja Ci poradzę , że subiektywnie nie lubię tego typu aut , obiektywnie
      bardzo fajne.
      Ale oko Ci zbieleje jak zobaczysz mnie w yarisie albo mojej ubłoconej nivie!
      Pozdrowienia.
    • Gość: Mariusz Re: Zdjecia Waszych samochodow IP: 47.211.0.* 12.04.02, 16:38
      Spójrzcie i na moje!

photos.yahoo.com/mariuszkram

potem kliknijcie na "my car"

pozdrawiam

Mariusz
      • Gość: Marek Re: Zdjecia Waszych samochodow IP: 172.18.118.* 12.04.02, 16:48
        Musisz zmienic ustawienia albumy zebyt byl "public"
    • Gość: jaro Re: Zdjecia Waszych samochodow IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 12.04.02, 16:48
      bardzo ładny wózek...gratuluje
      • Gość: Marek Re: Zdjecia Waszych samochodow IP: 172.18.118.* 12.04.02, 16:54
        Dziekuje, ale ktory Ci sie podoba? Oba moje... (wlasciwie to jeden jest jeszcze
        banku:)
        • Gość: Adam W. Re: Zdjecia Waszych samochodow IP: *.acn.pl / 10.128.137.* 12.04.02, 18:45
          Czyżbyś kupował auto na kredyt?!
          • Gość: Marek Re: Zdjecia Waszych samochodow IP: 172.18.118.* 12.04.02, 19:24
            Oczywiscie - oprocentowanie jest tak male, ze wole poniesc koszt kredytu. A
            pieniadze trzymam na koncie na wypadek "nieprzewidywanych zdarzen".
    • Gość: obi. Re: Zdjecia Waszych samochodow IP: *.acn.pl / 10.134.129.* 12.04.02, 17:19
      Aha, Marku, ten z prawej to "duży" (ze skórą na siedzieniach), a z lewej "mały"
      (z tkaniną)? Ten mały nie jest taki mały :)

Oba wyglądają rewelacyjnie, chociaż większy prezentuje się bardziej dostojnie.
      A ten biały na innym zdjęciu to czyj?

Pozdr
      • Gość: Marek Re: Zdjecia Waszych samochodow IP: 172.18.118.* 12.04.02, 17:24
        Gość portalu: obi. napisał(a):
        > Oba wyglądają rewelacyjnie, chociaż większy prezentuje się bardziej dostojnie.
        > A ten biały na innym zdjęciu to czyj?

Ten bialy to starutki Dodge Shadow sasiada. Zlom niesamowity. A w szybie
        mniejszego odbija sie nowy Jeep Liberty sasiadki (ladna...)

• Gość: Marek Re: Zdjecia Waszych samochodow IP: 172.18.118.* 12.04.02, 17:29
          Oczywiscie nie przeczytalem dokladnie Twojego pytania. Ten bialy na innym zdjeciu
          to moj poprzedni - Chevrolet Monte Carlo.
    • Gość: Darek Re: Zdjecia Waszych samochodow IP: *.eyrkonaeac01.dialup.ca.telus.com 12.04.02, 18:38
      Gość portalu: Marek napisał(a):

> Wiedzony nieustanna potrzeba chwalenia sie swoim samochodem (mysle ze nie
      > jestem odosobniony w tejze) rozpoczynam ten temat. Mam nadzieje ze jest wiecej
      > osob majacych zdjecia swoich zabawek on-line. Jak chcecie zobaczyc moje to
      > zapraszam na:
      >
      > <a href="http://photos.yahoo.com/marek_cyzio"target="_blank">photos.yahoo.com/m
      > arek_cyzio</a>
      >
      > Kliknac na "My Photo Album"
      > Zdjecie nazywa sie "Samochody z gory"
      >
      > P.S. Wlasciciele Yaris'a i Fabii sa mile widziani. Wlasciciele Leonow tez :)

Czesc!
      Widze dwie nowki auta,teraz chyba trzeba zainwestowac w rodzine,i wreszcie
      wyprowadzic sie z tych apartamentow do wlasnego domu z double garage.
      Zycze powodzenia.
      • Gość: Marek Re: Zdjecia Waszych samochodow IP: 172.18.118.* 12.04.02, 19:25
        Dom kupie jak bede mial staly pobyt w USA - na razie jestem H1-B.
        • Gość: Darek Re: Zdjecia Waszych samochodow IP: *.eyrkonaeac01.dialup.ca.telus.com 12.04.02, 21:10
          Gość portalu: Marek napisał(a):

> Dom kupie jak bede mial staly pobyt w USA - na razie jestem H1-B.

OK,to zmienia postac rzeczy.Niech Ci czas szybko zleci do zaprzysiezenia.
          Powodzenia.
    • Gość: Marek Re: Zdjecia Waszych samochodow IP: *.atlanta-03-04rs.ga.dial-access.att.net 13.04.02, 04:29
      Dolozylem zdjecia mojej corki i Dodge'a Viper'a oraz Ferrari. Zdjecia zrobione
      wczoraj w Andretti Speed Lab.
    • Gość: T. Re: Zdjecia Waszych samochodow IP: *.eyrkonaeac01.dialup.ca.telus.com 04.05.02, 18:40
      HA!
      • is300 Re: Zdjecia Waszych samochodow 04.05.02, 19:43
        Moje 4 kolka, teraz juz bez turbiny.
        PZDRW.
        www.geocities.com/jurpol/IS300.html
        • Gość: Rols R. Re: Zdjecia Waszych samochodow IP: 62.233.183.* 06.05.02, 01:00
          Straszne z Was dupki. I jeszcze ten latający orzełek u IS300. Śmieszne...
          • is300 Re: Zdjecia Waszych samochodow 06.05.02, 02:50
            Gość portalu: Rols R. napisał(a):

> Straszne z Was dupki. I jeszcze ten latający orzełek u IS300. Śmieszne...

Twoja wypowiedz na te pytanie sugeruje ze jedynym dupkiem to jestes ty. Nie
            wiem co ci ten post nie odpowiada, jezeli nie masz nic do powiedzenia to
            zachowaj swoja opinie dla siebie. Apropo orzelka to nie wiem co on ci
            przeszkadza, to tylko glupi pomysl z desajnem stronki.

Marek to byl super pomysl z tymi zdjeciami.
            Jedyne co mi sie nie udalo to zobaczyc twego auta. Nie wiem masz chyba public
            setting. Nie pozwala nam to sie dostanie do twojego folderu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka