Gość: jaktooo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.04, 10:06 Mam nadzieje ze tak wyglądające samochody nie opanuja szybko rynku. BEZNADZIEJA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Czepialski Dziennikarz to nie polityk! IP: 217.153.187.* 24.11.04, 11:35 Jego rolą jest przekazać jasno i czytelnie, a nie narobić zamieszania i hałasu. "Wbrew pozorom Firepower nie jest klasycznym coupé - z tyłu znalazła się praktyczna tylna klapa." Ale o co chodzi? "Klapa" to bagażnik? On jest praktyczny ale klapa sama w sobie? "Dodge Viper produkowany jest od ponad dwóch lat i do tej pory nie doczekał się wersji coupé" Pewnie autor miał na myśli Vipera po ostaniej modernizacji bo model ma ciut więcej niż dwa lata.. Trudno uściślić, że najnowsza odmiana jest produkowana od ponad dwóch lat? Ufff. To tyle. Link Zgłoś
Gość: nowy Re: Chrysler Firepower IP: 193.0.116.* 24.11.04, 12:05 bardzo interesująca linia nadwozia, przy takiej linni i areodynamice z niej wyniającej może to byc bardzo szybki i stabilny samochód. Choc nie jestem entuzjastą nowoczesnych lini nadwozia to ta mi bardzo odpowiada, sportowy i agresywny wygląd bez 100 spojlerów i innych "upiększaczy" to jest to co lubie. czekam na pojawienie sie go na rynku. Link Zgłoś
cracovian To juz lepiej zeby Logan i Panda... 24.11.04, 15:46 ...ten rynek opanowaly. Po co nam takie burzujskie wymysly? Link Zgłoś
Gość: DeeJayBart Re: Chrysler Firepower IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.04, 10:51 Czysta poezja jak cena będzie klasować się w granica 100 000 Euro to zaleje Europe napewno. Link Zgłoś
Gość: bravo Re: Chrysler Firepower IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.04, 18:42 pewnie jesteś fanem Logana albo Lady Kaliny, co? Link Zgłoś
Gość: taktooo Re: Chrysler Firepower IP: *.do.pl / *.generacja.pl 28.11.04, 00:40 :)JEST SUPER !!!Oby nie było za wiele zmian, jak wejdzie do seryjnej produkcji, a wejdzie na pewno!!! Oby się nie powtórzyła historia z CROSSFIRE'em !!! A nie opanują bo będą drogie ,ale FAJNE !!! :) Link Zgłoś
Gość: krzys Re: Chrysler Firepower IP: *.client.comcast.net 28.11.04, 05:56 jestem pewny,ze nie stac cie na to auto wiec jestem spokojny o rynek Link Zgłoś