Gość: Stary Góral IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.04, 14:14 generalnie wiekszosc tematow dotyczy starych aut typu bmw merc audi szczegolnie tdi ogolnie smutek i zenada zapodalibyscie jakis sensowny temacik moze ja wkrotce zapodam :-) Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Mlody guru Re: to forum o starych samochodach z niemiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.04, 14:17 ano niestety jakie greenblacki i inne szymiaki zalogowane i obsrane takie i forum nic dodac nic ujac fakt tylko smutek pozostaje Link Zgłoś
Gość: Wiesio - Fabia 1.2 Re: to forum o starych samochodach z niemiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.04, 15:03 Właśnie, kórwa, załóżta jakiś wontek o tankowaniu Fabi, bo żem se kupił te auto w lipcu, ale nie powiedzieli mnie jak tankować take super nowoczesnem autko i tera Fabia stoji w oborze. Pomózta mnie! Link Zgłoś
Gość: Marian Re: to forum o starych samochodach z niemiec IP: 212.180.161.* 25.09.04, 16:33 ta,te graty z rzeszy to zenada,napiszta co lepi o daćce logan bo to warta pisania furka,wiela to kartofli w kufer pomiesci??? Link Zgłoś