super.halusia 28.09.23, 13:06 Mamy takie autko:) [img]https://www.for-sale.co.uk/sh-img/ford-focus-st-st-3-tdci-S3451438-1_ford%2Bfocus%2Bst%2B3%2Bblack.jpg[/img] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
super.halusia Re: Pochwalę się 28.09.23, 13:06 www.for-sale.co.uk/sh-img/ford-focus-st-st-3-tdci-S3451438-1_ford%2Bfocus%2Bst%2B3%2Bblack.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
super.halusia Re: Pochwalę się 28.09.23, 13:31 [img]https://www.for-sale.co.uk/sh-img/ford-focus-st-st-3-tdci-S3451438-1_ford%2Bfocus%2Bst%2B3%2Bblack.jpg[/img] Odpowiedz Link Zgłoś
super.halusia Re: Pochwalę się 28.09.23, 13:32 Przepraszam, za wklejenie drugi raz tego samego linku ,proszę usuną. Odpowiedz Link Zgłoś
super.halusia Re: Pochwalę się 28.09.23, 13:36 Średnia z 27 tys. 6,4 litra na 100 km:) Odpowiedz Link Zgłoś
engine8t Re: Pochwalę się 28.09.23, 18:53 hehehehe Pierwszy raz w zyciu widze ( a zyje juz bardzo dlugo) ze ktos sie chwali Fordem Focusem.. Ale skoro sie chwalisz to my tez chwalimy.. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Pochwalę się 28.09.23, 19:58 Nie bądź okrutny .To jeszcze dziecko .Nie trzeba od razu gonić .Zbysiu pochwalił ,pochwal i ty .Ma różne bajery podświetlane progi ,gałka biegów aluminiowa i start&stop ,który jest potrzebny jak wrzód .I za każdym razem trzeba go wyłączać .Ale autko cudne 😊 Odpowiedz Link Zgłoś
panna.nasturcja Re: Pochwalę się 28.09.23, 23:17 Ty masz jakiś problem, że zapraszasz na forum, przyjmujesz, usuwasz, zapraszasz, i tak w kółko? Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Pochwalę się 29.09.23, 00:01 borsuczyca.klusek napisała: > O witaj w klubie 😁 Witamy i na zdjęcie auta czekamy . Ktoś nie śpi, żeby spać mógł ktoś. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Pochwalę się 28.09.23, 22:05 Przynajmniej wątek motoryzacyjny macie 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: Pochwalę się 28.09.23, 22:22 borsuczyca.klusek napisała: > Przynajmniej wątek motoryzacyjny macie 🙄 A ty? Pokażesz, czym jeździsz? Forum niby Auto-Moto, a chyba jestem jednym z niewielu użyszkodników, którzy opublikowali tu zdjęcia większości swoich aut (były tutaj: jedna z Astr, E36, E53, Golf, 1007, Zafira i ostatnio Micra). Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Pochwalę się 28.09.23, 22:30 Chyba kiedyś wspominałam, że mam cytrynę Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Pochwalę się 28.09.23, 22:32 Z resztą to mój drugi francuz, bo wcześniej było takie pierdzidełko: Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: Pochwalę się 28.09.23, 22:38 borsuczyca.klusek napisała: > Chyba kiedyś wspominałam, że mam cytrynę Ale to nie jest twoja "cytryna", ta poniżej to też jakiś wynik wyszukiwania w Google, a nie twój samochód. Ja publikowałem zawsze autentyczne zdjęcia moich własnych samochodów :) Jedynie tablice zamazywałem. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Pochwalę się 28.09.23, 22:55 Mam dymać do garażu o 22? 🙄 Zdjęcie jest poglądowe nawet kolor się zgadza, więc proszę nie marudzić... Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: Pochwalę się 28.09.23, 23:02 borsuczyca.klusek napisała: > Mam dymać do garażu o 22? 🙄 Co kto woli. Do garażu, czy w garażu ;-) Ja do garażu mam kilkanaście stopni w dół z sypialni do salonu, potem przez kuchnię do wiatrołapu i już jestem. > Zdjęcie jest poglądowe nawet kolor się zgadza, więc proszę nie marudzić... Hmm [tryb maruda ON] ale to nadal nie jest "twój" samochód. A czepiłaś się tego, że my się czepiamy, choć to jak najbardziej Auto-Moto. Po prostu powiedziałem "sprawdzam". No i wyszło, że ja mam przynajmniej kolor, a ty parę siódemek. Odpowiedz Link Zgłoś
