Dodaj do ulubionych

galtomone,

14.03.19, 10:22
pamiętam, pamiętam ;) Przygotowałem juz nawet miejsce pod stołem.
Ale mam dziwne przeczucie, że "taktycznie", z powodów technicznych zostanie na starcie, albo ruszy z alei serwisowej i wycofa się po 1 okrążeniu. Jeśli pojedzie, to uznam że stara, dobra F1 zeszła na psy i za kasę można wszystko
Obserwuj wątek
    • galtomone Re: galtomone, 14.03.19, 11:08
      Miejsce pod stolem faktycznie powinienes miec. :-)

Co do reszty to nie wiem na czym opierasz swoje zalozenia, skoro juz od dluzszego czasu widac, ze jezdzi bez problemow i z konkurencyjnymi czasami.
      To niby dlaczego ma zostac na starcie albo sie wycofywac.
      Williams i On mieliby taki cyrk robic?
      • jestklawo Re: galtomone, 14.03.19, 12:51
        > Williams i On mieliby taki cyrk robic?

nie wyobrażam sobie, że z faktyczną protezą ręki można walczyc o pozycję w ścisku na starcie. Zwycięży obawa o ewentualne odszkodowania
        • galtomone Re: galtomone, 14.03.19, 13:14
          Zobacz onboardy z WRC, przy tym jazda na torze to spacer.
          Albo masz mala wyobraznie ;-).

Przeciez nie sadziesz chyba, ze zatrudniliby go/sam by probowal nie majac pewnosci, ze moze bez problemu jechac.
          A innego powodu dealu nie widze.
        • vogon.jeltz Re: galtomone, 14.03.19, 14:16
          > nie wyobrażam sobie, że z faktyczną protezą ręki można walczyc o pozycję w ścisku na starcie.

Zależy jaka proteza. Teraz to cuda robią, panie. Pamiętasz tego beznogiego sprintera-mordercę z RPA?
        • galtomone I jeszcze w kwestii.. 14.03.19, 14:29
          jestklawo napisała:

> > Williams i On mieliby taki cyrk robic?
          >
          > nie wyobrażam sobie, że z faktyczną protezą ręki można walczyc o pozycję w ścis
          > ku na starcie. Zwycięży obawa o ewentualne odszkodowania

pl.wikipedia.org/wiki/Alessandro_Zanardi
    • galtomone Re: galtomone, 14.03.19, 11:08
      Ale SZACUN!!!! za pamieć i odwage ;-)
    • qqbek Re: galtomone, 14.03.19, 12:31
      A "o co kaman"?
      Masz wejść pod stół i odszczekać, jak Kubica pojedzie w wyścigu?
      • jestklawo Re: galtomone, 14.03.19, 12:35
        rzekłeś
    • jestklawo Re: galtomone, 17.03.19, 09:56
      <szczeka pod stołem> HAU, HAU, HAU.
      • galtomone Re: galtomone, 17.03.19, 10:05
        Chapeau bas ;-)
        • qqbek Re: galtomone, 17.03.19, 10:35
          Już na pierwszym okrążeniu miał szansę dobrze wypaść i nie skorzystał... 🤪
          A zdublował go nawet Russell 🤣
          • nazimno jasne, qqbek ty bys tam "pojechal" 17.03.19, 11:09
            ze hoooo hooooo hoooooo
            • tbernard Re: jasne, qqbek ty bys tam "pojechal" 17.03.19, 11:50
              Nie o to chodzi. Wiadomo, że Kubica już nic w tym sporcie nie osiągnie. Jedyne na co może liczyć, to uczestnictwo, które kupiono mu za spore publiczne pieniądze. Niczym się to nie różni od wypompowywania publicznej kasy na jednego magika z Torunia.
              • galtomone Re: jasne, qqbek ty bys tam "pojechal" 18.03.19, 07:28
                tbernard napisał:

> Nie o to chodzi. Wiadomo, że Kubica już nic w tym sporcie nie osiągnie.

Wiadomo, że Kubica juz nigdy w F1 nie pojedzie....

