Gość: jaba IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 25.04.02, 17:07 napiszcie jak "chodzi hondaaccord. Nie mam okazji do wysłuchania opini o tym aucie. Najlepiej z silnikiem 1.8 i2.0 Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Niknejm Re: honda accord IP: 5.1R2D* / *.pg.com 25.04.02, 21:45 Gość portalu: jaba napisał(a): > napiszcie jak "chodzi hondaaccord. > Nie mam okazji do wysłuchania opini o tym aucie. > Najlepiej z silnikiem 1.8 i2.0 Poszukaj na www.hondapl.org (najlepiej wyszukiwarką postów na Forum Dyskusyjnym). Jest tego tyle, że jeszcze Twoje wnuki będą czytać ;-) No i poszperaj w starszych wątkach na tym forum. Temat był wielokrotnie wałkowany. Pozdrawiam, Niknejm Link Zgłoś
Gość: skor Re: honda accord IP: 195.136.252.* 26.04.02, 10:05 Także Cię zapraszam na hondapl :-))))))) ale tak ogólnie : miłe, szybkie (2,0), ładne, wygodne, nieekonomiczne - ale cos za coś :-)))))))))))))))))). ja jestem zadowolony i zawsze wychodząc rano z domku i wsiadając do mojej A. twierdzę że mam fajny samochodzik. pozdrawiam Link Zgłoś