hukers Re: Pochwalę się 28.09.23, 22:48 qqbek napisał: > Forum niby Auto-Moto, a chyba jestem jednym z niewielu użyszkodników, którzy op > ublikowali tu zdjęcia większości swoich aut (były tutaj: jedna z Astr, E36, E53 > , Golf, 1007, Zafira i ostatnio Micra). > > Był tu kiedyś wątek ze zdjęciami furek użyszkodnikow. Pamiętam (bo nawet umieściłem to w opisie), że miałem wtedy przebieg 66666 km. Teraz mam 100 tys. więcej, czyli wątek byl 4 lata temu. Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: Pochwalę się 28.09.23, 22:51 Bruner (też z Lublina) wrzucał śliczne zdjęcia swojej Alfy, wcześniej nieodżałowany Szymi wrzucał nawet filmiki z Lexusa... kurwa, nawet Misio wrzucił zdjęcie swojego Polo (choć starego, 6N, jak już kilka lat miał 9N -ale liczą się chęci). Odpowiedz Link Zgłoś
nousecomplaining Re: Pochwalę się 30.09.23, 15:24 > Pierwszy raz w zyciu widze ( a zyje juz bardzo dlugo) ze ktos sie chwali Fordem Focusem.. To czym trzeba według ciebie jeździć, żeby móc się pochwalić? Podaj jakiś próg wejścia, żeby forumowicze się nie frustrowali po twoich wpisach. Odpowiedz Link Zgłoś
panna.nasturcja Re: Pochwalę się 30.09.23, 15:33 Nikt normalny się nie frustruje przecież Odpowiedz Link Zgłoś
nousecomplaining Re: Pochwalę się 01.10.23, 18:25 > Nikt normalny się nie frustruje przecież To była ironia (nie mylić z aronią) Odpowiedz Link Zgłoś
engine8t Re: Pochwalę się 01.10.23, 00:26 Nie czytasz innych postoow - BMW co moz pojechac pnad 300km/h oczywiscie to prog wejscia. Odpowiedz Link Zgłoś
engine8t Re: Pochwalę się 01.10.23, 00:55 A juz jak sie chwalic Fordem to przynajmniej Mustangiem GT Dark Horse albo cos w tym stylu. Odpowiedz Link Zgłoś
irsila Re: Pochwalę się 01.10.23, 09:57 Każda pliszka, swoje gniazdko chwali, a engine8t jest tu po to na forach, by każdemu dowalić. Niech się sam, swoim autem pochwali. Odpowiedz Link Zgłoś
rowerowy_maniak Re: Pochwalę się 01.10.23, 14:50 Raczej ogonek miła Pani, ogonek przedmiotem sprawy, faceci to duże dzieci, samochód służy im do zabawy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bolo2002 Re: Pochwalę się 29.09.23, 08:03 Nihil novi. ładne, ale ma jedną zasadniczą wadę- jest czarny i wygląda jak wyscigowy- karawan pogrzebowy ST! Odpowiedz Link Zgłoś
maszkaroni Re: Pochwalę się 29.09.23, 14:02 Czarny wyszczupla. Skoro właścicielce się podoba to nie psujcie jej radości. Odpowiedz Link Zgłoś
jestem_z_miasta_123 Re: Pochwalę się 02.10.23, 08:27 Może i wyszczupla, ale to przecież nie AC COBRA. Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: Pochwalę się 03.10.23, 15:49 maszkaroni napisał: > Czarny wyszczupla. Skoro właścicielce się podoba to nie psujcie jej radości. Nie ma to jak biała Dacia Sandero. Poleciała na oślą, no choroba, dlaczego? Samochód, do którego mam ogromny szacunek, tak jak do mojej Micry. Podczas gdy większość samochodów ma pedał gazu/przyśpieszenia, Sandero i Micra mają pedał ciszej/głośniej i to ja szanuję. Odpowiedz Link Zgłoś
nousecomplaining Re: Pochwalę się 03.10.23, 16:43 > Sandero i Micra mają pedał ciszej/głośniej i to ja szanuję. Dobre 🤣 A Sandero zagazowana ma pedał mniej ciszej/bardzo głośniej : ) Doświadczyłem. Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: Pochwalę się 03.10.23, 18:57 nousecomplaining napisał(a): > Dobre 🤣 Ale to szczera prawda. Micra ma CVT, co oznacza, że po wciśnięciu gazu zmniejsza przełożenie i zwiększa obroty silnika. Mocne depnięcie w gaz skutkuje mocnym zwiększeniem obrotów silnika, bez proporcjonalnego zwiększenia prędkości. Trzeba się do tego (znaczy się sposobu działania CVT) trochę przyzwyczaić, zanim to przestanie dziwić. Odpowiedz Link Zgłoś
panna.nasturcja Re: Pochwalę się 03.10.23, 15:33 Halusia, ty zdrowa na umyśle jesteś? Wchodzę na pocztą gazety a tam „przyjęta na forum analogowe/usunięta z forum analogowego/przyjęta/usunięta…” i tak z siedem razy, Ty jakiś problem masz ze sobą czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
panna.nasturcja Re: Pochwalę się 03.10.23, 18:51 Przestań do mnie pisać na prywatną skrzynkę! W dodatku w rodzaju męskim, ja jestem kobietą. Odpowiedz Link Zgłoś