Uwazaj, żebys nie musiał pod stół wchodzic i szczekać....
                A sorry, zapominałem, ze zespoły F1 wiekszośc rzeczy z Toba konsultuja, bo przeciez ty sie znasz a oni nie.

Sorry.
          • samspade Re: galtomone, 17.03.19, 11:15
            I co w związku z tym?
            • qqbek Re: galtomone, 17.03.19, 13:04
              A nic. Widać po prostu, że F1 to nie sport dla niepełnosprawnych ♿ oldboyów. Choćby nie wiem jak zaklinać rzeczywistość.
              • samspade Re: galtomone, 17.03.19, 13:47
                Chyba piszesz pod wpływem. W sumie weekend.
                • qqbek Re: galtomone, 17.03.19, 14:22
                  samspade napisał:

> Chyba piszesz pod wpływem. W sumie weekend.

Oj chciałbym.
                  Niestety młody się pochorował i pół nocy z rzygającym dzieckiem siedziałem.
                  Gdybym miał Eleven to bym sobie nawet obejrzał, bo nie spałem.

Nigdy nie kryłem się z tym, że uważam, że najlepiej dla wszystkich, w tym samego zainteresowanego, byłoby zakończyć serial pt. "Robert Kubica, kierowca F1". Wypadki chodzą po ludziach, Kubica ma jeszcze potencjał jako kierowca testowy, ale wyścigi nie są dla ludzi z ciężkim niedowładem jednej z kończyn, koniec, kropka.
                  • samspade Re: galtomone, 17.03.19, 14:26
                    Gdybyś obejrzał wiedział byś że na pierwszym zakręcie Gasly zdjął nos z samochodu RK. Nos uszkodził podłogę. I tak po pierwszym okrążeniu RK miał 45 sekund w plecy. Plus uszkodzony samochód. Bo po wyścigu dla Williamsa było już w czwartek.
                    A co do RK ludzie w f1 uważają inaczej niż ty.
                    • qqbek Re: galtomone, 17.03.19, 15:00
                      Jak napisałem - Eleven nie mam, a pay per view nie jest opcją jak zaiwaniasz po nocy z marudnym dzieckiem na rękach :D

Co do "uważania" w Formule 1 od dawna liczy się kasa.
                      Williams tonie, a tonący brzytwy (czy innego Orlenu) się chwyta.
                      • bwv1080 Re: galtomone, 17.03.19, 15:12
                        qqbek napisał:
                        > Jak napisałem - Eleven nie mam, a pay per view nie jest opcją

Jak masz antenę satelitarną i możliwość odbioru z Astry, to na niemieckim RTL są transmitowane na żywo i free to air wszystkie wyścigi F1.
                        • qqbek Re: galtomone, 17.03.19, 15:34
                          Gdzieś na strychu mam...
                          W domu zaś dekoder od UPC niestety.
                          • bwv1080 Re: galtomone, 17.03.19, 19:57
                            qqbek napisał:
                            > W domu zaś dekoder od UPC niestety.

I nie da się go nastawić na odbiór wolnych programów?
                            • bwv1080 Re: galtomone, 17.03.19, 20:04
                              bwv1080 napisała:
                              > I nie da się go nastawić na odbiór wolnych programów?

Właśnie doczytałem, ze to jest telewizja internetowa. Cofam pytanie.
                      • galtomone Re: galtomone, 18.03.19, 07:26
                        Na tej zasadzie mozna tez powiedziec, ze tonie Renault, McL i Ferrari.
                    • galtomone Re: galtomone, 18.03.19, 07:25
                      samspade napisał:

> A co do RK ludzie w f1 uważają inaczej niż ty.

Ale to głaby sa, przeciez jest jasne, ze tam sie na ściganiu nikt nie zna.
                  • galtomone Nie wiem, ale sie wypowiem,.. 18.03.19, 07:24
                    qqbek napisał:

> Gdybym miał Eleven to bym sobie nawet obejrzał, bo nie spałem.

Znaczy nie widziles wyscigu, nie wiesz co i jak sie wydarzylo, ale sie wypowiesz.
                    No... w sumie jak sie jest ekspertem to wystarczy rzucic okiem na wynik i wie sie wszystko.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka