Dodaj do ulubionych

Paliwo ULTIMATE na BP. Tankował ktoś?

IP: *.icpnet.pl 29.01.05, 19:34
Jakie wrażenia? Warto dopłacać?
Obserwuj wątek
    • Gość: ON Czesc - IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 19:44
      ja tu wlasnie zalozylem watek o Tesco. Tankowalem Ultimate i bede to tankowal.
      Zwlaszcza po tym jak raz zatankowalem ON w TESCO na Serbskiej (Poznań). Po
      prostu wierze BP, ze jest to lepsze troche paliwo, a poza tym nie ma porownania
      ze zwyklym ON co do wydajnosci - faktycznie przejezdza sie na Ultimate duzo
      wiecej (mysle o ON).

• Gość: geek Re: Paliwo ULTIMATE na BP. Tankował ktoś? IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 29.01.05, 21:55
      No a Ultimate 98? Tankowal to ktos? Czy tylko chwyt marketingowy-bo w ulotce
      rozdawanej na BP to cuda pisza o tej benzynie.
    • Gość: Albercik Re: Paliwo ULTIMATE na BP. Tankował ktoś? IP: *.sownet.gliwice.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.05, 22:19
      kolejny blef , no ale nic tylko tankowac , bo bedziecie mogli smigac no jakies 20 lat bez problemu z mobilkiem .pomaga na wszystko .pozdrawiam
    • Gość: zwykly_kierowca Re: Paliwo ULTIMATE na BP. Tankował ktoś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 22:28
      Najlepiej samemu dodawać ziół Bittnera. Pomagają na wszystko. 3 łyżki stołowe na
      bak benzyny i śmigasz aż miło!!
      • Gość: znawca tematu Re: Paliwo ULTIMATE na BP. Tankował ktoś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 22:33
        ja dorzucam viagre do baku po tankowaniu silnik wali w tloki az milo
        • Gość: Maro Re: Paliwo ULTIMATE na BP. Tankował ktoś? IP: *.fornet.waw.pl / *.fornet.waw.pl 29.01.05, 23:01
          A mnie po viagrze silnik stanal :(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka