Dodaj do ulubionych

Maciej Matecki - Renault

02.01.05, 12:30
Po prostu źle trafiłeś, każda marka jest obciążona ryzykiem błędu. Ja
przejeździłem Renault'em ładne tysiące kilometrów (Megane) i jestem baaardzo
zadowolony z tego auta. Zawsze będę chwalił jego bezawaryjność i wspaniałe
własności trakcyjne. Miałeś pecha i tyle ;)

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: koleś Re: Maciej Matecki - Renault IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.05, 16:32
      mechanik z renault, czy co???
      • zaholec Re: Maciej Matecki - Renault 02.01.05, 17:27
        Nie, po prostu użytkownik. Mechanik ze mnie jak z koziej dupy basetla :)

Pozdrawiam

-
    • trug Re: Maciej Matecki - Renault 02.01.05, 17:57
      Ok, ale pewnie Twój był ostatni z serii, a ten to nówka. Zresztą bardziej
      zwracałem uwage w tym poście na zachowanie serwisantów i ogólnie tych, którzy
      biorą ogromną kasę z renaulta. Każda marka się psuje (oprócz toyoty:):):), a
      podejście do sprawy "managerów" mówi o tej marce. Na spokojnie przeczytałem i
      nie kupię renówki nie dlatego, że się cós posuło. Nie kupię, bo
      mają "olewackie" podejście do klienta: wziąć kasę i spadaj, to ich motto.
      • Gość: mały Re: Maciej Matecki - Renault IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.05, 19:14
        Nie kupię, bo
        mają "olewackie" podejście do klienta: wziąć kasę i spadaj, to ich motto

ale z ciebie palant.Jasli podejscie w danym serwisie ma decydowac o zakupie auta.
        W miejscowosci X jest tak a Y inczej ,zakuta pało
        • trug Re: Maciej Matecki - Renault 02.01.05, 21:11
          Jesteś palantem do kwadratu i gołowąs. Mało wiesz i tyle, ale postaram się
          tobie wytłumaczyć, ciołku jeden.
          Obsługa w każdym serwisie, sklepie firmowym, salonie (nie tylko samochodowym,
          ale każdej branży, np. komputerów, telewizorów, garniturów, itp) świadczy o
          danej marce. Jeśli w mojej miejscowości jest jeden dealer renaulta, w którym
          mnie po prostu oleją, pójdę do innego, juz nie "reno". kupię po prostu wózek
          innej marki. Jeśli w salonie , np. "reno" brzydko mnie potraktują, to mam
          podstawy sądzić, że podobnie mnie potraktują w serwisie tejże marki. Jest mi
          naprawdę obojętne, czy wydam kasę na peugeota, citroena, toyotę, nissana, itd.
          Auto ma jeździć i chcę być traktowany poważnie przez serwisy, bo daję im swoją
          kasę i dlatego kupuję wózek tam, gdzie jest miło, fachowo, rzeczowo.
      • Gość: Maciej Matecki Re: Maciej Matecki - Renault IP: *.xtra.pl 02.01.05, 20:12
        Widzisz... Tak, jak z listu wynika; Serwis naprawdę nie był zły.
        Robili wszystko na czas, zgodnie z umową. Nie było 'wpadki'.
        To raczej polityka firmy Renault 'by się pozbywać namolnego Klienta'.
        Namolny, znaczy taki, który chce jeździć sprawnym autem...

Szkoda gadać...

MM
      • Gość: xy2 Re: Maciej Matecki - Renault IP: .48.242.* / 80.51.176.* 02.01.05, 20:21
        "Każda marka się psuje (oprócz toyoty:):):),
        dobrze ze z usmieszkiem, zacytuje slowa trenera ze szlolenia "pierd.ola sie jak
        kazde inne"

toyota oprocz tego ze psuje sie tak samo to jeszcze nie ma zadnego uroku
    • Gość: Maciej Matecki Re: Maciej Matecki - Renault IP: *.xtra.pl 02.01.05, 20:10
      Ano widać pechowo trafiłem...
      Życie, Panie...

Pozdrowienia
      MM
      • Gość: MAXX Re: Maciej Matecki - Renault IP: *.zgora.dialog.net.pl 02.01.05, 20:36
        Pociesze Cię -cale życie mialem tylko Fiaty( moja opinia ot taka przeciętna o
        firmie i serwisie) aż w 2001r. kupiłem nówke w salonie OPLA -ZAFIRE- i co ?
        przejeżdzil 100 tys.km bez żadnych problemów a potem zaczeło się - srednio raz
        w miesiącu jestem w serwisie z jakąś pierdołą ,a co będzie po 200 tys.km - to
        niechcę nawet myśleć ( niech się martwi przyszły właściciel).WNIOSEK-nie ma
        teraz samochodów bezawaryjnych, zbyt duża ilość elektroniki oraz maxymalne
        ograniczanie kosztów przez producentów do tego prowadzi( dotyczy to również
        Toyoty( kolega ma Yarisa i sporo problemów) ,Merca i wszystkiego innego)
        • Gość: Albercik Re: Maciej Matecki - Renault IP: *.sownet.gliwice.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.05, 20:55
          w Fordzie jest tak samo . pozdrawiam serwis w gliwicach . partacze i brak kompetencji, tylko ladne buzki , maja dobre solarium na zapleczu hahaha
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka